Samsung I7500 V2.2 Nasıl Kurulur ?

Bu konuyu okuyanlar

byfaruk

Asistan
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
234
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Merhaba arkadaşlar elimde bir Samsung I7500 model telefon var fakat Turkcelin verdiği sürüm yüklü. Ben sadece bluetoothun çalışmadığını farkettim sonra araştırdım daha birçok şeyde sorun varmış ve yeni sürümler sunmuşlar. Bunlardan biride 2.2 fakat ben bunu telefona nasıl kuracağım hiç bilmiyorum. Androidden falan çakmıyorum. İnternette dolaştım araştırdım fakat pek neticeli birşey bulamadım doğrusu. Ya dosyalarda sorun var ya da karışık kuruşuk. Bunu bilen bir arkadaşım bana anlatabilir mi acaba?
 

aquess1999

Müdavim
Katılım
4 Mart 2012
Mesajlar
5,970
Reaksiyon puanı
21
Puanları
0
İnternette araştırdım şöyle bir sonuç buldum.Ne kadar doğru bilmem. :)
öncelikle root yapıp recovery yüklemen lazım, easyroot ile ypabilirsin
Easy Root (kolay Root)
1-EASY ROOT.rar içerisindeki RECTOOLS.tar.gz dosyasını sd karta atıyoruz.

2-Telefonumuzu FASTBOOT(arama + acma/kapama tuşu) moda alıyoruz.fastboot ekranı geldıgınde usb ile PC'imize bağlıyoruz.

3-Eğer linux kullanıcısı iseniz 1-linux dosyasına,windows kullanıcısı iseniz 1-windows dosyasına bilgisayarımızdan tıklıyoruz.telefonumuz reset atacaktır.

4-Telefonumuzu bu sefer recovery moda almamız gerekecek.bunun için SES KISMA + ARAMA+ ACMA/KAPAMA tusuna basarak recovery moda alıyoruz.

5-usb ile bilgisayarımıza baglı hala şimdi easy root klasörü içindeki eğer linux kullanıcısı iseniz 2-LİNUX,eğer windows kullanıcısı iseniz 2-WİNDOWS programına tıklıyoruz.

6-Telefonumuz kendini resetleyip tekrar recovery moduna getirecektir.recovery ekranında en altta ROOT DEVİCE seceneğine tıklayın ve reboot system deyin işlem tamamdır.

Burdan indiriniz;
File name: EASY ROOT by demirbas44.zip File size: 5.27 MB Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
İ7500 USB DRİVER'LAR
File name: SamsungUSBDriver win7 64bit by demirbas44.zip File size: 6.28 MB Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
File name: Android Usb Driver xp by demirbas44.rar File size: 1.33 MB Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

daha sonra recovey menüsünden 2.2publicbeta3 romu yükle. daha iyisi yok. 2.3beta1 var ama kamera çalışmyor ve çok kasıyor

http://obihoernchen.androidcodex.com/dow...s+Light%2F
 

byfaruk

Asistan
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
234
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
İnternette araştırdım şöyle bir sonuç buldum.Ne kadar doğru bilmem. :)

Bunu bende bulmuştum fakat orada geçen easyroot falan ne demek hani ingilizce kelime dağarcığından anlıyorsun birkaç birşey de bunu niye yapıyorsun mesela veya hadi onları geç onlar çok sorun değil ne diyorsa onu yapalım ama linkler sağlam değil ki.
 
Üst