Samsung I9003 Galaxy SL logoda takılı kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhat9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung I9003 Galaxy SL telefonumu telefoncuya götürdüm rom yüklesin diye.oda yanlışlıkla i9000 romu telefona attı ve şuan telefon açılmıyor.samsung logoda takılı kalıp devam etmiyor.telefoncu beceremedi yazılım dedi yapamadı birine sordum anakarttan dedi.bu arada dediğine göre jtag yapmış telefona yine açılmamış..?????
telefon recovery ve download moda giriyor.1 aydır telefoncudaydı artık gına geldi aldım teli kendim deniyim dedim araştırıp.çok farklı i9003 tek parçalı 3 parçalı stock rom yükledim yükleniyor fakat iş açılmaya gelince logoda takılıp kalıyor.wipe cache partion ve wipe data yapıyorum şu yazıyor hatırladığım kadarıyla (can't mcan't mount dev block mmcblk0p3ount dev block mmcblk0p3 ).
telefona ne yapabilirim? jtig kablo vb yöntemler veya farklı yöntem? yardım ederseniz sevinirim...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Stock rom yüklemeden wipe data yaptınız mı ?

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yaptım kardeşim yapınca yukarda belirttiğim hatalar çıkıyor. telefoncuda 1 ay kaldı yapamıyor nedense.anakart arızalı olursa rom yüklenip logoda kalırmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bir başka telefoncuya sordum anakart arızalı dedi bizim amcaya dedim önce hayır yazılım dedi ama dün gittim yapamadı anakart olabilir dedi bu sefer.jtag denemiş olmamış inanmıyom gerçi ona.o kadar çok yoğunki dakika başı insan geliyor oraya.vakit ayırıp adam gibi bakmıyor.sonuçta haklı ama telimin susması ondan kaynaklandı yanlış rom yükledi

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Wipe data işe yaramıyorsa odin ile stock atmayı dene.

Ya da onu yapmadan önce başka bir uyumlu rom bulup wipeleri yap yükle olacak mı .

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 kez stock attım olmuyor...adam ne yaptıysa sen tut i9000 rom at.telefon sustu bu yüzden ne yaptıysam olmuyor.i9000 için kurtarma rom var formlarda okudum.i9003 için kurtarma rom varmı acaba??

uyumlu rom diyorsunda kardeş.telefon açılmıyorki bileyim eski rom neydi neyin nesiydi??kiesede bağlanmıyor bileyim sürüm nosunu...hangi romu atayım bende şaşırdım.telefon almanyadan geldi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Stock recovery ile wipe data yapmak yeterli, bu kadar kasmaya gerek yok. Eğer wipe data ile açılmıyor ise Anakart arızalı.

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakart arızalı dedi bir başka arkadaşta.anakart arızalıysa tepki verirmi telefon?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Merdiven altı telefonculara vermek yerine yetkili servise verip bir şansını denesene...

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yetkili servise gitmememin sebebi imei attırmaydı.attı adamda şebeke sorunu oldu.sonra tekrar yeni rom atayım derken yanlış modelin romunu attı becerdi teli :)

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Öyle adamı becermek lazım :) sen yine sabirlisin.

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tanıdık olunca olmaz senin dediğin :)telefon almayadan 100 tl ye geldi yol parası yemek derken 100 tl yedim gidip gelip

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
bence artık bu olay seni aşmış, daha fazla kurcalama. iyi bir teknik servis bul. hangi şehirdesin bilmiyorum ama, istanbul'da kadıköy söğütlüçeşme caddesi üzerinde telefoncular var mesela. bir de, gerçekten farklı bir rom mu yüklendi, yoksa telefon brick mi oldu, anakartta arıza mı var, o da ayrı mevzu... bu arada beşiktaş çarşı'da da çok sayıda telefoncu var...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Dostum bildiğimi yazdım eğer wipe data yapınca açılmıyorsa anakart değişecek. Geçmiş olsun.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55

wipe cache partion ve wipe data yapıyorum şu yazıyor hatırladığım kadarıyla (can't mcan't mount dev block mmcblk0p3ount dev block mmcblk0p3 ).

---> anladığım kadarıyla wipe cache ve wipe data işlemleri bile yapılamıyor cihazda...

serhat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izmirdeyim.haklısınız anakarttansa değmez sanırım telefonun ankartını bulmakta mesele ücreti ayrı mesele.herkese verdiği bilgiler için tşkler

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Rica ederiz. Büyük geçmiş olsun tekrar.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ah be hocam, a romdan b roma geçişlerde wipe önemliydi direk yapsaydın bunlarla ugrasmazdın.