Samsung GİO Açılmayan Telefona Odin İle Versiyon Yükleme

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hacker sanmak falan olmaz böyle laflar madem yardımcı olacaksın millete üslubunu düzelt şahsen bende aynı sorun olsa dediğin laftan sonra izlemem videoyu

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hacker sanmak falan olmaz böyle laflar madem yardımcı olacaksın millete üslubunu düzelt şahsen bende aynı sorun olsa dediğin laftan sonra izlemem videoyu

Öncelikle videonun tamamını izlerseniz düzgün bir üslup kullanıldığını görürsünüz sadece benle beraber çekim yapan bir arkadaşıma hitaben bu cümleyi esprili bir dille söyledim sadece.Ayrıca cümle aynen şu şekilde"kendini hacker sanan ki öyle sanmayanlar lütfen alınmasın üzerine" gibi bir cümle kullandım.

Size neden açıklama yapıyorum bunuda anlamış değilim ancak post kasma vs. her ne olursa olsun lütfen konumu bu tip şeylerle kirletmeyin !

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Öncelikle videonun tamamını izlerseniz düzgün bir üslup kullanıldığını görürsünüz sadece benle beraber çekim yapan bir arkadaşıma hitaben bu cümleyi esprili bir dille söyledim sadece.Ayrıca cümle aynen şu şekilde"kendini hacker sanan ki öyle sanmayanlar lütfen alınmasın üzerine" gibi bir cümle kullandım.

Size neden açıklama yapıyorum bunuda anlamış değilim ancak post kasma vs. her ne olursa olsun lütfen konumu bu tip şeylerle kirletmeyin !
konummuş tövbe tövbe daha önce açtığın konuda sorununu çözdün ne öğrendiysen ordan öğrendin şimdi de gelmiş artislik yapıyorsun konuyu kirletme derken zaten dört mesaj var 2 si benim 2 side senin görende 10 sayfalık konun var sanır bence kullandığın cümleye rağmen kendini hacker sanan sensin

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] kardesim amacini anlayamadim ama kucucuk bir seyi ammada sorun ettin egonu git baska yerde tatmin et ayrica ben bir sey ogrencim sonra video cektim ki baskalarida ogrensin diye.O cumleyide baskasini hitaben soyledim ayrica konuda ister 1 mesaj olur ister 1000 bu kirletecegin anlaminami geliyor? Varsa bir derdin adminler calisiyor basarsin sikayeti.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
@hamza5806 kardesim amacini anlayamadim ama kucucuk bir seyi ammada sorun ettin egonu git baska yerde tatmin et ayrica ben bir sey ogrencim sonra video cektim ki baskalarida ogrensin diye.O cumleyide baskasini hitaben soyledim ayrica konuda ister 1 mesaj olur ister 1000 bu kirletecegin anlaminami geliyor? Varsa bir derdin adminler calisiyor basarsin sikayeti.
he he he tamam bu kavgayı uzatman veya benim uzatmam sadece sana yarıyor çünkü dandik konun ancak bu biçimde güncel kalıyor benim sana basit bir uyarımı asıl sen kendi egon için büyüttün ben sana dedimki bu tür laflar bu forumda olmaz o kısmı kesipte konuyu adam etseydin bu tartışma uzamazdı sende insanlara insanca muamele etmiş olurdun

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güzel video emeğinize sağlık.