Samsung Kullananlar Kulübü

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Ace 2 ye güncelleme ne zaman gelir acaba? :turned:

opak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar eski bir samsung telefonum var da , telefonda türkçe dil seçeneği yok, bu sorunu ne şekilde giderebilirim ? google play store da bunun için hangi uygulamayı önerirsiniz ? biraz araştırdım ama daha iyi bilen bir arkadaş varsa ve de yardımcı olursa memnun olurum.

opak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada Android L S4 mini ye gelir mi sizce ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi beyler ben samsung galaxsy core aldım ekranın birzı çatladı birazıda ezildi onarımı ne kadar olur

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar kiz arkadasimin s2 si var, bluetooth dan fotograf gonderdim kendime ancak benim telefonun adi direk adim ve soyadimdan olustugu icin onda da oyle gorundu ve eslestirmeyi kaldirmama ragmen ismim orda kaldi...o ismi ordan silmemiz lazim, nasi yapacaz bunu, acil cevap lazim. tesekkurler

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar kiz arkadasimin s2 si var, bluetooth dan fotograf gonderdim kendime ancak benim telefonun adi direk adim ve soyadimdan olustugu icin onda da oyle gorundu ve eslestirmeyi kaldirmama ragmen ismim orda kaldi...o ismi ordan silmemiz lazim, nasi yapacaz bunu, acil cevap lazim. tesekkurler
Arkadaşınızın telefonundan isminizzi silmeniz lazım.

Reaksiyon puanı
16,128
ch@527 gt-s5270k'dan gt-s5360'a geçiş usb modem ve usb wifi zımbırtısı gibi çalışabiliyormuş ...

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende onu soruyorum iste bluetooth baglantisi kaldirilsada isim orda kaliyor, o isim nasil silinecek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende onu soruyorum iste bluetooth baglantisi kaldirilsada isim orda kaliyor, o isim nasil silinecek.
Arkadaşınızın telefonundan bt ayarlarına girin. Orda isminizin yazdığı yerin sağında çark işareti olacaktır. Ona tıklayın orda unut/ bağlantıyı kes gibi seçenekler var. Onu seçin isminiz silinecektir
(Çark yoksa isminize basılı tutun)

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonun sim kartini değiştirmek yani telefonun sim kart girişini değiştirmek ne kadar tutar sizce serviste

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy young var elimde usb belleği bağlamıyor bu sitedeki tüm çözümleri denedim 1 haftadır okumuyor sadece şarj ediyor tüm usb girişleri aynı kabloda sorun varmıdır ? 1-2 kez yere çarptım(düştü).

efsane mardinli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba bende s3 mini var şarz soketine arıza oldu telefoncuya verdim tamir edip verdi ama telefon bidaha açılmadı geri götürdüm sistemde arıza olmuş dedi fotoğraflar kurtarılabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar.
Galaxy S4 mini kullanıyorum.
Telefonu aldığımdan beri 4.2.2 android sürümünü kullanıyorum, güncelleme olmadı hiç.
Güncellemenin bir yolu var mı?

M

m.alemdar

SDN Okuru
Basimdan gecen henuz cok taze olan bir konudan bahsedeyim sizlere umarim nir kac kisininde başına bubların gelmesine engel olurum..Telefonu ilk aldığım günden beri ön kameranın içinde üst kısımda *bir parça var telefonun modeli böyle sandım doğal olarak çünkü kutusundan çıkartıp jelatinlarini satın aldığım yerde birlikte açmıştık.. 1 ay öncesine kadar kameranın üst kısmı siyah veya karanlık göstermeye resimlerde videolarda üst kısım kararmiş çıkmaya başladı.. Bunun üzerine elektronik marketlerdeki s5 telefonları incelediğimde benim telefonumdaki o kamera üstü çıkıntısının olmadığını farkettim.. o çıkıntının aşağı sarktığını on kameranın üst kısmını kapattığını tespit ettim istanbul Bostancı'da ki *servise gittim 1 saat sıra bekledim servis hatayi kabul etti üretim hatası olmasına rağmen tamir edileceği yenisinin verilmeyeceği normalde telefonu satın aldıktan 1 ay içinde servise goturseymisim değişim olacağı bunun haricinde 4 defa aynı işlemden tamir görmesi halinde degiseceklerini söylediler ki 1 ay değil o yasal hak 6 aydır... telefonunuz hazır diye mesaj geldi aynı gün saat 5 te sıra nosu aldım saat 6 da yönetici dahil çalışan herkez içeride 15 - 20 kişi sıra beklerken işyerinden çıktı 1 kişi bıraktılar bana sıra gelmesi 1.30 dk sürdü telefonu teslim aldım eve gidince farkettim ki ekranın sol tarafı yapışmamış ve açıklık var ertesi gün sabah 9 da sıra aldım tekrar 3 numara olmama rağmen 45 dk bekledim telefonu teslim ettim daha dikkatli olucaklarini söylediler.. mesaj geldi telefonunuz hazır diye akşam 4 te ordaydim 1 saat beklemenin ardından 5 te sıra geldi telefonu aldım kontrol ettim bu seferde ekranın *sağ alt köşesi açıktı yapışmamış havada duruyordu 5 dakikada halletceklerini söyleyip bekletitiler... 45 dk sonra telefon geldi telefonun kenarında sorun çıktığını daha sağlam pres yaptıklarını söylediler... ben memnun değilim apple firması bir arkadaşımın üretim hatası olan telefonunda 1.5 sene sonra çıkan arıza nedeniyle 8gb lik telefonunu elinde 8gb olmadigindan 16 gb lik bir telefonla değiştirdi ve ek bir ücret talep etmediler.. *tv tablet telefonlar herseyimizi samsung tan alıyor samsung markasını tercih ediyorum ilerde buzdolabı ve bulasik çamaşır makinasını bile samsung tan yenilemeyi düşünüyordum bu markanın beni madur etmesi kendi yaptığı üretim hatasının arkasında durmaması samsung markasına olan sempatimi bozdu güvenimi sarstı .. gerekli tüm birimlerle konuştum cevap aynı değişemeyiz diyorlar. kısacası samsung almasaydınız diyorlar haklılarda.. samsung almayın

Murat ALEMDAR

Hakanceylan07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar mrb foruma yeni katıldım samsung galaxy note8 telefonum var arama kaydetme programlarinin hepsini denedim benim sesimi kaydediyor ancak karsi tarafin sesi gelmiyor bu sirunu yasayan ve çözüm bulan arkadaslar var mi acaba...

bytlki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar otomatik optimizasyon ne işe yarıyor internette pek bulamadım yardımcı olur musunuz ?

Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaslar mrb foruma yeni katıldım samsung galaxy note8 telefonum var arama kaydetme programlarinin hepsini denedim benim sesimi kaydediyor ancak karsi tarafin sesi gelmiyor bu sirunu yasayan ve çözüm bulan arkadaslar var mi acaba...

Ben bu ses kaydedici programları kullandım daha evvel. Çok iyi performans gösteren program da buldum. her iki tarafın sesini de mükemmel kayıt yapabiliyordu. Lakin daha sonra konuşma kalitesini çok fena düşürdüğünü farkettim. Baş edemeyince kaldırdım, telefon konuşma kalitesi düzeldi.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
adam 5 senelik konuyu bulmuş helal valla