Samsung Mu Apple Mı Huawei Mi

Genele bakınca hangisi daha iyi sizce

• Kullanılan toplam oy
    30
Reaksiyon puanı
1,766
Genel olarak bakınca hangi marka daha kaliteli geliyor, fiyat açısından beklenen kaliteyi veriyor mu ve verdiği hizmetler nasıl? (hangi markayı seçtiğinizi sebepleriyle yorumlara yazalım yine benim gibi bilmeyenler öğrensin :D )

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Android olsaydı samsung yerine huawei olabilirdi fakat yok o yüzden samsung ama 3ü arasında en iyisi apple.

Reaksiyon puanı
158
apple uzun ömürlü ios yüzünden olsa gerek . samsung mesela son çıkan müthiş donanım var ama yazılım berbat (android)olduğu için tercih sebebim değil. hem donanımı iyi olan yazılımıda iyi olacak olan bir telefon markası var ama HUAWEİ :D

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
apple uzun ömürlü ios yüzünden olsa gerek . samsung mesela son çıkan müthiş donanım var ama yazılım berbat (android)olduğu için tercih sebebim değil. hem donanımı iyi olan yazılımıda iyi olacak olan bir telefon markası var ama HUAWEİ :D
Valla artık hala insanlar android in güncelleme almadan yıllardır kullanabilmesini ama ios 1 güncelleme bile almayınca telefonun öldüğünü anlamıyorlar heralde?

Reaksiyon puanı
158
Valla artık hala insanlar android in güncelleme almadan yıllardır kullanabilmesini ama ios 1 güncelleme bile almayınca telefonun öldüğünü anlamıyorlar heralde?
bende güncelleme gelmeyen bir android telefon vaar sony z3. gereksiz uygulama dolu pek birşey yapamıyorsun. iphone 4s de kullanan yakınım var hala kullanıyor. karşılaştırma yapmak gibi olsun bi bak ios yada android hangisi kaç nesil öncesine destek veriyorlar.

D

Deleted member 6640047

SDN Okuru
Tasarım, inovasyon, güvenlik, stabillik, performans... Apple ?.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Arkadaş fiyat açısından demiş. Fiyat açısından Apple çok pahalı be ...
13-15 bin liraya Apple alınmaz yani neticede bu bir telefon

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Sonuna kadar apple derim, neden mi? Çünkü telefonu alıyorsunuz ve yıllar boyu sıkıntısız kullanıyorsunuz. Mesela ben iPhone 8 Plus kullanıcısıyım ve sanki ilk günkü çalışıyor. Oyun oynarım, sosyal medyada takılırım, fotoğraf video vb çekerim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Pubg de 60 FPS veriyor mesela 4 yıllık telefon. 4 yıllık hangi telefon halen daha böyle sorunsuz ve performanslı çalışıyor? En az 2-3 sene daha götüreceğini düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
1,766
Şu an huawei ağlıyor kimse seçmedi :D
Zaten formalite icabı yazdım maddı değer açısından apple ı geçti sonuçta
Yazmasak ayıp olurdu

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
Genel olarak bakınca hangi marka daha kaliteli geliyor, fiyat açısından beklenen kaliteyi veriyor mu ve verdiği hizmetler nasıl? (hangi markayı seçtiğinizi sebepleriyle yorumlara yazalım yine benim gibi bilmeyenler öğrensin :D )
Samsung a sırf bazılarına inat veriyorum, Apple iOS a Androidde 10 yıldır olan bir özelliği getiriyor.

? cılar:AMAN ALLAHIM!!! ANDROID IOSU TAK LIT EDIYOR HAHA

Daha Multitask gelmemiş gelirse "yenilik" adında gelir ve fanboylar yine "çöpdroid de bu var mı?" der.

Kendilerine tek diyeceğim:

Allah sizi ıslah etsin

(@Apple Lover size demiyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuna kadar apple derim, neden mi? Çünkü telefonu alıyorsunuz ve yıllar boyu sıkıntısız kullanıyorsunuz. Mesela ben iPhone 8 Plus kullanıcısıyım ve sanki ilk günkü çalışıyor. Oyun oynarım, sosyal medyada takılırım, fotoğraf video vb çekerim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Pubg de 60 FPS veriyor mesela 4 yıllık telefon. 4 yıllık hangi telefon halen daha böyle sorunsuz ve performanslı çalışıyor? En az 2-3 sene daha götüreceğini düşünüyorum.
Zaten seneler sonra bataryayı değiştirirseniz sizi daha yıllar boyu götürür

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Apple iOS a Androidde 10 yıldır olan bir özelliği getiriyor.
bu konuda haklısın widget özelliği ile örnek gösterebiliriz İOS bazı şeylerde eksik bir işletim sistemi mesela Android kullanıcıları apk vb. dosyaları kolaylıkla indirebiliyor ama İOS‘ta bu hala yok ve biraz kısıtlı ve bazı özellikleri geri kalmış bir işletim sistemi ama İOS bütün işletim sistemlerinden daha stabil daha akışkan daha modern ve çağdaş kullanımı daha kolay

