Samsung ile Galaxy S6'ya Yakından Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tanitimi yapilirken hep vay anasini diyoruz ama, ciktiktan sonra pek öyle olmuyor.

babakin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarihte bir ilk, samsung tasarım (telefon katagorisinde) açısından sexy bir cihaz yaptı. Konuyla alakasız ama yeni note tablet bekliyordum ama tanıtmadılar konu hakkında bilgisi olan var mı?

Reaksiyon puanı
10,315
samsung ilk kez ıphone'un tahtını sallayan bir cihaz yaptı. sağlamlık, tasarım, işlemci, ekran ve kamera gibi birçok temel konuda adeta ezip geçti. iphone 6 S bu açıkları kapatabilir mi bilinmez ama şimdilik durum böyle...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Başarılı buldum ama pil-ekran süresi sorunu yaşatacak sanki.

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tasarım olarak çok beğendim. Performans konusunda da sorun olacağını düşünmüyorum. En çok merak ettiğim konu ise parmak izinin çalışmasıydı o da izlediğim videolara göre düzeltilmiş

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Parmak izi note 4'de gayet iyi calisiyor. Sürtmeli olmasi ne kadar hosuma gitmesede..

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Parmak izi note 4'de gayet iyi calisiyor. Sürtmeli olmasi ne kadar hosuma gitmesede..
Ben bimeks de parmak izini denedim parmak izini oluştururken sıkıntı olmadı ama kilidi açarken parmağımı çoğu seferde okuyamadı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben bimeks de parmak izini denedim parmak izini oluştururken sıkıntı olmadı ama kilidi açarken parmağımı çoğu seferde okuyamadı.

Telefonu ilk aldigimda bende de öyleydi, daha sonra isi ögrenince sorun ortadan kalkti.

10 denemeden 8i basarili oluyor.

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonu ilk aldigimda bende de öyleydi, daha sonra isi ögrenince sorun ortadan kalkti.

Demek ki ben tam bilmediğim için açamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Demek ki ben tam tekniğini bilmediğim için açamamışım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=425272]carsi41[/MENTION]

Parmak izini tanitirken sadece düz degil de, hem saga hem de sola capraz tanitmak gerekiyor. Algilama orani böylece daha yüksek oluyor Note 4 de.

Videosu vardi youtube'da.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
samsung ilk kez ıphone'un tahtını sallayan bir cihaz yaptı. sağlamlık, tasarım, işlemci, ekran ve kamera gibi birçok temel konuda adeta ezip geçti. iphone 6 S bu açıkları kapatabilir mi bilinmez ama şimdilik durum böyle...

Amca yazmim yazmim diyorum ama senin bu Samsung konularında desteksiz atmaların beni öldürüyor el insaf yaf bu kaçıncı sayamadım kaç yıldır bu forumdasın halen tecrübe edemedin mi? :(

Note 4 tanıtıldığındada teorilerin vardı iPhone'u ezip geçicek dedin,satışları çok olucak dedin gördük ne oldu. Şimdi aynısını S6'da yapıyosun. Tahtını salladığın dediğin cihaz iPhone 6&Plus'ın yarısı kadar ZOR satıcak bi cihaz bunu bilmek için alim olmaya gerek yok ama senin gibiler anlıyamıyor. İşlemci,ekran,kamera konularına bir şey demiyorum da sağlamlık ve tasarım demişsin orda kahkayı bastım. :lol: :lol: :lol:

Anlaman daha kolay olması açısından Note 4+S6+S6 Edge'nin satışları iPhone 6 ve Plus'ı geçemez şimdilik rakamlar böyle kaldı ki 6&Plus'da daha çok satış bekleniyormuş bu çeyrekte de.

Reaksiyon puanı
10,315
Amca yazmim yazmim diyorum ama senin bu Samsung konularında desteksiz atmaların beni öldürüyor el insaf yaf bu kaçıncı sayamadım kaç yıldır bu forumdasın halen tecrübe edemedin mi? :(

Note 4 tanıtıldığındada teorilerin vardı iPhone'u ezip geçicek dedin,satışları çok olucak dedin gördük ne oldu. Şimdi aynısını S6'da yapıyosun. Tahtını salladığın dediğin cihaz iPhone 6&Plus'ın yarısı kadar ZOR satıcak bi cihaz bunu bilmek için alim olmaya gerek yok ama senin gibiler anlıyamıyor. İşlemci,ekran,kamera konularına bir şey demiyorum da sağlamlık ve tasarım demişsin orda kahkayı bastım. :lol: :lol: :lol:

Anlaman daha kolay olması açısından Note 4+S6+S6 Edge'nin satışları iPhone 6 ve Plus'ı geçemez şimdilik rakamlar böyle kaldı ki 6&Plus'da daha çok satış bekleniyormuş bu çeyrekte de.

he he can he he, senin dediğin olsun.
la satmışım cümlesinin anasını, isterse hiç satmasın, derdi beni mi almış yav.
bir fikir beyan ettik hepsi o kadar.
olur olur, olmaz olmaz...
anayasa maddesi koymadık ya. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
operatörler alırsa 30-40milyon sakız gibi dağıtırsa iphone6,6+'sı geçer ...
varsayımsal yaklaşım ama 640kb bellek herkese yeter varsayımından daha sağlam.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Amca yanlış anlama beni iyiliğin için dedim. Yani cihazı beğenmiş olabilirsin ama diğer özellikleri geçtim tasarım olarak ezip geçti demişsin yapma gözünü seviyim birebir iPhone 6 çakması tasarım bunu bu forumda çoğu Samsungcu da dedi en yakın örnek >>> [MENTION=312196]edox[/MENTION]

