Samsung monte s5620 problem

eren123321

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu telefondan kullanıyorum telefonu bisiklet kullanırken düşürdüm tel kapandı açılmadı eve götürdüm şarja taktım olmadı pili cıkardım taktım açıldı ama bazen durup dururken kapanıyo ne yapmam gerek şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ne olur benimkine yardım edin ben yeni firmware yükleyim derken kapandı her yolu denedim açılmadı bilgisayara da bağlanmıyo kendim evde yapmak istiyorum bilgisi olanlar lütfen acil cevap verebilir mi? :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsung monte kullanıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama mesaj geldi baktım ama harfler çok büyük nasıl küçülte bilirimm yardımm lütfenn!!!!!!

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Garantisi varsa garantiye yollayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
muratal cok zekice tesbitte bulundun mılletın aklına gelmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun ses açıp kapama tuşlarından büyütüp küçültebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben yaklaşık 1 saattir mesaj gönderemiyorum telim mesaj alıyor ama gitmiyor mesaj telefonun markası samsung 5620 yardımcı olun lütfen...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clover:arkadaşım benim başımada geldi ben böyle düzelttim:önce sim ile hafıza kartını çıkar sonra telefonu kapat aç sonra numara yazama yerine gir ve bunu yaz 2767*3855# sonra bekle o kendini retliyecektir ama teldeki bilgiler silinecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm bende 5620 monte kullanıyorum telefona firmware atarken kapandı ve açılmıyor ne yapabilirim acaba ilk attığımda birşey olmdı ama sonra android firmware atarken kapandı ve açılmıyor acil yardımm?