- Reaksiyon puanı
- 1,608
Samsung klavyede Türkçe seçeneği yok. Ne yapabilirim? Güncellemeleri kontrol ettim gozükmüyor.
Bende merak ediyorum. Yazarken bile zorlanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 176233
Bende de yok. Sorun neden kaynaklı?
Dil: Türkçe (Türkiye) / Varsayılan klavye: Samsung Klavye olmasına rağmen Türkçe seçeneği yok. Yarın Samsung Canlı Destek ile görüşeyim en iyisi. Başka çözüm yolları varsa sunabilirsiniz.
Kendim de Samsung kullanıcısıyım fakat bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Elbette, daha mantıklı olacaktır böylesi cihaza göre yönlendirme alabilirsiniz direkt olarak. Yine de bakalım belki bir şeyler buluruz. ?Dil: Türkçe (Türkiye) / Varsayılan klavye: Samsung Klavye olmasına rağmen Türkçe seçeneği yok. Yarın Samsung Canlı Destek ile görüşeyim en iyisi. Başka çözüm yolları varsa sunabilirsiniz.
Verdiğiniz uygulamalar "Play protect" tarafından doğrulanmış uygulamalar mı? inceleme şansınız oldu mu?Kanka uygulamalar var onun için, indir ve kur bu kadar basit. Copy paste gibi
![]()
Turkish Keyboard - Apps on Google Play
Turkish On Screen Keyboard with Q and F Layout (and optional English Layout)play.google.com
![]()
Turkish Keyboard - Apps on Google Play
Q and F keyboard with Turkish word prediction and swipe typing featureplay.google.com
![]()
Turkish Keyboard - Google Play'de Uygulamalar
Türkçe Klavye, kullanıcının Türkçe yazmasına izin verirplay.google.com
gibi...
Zaten her uygulama da yaziyor diye biliyorum.Verdiğiniz uygulamalar "Play protect" tarafından doğrulanmış uygulamalar mı? inceleme şansınız oldu mu?
Hepsinde olmasada 100'ünden 85'inde yazıyor o yazı. Pek bir işlevi yok maalesef?Zaten her uygulama da yaziyor diye biliyorum.
Genellikle Play Store'a girdiğimizde bilindik uygulamalarla haşır neşir olduğumuz için onlar geliyor karşımıza bundan dolayı. Gelmeme ihtimalini de düşünmek gerekir. Sertifikasyon çok önemli.Zaten her uygulama da yaziyor diye biliyorum.
Tamamdır. Teşekkür ederim?@Elvin. Google'ın G-board uygulamasını indirmemi söylediler. Sizde indirin isterseniz.
Cihaz yurtdışıymış, direk SM-T350 Türkiye ROM'u attım sorunlarım düzeldi. Yanıtınız içinde ayrıca teşekkürler.hocam samsung klavye ayarlarında türkçe mevcut. hatta türkçe qwerty seçeneğide mevcut. sesli giriş vb seçeneklerde yok sadece