justsalih
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 25
Selamlar. Samsung'un bu monitörü bana çok uygun geldi. Sizce alınır mı?
Tabi, alınır neden alınmasın.Selamlar. Samsung'un bu monitörü bana çok uygun geldi. Sizce alınır mı?
Olabilir aslında 75hz olması daha iyi ama ekonomi mağlum konu sahibi parasına göre en iyi f/p ürününü alsın önemli olan o.Bütçeyi 1000'e kadar arttırabiliyorsan bunu öneririm.
![]()
Philips 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
şu anda 1000'e arttıramam gibi gözüküyor maalesef.Bütçeyi 1000'e kadar arttırabiliyorsan bunu öneririm.
![]()
Philips 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sıkıntı yok o zaman buna bakabilirsiniz.şu anda 1000'e arttıramam gibi gözüküyor maalesef.
Reis benim attığım monitörün fiyatına baksana.Sıkıntı yok o zaman buna bakabilirsiniz.
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sizinki de güzelmiş.Reis benim attığım monitörün fiyatına baksana.![]()
neden bilmiyorum ama acer'e ön yargıyla yaklaşıyorum. bu monitörün yorumlarını görünce şaşırdım açıkçası. Fakat ekran klavye ve monitöre toplamda max. 1000 TL ödemek istiyorum o yüzden maddi açıdan bana uyduğunu söyleyemem .Sıkıntı yok o zaman buna bakabilirsiniz.
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
benim attığım monitöre bakabilirsiniz 690 TL 1ms 75hz.neden bilmiyorum ama acer'e ön yargıyla yaklaşıyorum. bu monitörün yorumlarını görünce şaşırdım açıkçası. Fakat ekran klavye ve monitöre toplamda max. 1000 TL ödemek istiyorum o yüzden maddi açıdan bana uyduğunu söyleyemem .
Tamamdır en son attığımada bakabilirsiniz.neden bilmiyorum ama acer'e ön yargıyla yaklaşıyorum. bu monitörün yorumlarını görünce şaşırdım açıkçası. Fakat ekran klavye ve monitöre toplamda max. 1000 TL ödemek istiyorum o yüzden maddi açıdan bana uyduğunu söyleyemem .
Her iki modele de baktım. İkisinin de güzel olduğunu düşünüyorum. Fakat LG 22MK400H 1ms iken Acer EK220QAbi 5ms. O yüzden LG 22MK400H ta karar kıldım.Aslında 24" istiyordum ama eğer attıklarınız benim baktığım samsung'dan daha iyi ise onları da düşünebilirim. Yardım ettiğiniz için teşekkürler