Master Yoda
Profesör
J7 prime almayı düşünüyorum sizce alsam saçma mı olur kaç yıl götürür
1500 tlMaksimum bütçen 2000TL mi?
bütçem j7 proya yetmiyorJ7 pro al yada huawei p9 lite 2017 al
1500 tl
--- Gönderi Güncellendi ---
bütçem j7 proya yetmiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
telefon benim için olmadığı için j7 prime
Mantıklı olmaz çünkü kronik sorunlu bir cihaz. Genellikle şarj problemi, dokunmatik problemi gibi problemler var.J7 prime almayı düşünüyorum sizce alsam saçma mı olur kaç yıl götürür
Alınabilir bir cihaz ama aynı fiyata ithalatçı garantili C7 almak daha mantıklı veya 1500 TL'ye Xiaomi Mi 5S almak daha iyi.peki j5pro
şu an diyarbakırdayım ve xiomi sadece migrosta var(migros normal fiyatı yükseltip indirim yapmış gibi gösterebiliyor). internetten istetmiyeceğim. ithalatçı garantili çok sıkıntı oluyor.Alınabilir bir cihaz ama aynı fiyata ithalatçı garantili C7 almak daha mantıklı veya 1500 TL'ye Xiaomi Mi 5S almak daha iyi.![]()
P9 Lite 2017'e göz at bir de.şu an diyarbakırdayım ve xiomi sadece migrosta var(migros normal fiyatı yükseltip indirim yapmış gibi gösterebiliyor). internetten istetmiyeceğim. ithalatçı garantili çok sıkıntı oluyor.![]()
"başka kisme yok mi"P9 Lite 2017'e göz at bir de.![]()
Öyle düşünme ufkun geniş olsun."başka kisme yok mi"
alışkanlık meselesi samsung şart![]()
telefon bana olsa xiomi veya huawei alırdımÖyle düşünme ufkun geniş olsun.
Samsung şart diyorsan da J7 Prime'ı al.
Arkadaş sadece Samsung kullanmak istiyormuş. Başka bir telefon değil.Ben samsung j7 prime ı hiç önermiyorum teknik sorunlaı olan bi telefon ldım ve hiç memnun değilim ekra da zaten super amoled değil eski TFT ekranlar kullanılmış
ithalatçı garantili çok sıkıntı oluyorArkadaş sadece Samsung kullanmak istiyormuş. Başka bir telefon değil.
Samsung Galaxy J7 Max Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
İthalatçı Garantili telefon olursa bunu öneririm. İyi bir telefon.
Ya da On7 Prime'da göz atmalı. J7 Prime'ın 32 GB ve Dual Sim'li modeli geri kalan özellikleri aynı.
bütçe yetmiyor teknosada 1800 vatanda 1700J7 pro al
J5 Pro öneririm o zaman ama siz yinede On7 Prime'a bakın. Samsung Türkiye Garantisi de var.ithalatçı garantili çok sıkıntı oluyor
a3 hakkında ne düşünüyorsunuz aynı fiyat
bütçe 2000'e çıkarsam ocakta alsam ne önerirsinizJ5 Pro öneririm o zaman ama siz yinede On7 Prime'a bakın. Samsung Türkiye Garantisi de var.
İllaki Samsung diyorsan ve ithalatçı garantili olmaz diyorsan J7 Pro alabilirsin.bütçe 2000'e çıkarsam ocakta alsam ne önerirsiniz
samsung ve iphone(nedendir bilmem) aslındaİllaki Samsung diyorsan ve ithalatçı garantili olmaz diyorsan J7 Pro alabilirsin.![]()
Alacaksanız Samsung alın. İphone almaya kalksanız, bütçeniz İPhone 6'ya yeter. O da iyi bir telefon değil. O yüzden Samsung düşünün. A7 2017 veya J7 Pro alabilirsiniz.samsung ve iphone(nedendir bilmem) aslında![]()