Diğer konuya gelirsek benim dediğim olmuyor ben sana piyasada ki durumu aktardım yani benlik bir şey değil. Senin benim gibiler değilde daha uzman kişilerin fikirleride bu yönde yani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Amca yanlış anlama beni iyiliğin için dedim. Yani cihazı beğenmiş olabilirsin ama diğer özellikleri geçtim tasarım olarak ezip geçti demişsin yapma gözünü seviyim birebir iPhone 6 çakması tasarım bunu bu forumda çoğu Samsungcu da dedi en yakın örnek >>> [MENTION=312196]edox[/MENTION]

Diğer konuya gelirsek benim dediğim olmuyor ben sana piyasada ki durumu aktardım yani benlik bir şey değil. Senin benim gibiler değilde daha uzman kişilerin fikirleride bu yönde yani.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aman ya ikiside mükemmel olsa ne olur 1600 liradan fazlası telefona verilmez.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben bir telefona o kadar para veriyorsam tasarimi calinti olmamali. Dikkat edin, benzerlik ile "kopya" arasinda büyük fark var.

Project zero diye duyurdular, karsimiza iphone ve sony'den olma özürlü bir telefon piyasaya sürdüler. Savunulacak bir tarafi kalmadi..

Sonuc olarak iyi ki note 4 almisim diyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben bir telefona o kadar para veriyorsam tasarimi calinti olmamali. Dikkat edin, benzerlik ile "kopya" arasinda büyük fark var.

Project zero diye duyurdular, karsimiza iphone ve sony'den olma özürlü bir telefon piyasaya sürdüler. Savunulacak bir tarafi kalmadi..

Sonuc olarak iyi ki note 4 almisim diyorum.

İphone 6 ve 6+ satışları iyi bizde s6 için tasarımını aynı yapmaya çalışalım iphone görünümlü samsung olsun belki satışlarımızda çoğalır? diyemi düşünüyor bu firmalar anlamış değilim.

Note 3 ve 4'ün tasarımlarını seviyorum ben güzeller ama s serisini hiç beğenmedim heme bu telefonu tam bir kopya şu yan çerçeveleri o oval yerler aradaki çizgiler falan.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Project Zero dediler dediler durdular Sonynin geçen yıl su geçirmez tasarımını denemişlerdi olmamıştı bu yılda ön arka cam gövdesini alıp iphone 6 nın yan çerçeveleriyle birleştirmişler
Bide her zamanki çıkıntılı kamerasını almış koymuş üstüne özgün tasarım diye konuşuyorlar birde
Hoparlör ızgarası bile birebir İphone 6dan kopya :lol:
Çerçeveler desen diğer firmalar sürekli inceltirken samsung s4ten bu yana kalınlaştırıyor nasıl bi tasarım anlayışıysa project zeroyu çok yanlış anlamışlar sanırım 0 derken 3310 a dönmeyi planlıyorlar sanırım :lol:
Note 5 in tasarımını rezil etmeseler bari :dirol:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Adamlar uzay mekiği yapmıyor ya. Tabiki her telefon birbirine benzeyecek.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adamlar uzay mekiği yapmıyor ya. Tabiki her telefon birbirine benzeyecek.
Bide şu tarz yorumlar yapanlara çok gülüyorum :D
Nedense s6 ya kopyası deniliyor ama gidipde z3 e one m8 e niye denmiyor acaba ?
Onlarda uzay mekiği yapmıyor telefon yapıyor ama kopyalamıyorlar demekki Sonuçta onlarda dört köşeli telefon:lol:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bide şu tarz yorumlar yapanlara çok gülüyorum :D
Nedense s6 ya kopyası deniliyor ama gidipde z3 e one m8 e niye denmiyor acaba ?
Onlarda uzay mekiği yapmıyor telefon yapıyor ama kopyalamıyorlar demekki Sonuçta onlarda dört köşeli telefon:lol:

Birbirine benzetmeye uğraştırırsan z3 e de kılıf bulursun m9 ' za da kopya dersin. Bırakalım şu ön yargılarımızı ;)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
1-1425636476.jpg

iphone6'ya benzerlik şekli olur oda dikdördgen buda başka benzerlik yok. dark evopad 3g m7200'de samsung'un görüntüsünde...
dkpcevo3gm7200icgorsel_20.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
galaxy-s6-vs-iphone-6-03.jpg

galaxy-s6-vs-iphone-6-02.jpg

Yanlari Xperia Z cakmasi, geri kalan kismi iphone 6. Savunulacak yanlarini savunalim..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
savunmam için bir tane versinler değerlendirir fikrimi söylerim de iphone6 daha iyi duruyor en azından o gıcık micro usb'yi kullanmıyor...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Birbirine benzetmeye ÇOK çalıştım ama başaramadım. :/

Samsung%20Galaxy%20S6%20review%20(32)-650-80.JPG

Samsung%20Galaxy%20S6%20review%20(35)-650-80.JPG

Samsung%20Galaxy%20S6%20review%20(34)-650-80.JPG

Samsung%20Galaxy%20S6%20review%20(37)-650-80.JPG

Reaksiyon puanı
10,315
yeğenim, iyi doğru dersin de, hani iphone kopyası diyen de sen değil miydin yav?! :) bak benzemiyormuş demek ki! :D [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu samsung tasarım anlayışına hastayım bu kadar kopya nu kadar başarısız bu kadar dandik malzeme kullanımı ( aksesuarlarda ) anlam veremiyorum cihaz da kullanılan işlemci ve diğer donanımlar güçlü diye alan birisi varsa saf Android alsın bu markalar tasarımı ile ön plana çıkması lazım bence.