Reaksiyon puanı
158
ios bazı özellikleri anca getiriyorda. android hala ram kullanımını apple gibi yapamıyor. 16 gb lik telefon mu olur. düşünsene iphone 16 gb ram var. android rahmetli steve jobs un da dediği gibi şu an için ölü.

bu konuda haklısın widget özelliği ile örnek gösterebiliriz İOS bazı şeylerde eksik bir işletim sistemi mesela Android kullanıcıları apk vb. dosyaları kolaylıkla indirebiliyor ama İOS‘ta bu hala yok ve biraz kısıtlı ve bazı özellikleri geri kalmış bir işletim sistemi ama İOS bütün işletim sistemlerinden daha stabil daha akışkan daha modern ve çağdaş kullanımı daha kolay
sayın doçent :D widget nedir ya tamamen ram katili.

Reaksiyon puanı
1,766
ios bazı özellikleri anca getiriyorda. android hala ram kullanımını apple gibi yapamıyor. 16 gb lik telefon mu olur. düşünsene iphone 16 gb ram var. android rahmetli steve jobs un da dediği gibi şu an için ölü.
İkisinin çalışma prensipleri farklı onu duzeltirlerse zaten android/ios diye iki farklı işletim sistemine gerek kalmaz
İos tercih eden apple alır android tercih eden başka telefon alır
Ben android tarafındayım da hiç apple cihazım olmadı belki elime alınca akıcılığını vs beğenirim fikrim değişir bilmiyorum

Reaksiyon puanı
158
İkisinin çalışma prensipleri farklı onu duzeltirlerse zaten android/ios diye iki farklı işletim sistemine gerek kalmaz
İos tercih eden apple alır android tercih eden başka telefon alır
Ben android tarafındayım da hiç apple cihazım olmadı belki elime alınca akıcılığını vs beğenirim fikrim değişir bilmiyorum
eline almadan örnek vereyim. toşafdan inip nissan gt ye binmek gibi. kıyaslama anlık ama şöyle bakarsan android ilk aldığında iphone ile aynı hızda ama zamanla iphone gerisinde kalıyor hız kaybediyor. iphone son sürat.

bunu sebebi android ram konusunda birşey bilmiyor. ve google parayı çok sevdiği için senin yeni aldığın telefona seneye güncelleme vermeyecek mesela bunun gibi örnek olsun diye dedim.

supraadam

Asistan
Reaksiyon puanı
47
selam size bişey sormak istiyorum. iphone xr almayı düşünüyorum bi tane arkadaş 8 plusu senelerce kullanıyorum hala aynı yazmış iphone xr da oyle olur değilmi? 2 sene sonra çöp olmaz telefon güzel kullanursam

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
selam size bişey sormak istiyorum. iphone xr almayı düşünüyorum bi tane arkadaş 8 plusu senelerce kullanıyorum hala aynı yazmış iphone xr da oyle olur değilmi? 2 sene sonra çöp olmaz telefon güzel kullanursam
Merak etme bişey olmaz zaten apple bir telefon minimum 5-6 sene rahat götürüyor

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Güç olarak götürür tabii ki hiçbir sıkıntı olmaz ama ben 1.5-2 senede bir batarya değiştiriyorum. Batarya ömrü tükenen bir şeydir ve değiştirilmesi gerekir ama apple telefonlar güçlü iPhone Xr 3-4 yıl gider diye düşünüyorum ama batarya değişimi isteyebilir arada.

supraadam

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Güç olarak götürür tabii ki hiçbir sıkıntı olmaz ama ben 1.5-2 senede bir batarya değiştiriyorum. Batarya ömrü tükenen bir şeydir ve değiştirilmesi gerekir ama apple telefonlar güçlü iPhone Xr 3-4 yıl gider diye düşünüyorum ama batarya değişimi isteyebilir arada.
teşekkur ederim.

Merak etme bişey olmaz zaten apple bir telefon minimum 5-6 sene rahat götürüyor
sence pil sağliğı kaça inince batarya değiştireyim?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Apple sosyal medyada takılan insanlar için iyi. Ama benim gibi işte çalışanlar için Android daha iyi.

Mesela telefonu istediğin virüslü bilgisayara tak dosyayı telefona at. Sonra o dosyayı bluethooth ile müşterinin telefonuna yolla.

Yok böyle raatlık abi be.
Apple kullanan müşteri olunca yok bana maille yolla yok bilmem ben vatsap kullanıyom ona at.
Atıyorum atmasına da adamın numarasını kaydet falan yada ne bilem mail adresini doğru yaz.

Hele hele Xiaomi telefonlarında Share me özelliği var. Wifi özelliği ile dosya transferi yapıyo. Saniyede 50-60 mb hızları buluyo dosya aktarmada

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Sonuna kadar Apple. sebebi ise; dayanıklı ve stabil olması.