Öncelikle Bütün forumshiftdelete ailesine Selamlar İrandan GEtirtip Kayit ettirdiğim GT-İ9500 s4 telefonuma 4.4.2 güncellemesi yaptikdan sonra baya kullandım sonra samsung uygulamalarından sıkıldığım için Cihazı rootladım Ayarlar / erişilebilirik / Bildirim Hatırlatıcısını actığımda bildirim varmış gibi ses cıkartıyor bu sorun yaklasık 4.4.2 cıktığından beri deniyorum ve bu problem hep var en son bu gün kies yükleyip güncelledim telefonu Ana band sürümü 9500XXUGNF6 oldu güncellemeden sonra tekrar rootladım yine olmadı .cihaza hafıza kartı takınca bildirim hatırlatıcısı kendi kendine uyarı veriyor..bu sd kartta problem vardır deyip 2 3 tane farklı sd kartla denedim yine atnı problem. Yaptiklarımı sırasıyla yazayım.cihaz 4.4.2 ye güncelledikten sonra hata almaya basladım..rootlayip orjinak 4.4.2 türkiye stock roomu yükledim yine olmadı calısan uygulamalar altında BadgeProvider veriyi sil durdur yeniden baslat yaptim olmadı.sıfırdan rootladım sıfır sd kartla denedim .. google hesabını giriyorum 5 dk sonra baslıyor problem.... Yardımlarınız için Cok teşekkür Eder İyi forumlar Dilerim... ÖMER ÇAKMAK