Samsung İ8150 W Vs Ace S5830İ

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Ace'i boşver.Arada ki fiyat farkına kesinlikle değer. :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
neden acaba hangi özelliginden dolayı dersiniz :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar bir el atsanız konuya ya :(

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tabiki wonder, custom romları da android 4.0.4 olarak bolca mevcut, lakin tekrar orjinal roma dönmek samsungda harbiden zor. o yüzden htc candır :D

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hocam ben Wonder kullanıcısıyım şu anda. Şarj konusunda çok sıkıntılı. Günlük şarj istiyor. Eğerki şarjı uzun gitmesini istiyorsanız tavsiye etmiyorum. Bir de tek çekirdekli olduğu için 3 - 5 işlemde donmalar oluyor.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
evet wonderın o sıkıntısını bir ara duymuştum şarjı çok az gidiyormuş gerçekten ve telefonuda ben cok kullanırım .
O yüzden ace e yönelebilirim üstteki linki incelediktne sonra :D

Bu arada sınavlar yüzündne teknolojiden uzaklastıgım için custom room vs nedir pek bilmem :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
şu an sanki w a yöneldim sanki tek sıkıntım sarj konusu :)

Başka marka tavsiyeleriniz var mıdır acaba fiyat 600 650 den yukarı olmaması koşuluyla :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şarjı çok gidiyor demişler şöyle bi durum var 1-2 guncellestırmesı var programların onları yapınca şarj olayını bende fark ettım oda 3G yi kapatınca yine eskisi gibi oluyor..Sadece o güncellestırmelerı yapmasanız sarjda sıkıntı olmuyor yada 3g yı kullanmadıgımız zaman kapatırsak yıne bı sorun yok diger acıdan aceye her turlu fark atar o konuda emın ol acenın dokunmatıgıde o kadar kalıtelı degıl wondere gore acede takılmalar soz konusu oluyor.Bende Wonder kullanıyorum gayet ıyı yani

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
peki eeğer wonder alırsam bahsettiginiz güncellemeler neler onlara dikkat ederim yaparken ?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bu arada android sürümü de 4 değil 2.3 ve güncelleştirmeye de izin vermiyor telefon.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
peki eeğer wonder alırsam bahsettiginiz güncellemeler neler onlara dikkat ederim yaparken ?

valla arkadaşım kurulu gelen uygulamaların güncellemeleri ama şöyle bi baktıgımız zaman hiç birinin alakası yok bence ama Samsung Apps' olabilir diye düşünüyorum

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tamamdır yarın telefonları incelemek için bir markete giderim artık . Sağolun arkadaşlar yazabilirsem sonucu yazarım . Teşekkürler :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy wonder kullanıcısıyım. 3.akıllı telefonum.telefon süper. FAKAT şarj süresi problemi sanki biraz fazla gibi.. ace ile kıyaslıyorsanda kesinlikle farkı verip wonder al.
not:3.derken kıyaslama açısından verdim bu bilgiyi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş ace den zaten uzak dur temple run bile oynanmıyor
w a gelince ben şuan kullanıyorum ama sony xperia sola almanı tavsiye ederim fiyat farkına acayip değer keşke ben alırken çıkmış olaydı :S

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
genelde o sorundan şikayet ediyorlar anladıgım kadarıyla fazla işlem yapılamıyor telefonda :) sony xperia solaya baktım hoşuma gitti ancak verebilecegim bir fiyat değil malesef ..

naa : artık sarj olayını biraz göz ardı edice msanırım eger wonder alırsam 4 4 lük bir telefon istiyorsak daha fazla para vermek gerk :) sağolun arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Ace kullanıcısıyım çok rahat herşey çok hızlı ben üstelik Fruit ninja Jetpack Joyride vb. oyunlarda hiç kasmıyo bence Ace alınmaya değer tavsiye ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ace alıp da mutlu olan görmedim.:)

nasıl mutlu görmedin bence ace al ben s5830i kullanıyorum gayet de çok kulanışlı alalı bir ay oldu istediğim kadar uygulam yükledim kasma olmadı donma olmadı acenin görüntüsüde süper kullanışlı bence ace s5830i almanı tavsiye ederim istediin kadar ücretsiz uygulama indriyosun sesli konuşma var daha nediyim bence ace al ama siz bilirsiniz bence gidip bi araştırın