- Reaksiyon puanı
- 3,077
Ortalama 10K civari bir butcem var, arastirdim ve m34, A25 gibi modeller daha cok one cikiyor. Bu cihazlarinda Islemci tarafinda tam olarak optimize olmadigini duydum. Mesela M34'de telefonda birisi ile gorusurken ses kesilme sorunlari yasaniyormus falan veya instagramda Reels videolari izlerken ara sira donmalar kasmalar meydana geliyormus.
A25de de benzer sorunlar var zannedersemde cunku zaten ayni cip seti kullaniyolar.
O yuzden farkli markalari arastirdim ve gozume Tecno pova 5 denk geldi arastirinca boyle kronik sorunlu bir cihaz degil en azindan diye dusundum. Sizce Galaxy M34 ve A25 yerine Pova 5 almak mantikli olur mu?
Oyun oynamiyorum bu arada, kamera ve sosyal medya baska herhangi bir seyle isim olmuyor.
Farkli cihazlar icin tavsiyesi olanlarin tavsiyelerine acigim.
A25de de benzer sorunlar var zannedersemde cunku zaten ayni cip seti kullaniyolar.
O yuzden farkli markalari arastirdim ve gozume Tecno pova 5 denk geldi arastirinca boyle kronik sorunlu bir cihaz degil en azindan diye dusundum. Sizce Galaxy M34 ve A25 yerine Pova 5 almak mantikli olur mu?
Oyun oynamiyorum bu arada, kamera ve sosyal medya baska herhangi bir seyle isim olmuyor.
Farkli cihazlar icin tavsiyesi olanlarin tavsiyelerine acigim.