Samsung J7 Prime almak mantıklı mı?

J7 Prime almak mantıklı mı saçma mı?

• Mantıklı

• Saçma (ise aynı fiyatta daha iyi bir telefon öneriri misiniz?)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
J7 prime almayı düşünüyorum sizce alsam saçma mı olur kaç yıl götürür

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
J7 prime almayı düşünüyorum sizce alsam saçma mı olur kaç yıl götürür
Mantıklı olmaz çünkü kronik sorunlu bir cihaz. Genellikle şarj problemi, dokunmatik problemi gibi problemler var.

İthalatçı garantili telefon olur dersen Galaxy C7 gayet iyi bir telefon olur senin için veya Xiaomi Mi 5S'i de önerebilirim.

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Alınabilir bir cihaz ama aynı fiyata ithalatçı garantili C7 almak daha mantıklı veya 1500 TL'ye Xiaomi Mi 5S almak daha iyi. :)
şu an diyarbakırdayım ve xiomi sadece migrosta var(migros normal fiyatı yükseltip indirim yapmış gibi gösterebiliyor). internetten istetmiyeceğim. ithalatçı garantili çok sıkıntı oluyor.:D

mert.tas0147

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben samsung j7 prime ı hiç önermiyorum teknik sorunlaı olan bi telefon ldım ve hiç memnun değilim ekra da zaten super amoled değil eski TFT ekranlar kullanılmış

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Ben samsung j7 prime ı hiç önermiyorum teknik sorunlaı olan bi telefon ldım ve hiç memnun değilim ekra da zaten super amoled değil eski TFT ekranlar kullanılmış
Arkadaş sadece Samsung kullanmak istiyormuş. Başka bir telefon değil.

Samsung Galaxy J7 Max Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
İthalatçı Garantili telefon olursa bunu öneririm. İyi bir telefon.

Ya da On7 Prime'da göz atmalı. J7 Prime'ın 32 GB ve Dual Sim'li modeli geri kalan özellikleri aynı.

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234

Onur ŞAHİN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 yıla yakındır kullanıyorum başlarda gayet güzeldi şarj konusunda tabi kullanıma göre değişebilen bir şey bu ben biraz fazla yüklenmiş olabilirim telefona son zamanlar da şarjı 1 gün gitmeye başladı. Onun dışında Android 7.0. güncellemesi geçtiğimiz ay geldi. Sürüm iyi optimize edilmiş bir sıkıntısı yok. Tavsiye ederim. :)

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Ben şu anda kullanıyorum şarj sorunu yok çok iyi gidiyo ama arada yazılımda bi problem var kendi kendini kapanıp saatlerce açılmıyo ilk aldığım günden beri böyle o yüzden pişman oldum aldığıma. Ama hepsinde aynı problem çıkmaz aileden biri daha kullanıyo oyle bi problem yok. Benim şanssızlığım herhalde