Samsung marka Andoid 12 isletim sistemli cihazimin MAC adresini nasil degistirebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eferim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eferim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Reddit adli sosyal medya platformundan ban yedim ve mac adresimi degistermem lazim nasil degistirebilirim?

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
Değiştirmemeni önermekle birlikte, öncelikle telefonu rootlamak gerekiyor. ardından hala varsa bu mac adresini değiştirebileğin uygulama bulman gerekecek. sıkıntı ise yüklediğin uygulama mecburen süper yetkili olacak. kısacası telefonuna virüs bulaştırabilir, telefon internet trafiğin takip edilebir.
android 12 için uygulama biraz baktım ama bulamadım.
konunun önemine binaen tekrar söylemekte fayda görüyorum. kesinlikle önermiyorum.

eferim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Değiştirmemeni önermekle birlikte, öncelikle telefonu rootlamak gerekiyor. ardından hala varsa bu mac adresini değiştirebileğin uygulama bulman gerekecek. sıkıntı ise yüklediğin uygulama mecburen süper yetkili olacak. kısacası telefonuna virüs bulaştırabilir, telefon internet trafiğin takip edilebir.
android 12 için uygulama biraz baktım ama bulamadım.
konunun önemine binaen tekrar söylemekte fayda görüyorum. kesinlikle önermiyorum.
Teşekkür ederim sanırım yapmayacağım dediğiniz gibi ama sizce sorunumu ortadan kaldıracak başka çözümler var mıdır bildiğiniz?

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
Çözümler var ancak yeni nesil ban sistemi ne yazık ki ya mac adresten ya da ekran kartından yasaklıyor. Alternatif çözümler var ama cihazların güvenliğini sıkıntıya sokuyor. Sürekli cihazı yeniden başlatmak gerekiyor. Niye, neden banlandığını bilmiyorum ama ben olsam siteye mail atardım. Hata olduğunu, özür dilediğini açık ve anlaşılır şekilde yazardım. :)
Senin işini ne kardar görür orası ayrı bir mesele.