hsynkertik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba Arkadaşlar Youtubede Kanalımı değiştirdim yeni kanalım TEKNO GENC olarak geçiyor fazla aboneye veya çok isim yapmaya değil sizlere yardım etmeye çalısıyorum. Bu konu başlıgımızda Costun romdaki telefonumuzu orjinal stock roma nasıl getireceğiz ondan bahsedeceğim öncelikle stock rom'a dönmek 2 işlem gerektirir 2. işlemi yapmak telefonu orjinale cevirir ama garanti kapsamına geri almasını sağlamaz iki işlemide yapmanız telefon acılıs ekranında kalırsada 3,işlemi yapıp tekrar 2, işlemi yapmanız önerilir.... :clap:
Konu yararlı olursa ne mutlu bana tam olarak hangi başlıga açacağımı bilemedim yanlış ise konu taşınırsa memnun olurum ve sabitlenirse daha çok memnun olurum
kolay gele
:clover:
1. İşlem
ODİN SAYACI SIFIRLAMA(GARANTİ İÇİN GEREKLİ)
(Root gerektiriR)
Nasıl yaparım?
A)YAZILI&RESİMLİ ANLATIM
1)BU LİNK'DEKİ DOSYAYI İNDİRİN
2)APK DOSYASINI KURUN
3)ROOT İZNİ VERİN
4RESET FLASH COUNTER YAZAN YERE TIKLAYIP
5)CONTİNE DEYİN SON OLARAK OK'A BASIP TELEFONUNUZU RESETLEYİN İŞLEN TAMAM
B)VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;SObQbChZxVg]https://www.youtube.com/watch?v=SObQbChZxVg[/video]
2. İşlem
STOCK ROM'U KURMA
Nasıl yaparım?
A)YAZILI ANLATIM
1)Öncelikle Gerekli Dosyaları İndirmelisiniz.
-ODİN 3,07 İÇİN TIKLA
-TELEFONUNUZA AİT STOCK ROM DOSYASI(TELEFON MODELİNİ YAZIP STOCK ROM INDIR DİYE GOOGLEDE ARATARAK BULA BİLİR)(SAMSUNGLAR sammobile.com ADRESİNDEN İNDİREBİLİRLER.
2)STOCK ROM DOSYASINI RARDA ISE CIKARTIP UZANTISININ .MP5 OLMASINDA DIKKAT EDIN DEGILSE ISLEM GERCEKLESMEZ
3)TELEFONUMUZU KAPATIP (SES KISMA+TELEFON KAPATMA+MENÜ) TUŞLARINA BASILI TUTALIM.
4) DOWNLOAD MENÜSÜ ACILINCA TELEFONU USB İLE BİLGİSAYARA BAĞLAYALIM
5)BİLGİSAYARDAN İNDİRDİĞİMİZ ODİNİ AÇALIM VE ID:COM YAZAN KISMIN MAVI OLDUGUNA DİKKAT EDELİM
6)SONRASINDA PDA YAZAN KISMA TIKLAYARAK İNDİRDİĞİMİZ MD5 DOSYASINI EKLEYELİM
7)ODİN BİR SÜRE YANIT VERMİYOR DİCEK SONRASINDA START'A BASIP İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
8)TELEFON İLK ACILISTA COK ZAMAN ALIR AMA ACILIS EKRANINDAN HİÇ CIKMAZ İSE 3. İŞLEMİ UYGULAYIP TEKRAR BU İŞLEMİ UYGULAYIN
B)VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;PXVbeDF2DEU]https://www.youtube.com/watch?v=PXVbeDF2DEU[/video]
3. İşlem
Wipe Nasıl Yapılır? (Telefonu açılış ekranında kalanlar veya sıfırlamak isteyenler)
Nasıl yaparım?
A)YAZILI ANLATIM
1)TWRP KURMALISINIZ (KURULUM VİDEOSU İÇİN FORUMDAKİ KONUMUZA BAKINIZ):thumbup:
2) SES AÇMA+TELEFON KAPATMA+MENÜ TUSLARINA BASILI TUTUP TWRP MENÜSÜNÜ ACIN:clap:
3)SAĞ ÜSTTEN WİPE SEÇİN:clap:
4)SOLDAKİ Advanced Wipe 'yi SECİP MİCRO SD HARİÇ HEPSİNİ İŞARETLEYİN
5)SWİPE TO WİPE YAZAN KISMI SAGA DOGRU KAYDIRIN
6)İŞLEM SONRASI TELEFON ACILMAZ STOCK VEYA COSTUM ROM KURULMALIDIR.
B) VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;t1yt7l6Zprs]https://www.youtube.com/watch?v=t1yt7l6Zprs[/video]
-----------------------------
YAPILAN İŞLEMLER TEHLİKELİDİR GERİ DÖNÜLMEZ SONUCLAR DOĞURA BİLİR
Yapılan işemler sonrası oluşabilecek sorunlardan ne shiftdelete ailesi ve bizler sorumlu değiliz biz bunları videolarda görüldüğü gbi kendimiz denedik ve işlemler olumlu size yardım etmeye çalışıyoruz verdiğiniz cevaplar seviyeli olursa yardım etmeye devam edeceğiz. Videonun başındaki uyarılar bu konu içinde gecerlidir konuyu okuyan herkez videodaki uyarıları dikkate almıs varsayılır TEŞEKKÜRLER.
Shiftdelete ailesine bu temiz forum'u bize sundukları için Teşekkürlerimi sunarım
Konu yararlı olursa ne mutlu bana tam olarak hangi başlıga açacağımı bilemedim yanlış ise konu taşınırsa memnun olurum ve sabitlenirse daha çok memnun olurum

1. İşlem
ODİN SAYACI SIFIRLAMA(GARANTİ İÇİN GEREKLİ)
(Root gerektiriR)
Nasıl yaparım?
A)YAZILI&RESİMLİ ANLATIM

1)BU LİNK'DEKİ DOSYAYI İNDİRİN
2)APK DOSYASINI KURUN
3)ROOT İZNİ VERİN
4RESET FLASH COUNTER YAZAN YERE TIKLAYIP
5)CONTİNE DEYİN SON OLARAK OK'A BASIP TELEFONUNUZU RESETLEYİN İŞLEN TAMAM
B)VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;SObQbChZxVg]https://www.youtube.com/watch?v=SObQbChZxVg[/video]
2. İşlem
STOCK ROM'U KURMA
Nasıl yaparım?
A)YAZILI ANLATIM
1)Öncelikle Gerekli Dosyaları İndirmelisiniz.
-ODİN 3,07 İÇİN TIKLA
-TELEFONUNUZA AİT STOCK ROM DOSYASI(TELEFON MODELİNİ YAZIP STOCK ROM INDIR DİYE GOOGLEDE ARATARAK BULA BİLİR)(SAMSUNGLAR sammobile.com ADRESİNDEN İNDİREBİLİRLER.
2)STOCK ROM DOSYASINI RARDA ISE CIKARTIP UZANTISININ .MP5 OLMASINDA DIKKAT EDIN DEGILSE ISLEM GERCEKLESMEZ
3)TELEFONUMUZU KAPATIP (SES KISMA+TELEFON KAPATMA+MENÜ) TUŞLARINA BASILI TUTALIM.
4) DOWNLOAD MENÜSÜ ACILINCA TELEFONU USB İLE BİLGİSAYARA BAĞLAYALIM
5)BİLGİSAYARDAN İNDİRDİĞİMİZ ODİNİ AÇALIM VE ID:COM YAZAN KISMIN MAVI OLDUGUNA DİKKAT EDELİM
6)SONRASINDA PDA YAZAN KISMA TIKLAYARAK İNDİRDİĞİMİZ MD5 DOSYASINI EKLEYELİM
7)ODİN BİR SÜRE YANIT VERMİYOR DİCEK SONRASINDA START'A BASIP İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
8)TELEFON İLK ACILISTA COK ZAMAN ALIR AMA ACILIS EKRANINDAN HİÇ CIKMAZ İSE 3. İŞLEMİ UYGULAYIP TEKRAR BU İŞLEMİ UYGULAYIN
B)VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;PXVbeDF2DEU]https://www.youtube.com/watch?v=PXVbeDF2DEU[/video]
3. İşlem
Wipe Nasıl Yapılır? (Telefonu açılış ekranında kalanlar veya sıfırlamak isteyenler)
Nasıl yaparım?
A)YAZILI ANLATIM
1)TWRP KURMALISINIZ (KURULUM VİDEOSU İÇİN FORUMDAKİ KONUMUZA BAKINIZ):thumbup:
2) SES AÇMA+TELEFON KAPATMA+MENÜ TUSLARINA BASILI TUTUP TWRP MENÜSÜNÜ ACIN:clap:
3)SAĞ ÜSTTEN WİPE SEÇİN:clap:
4)SOLDAKİ Advanced Wipe 'yi SECİP MİCRO SD HARİÇ HEPSİNİ İŞARETLEYİN
5)SWİPE TO WİPE YAZAN KISMI SAGA DOGRU KAYDIRIN
6)İŞLEM SONRASI TELEFON ACILMAZ STOCK VEYA COSTUM ROM KURULMALIDIR.
B) VİDEOLU ANLATIM
[video=youtube;t1yt7l6Zprs]https://www.youtube.com/watch?v=t1yt7l6Zprs[/video]
-----------------------------
YAPILAN İŞLEMLER TEHLİKELİDİR GERİ DÖNÜLMEZ SONUCLAR DOĞURA BİLİR
Yapılan işemler sonrası oluşabilecek sorunlardan ne shiftdelete ailesi ve bizler sorumlu değiliz biz bunları videolarda görüldüğü gbi kendimiz denedik ve işlemler olumlu size yardım etmeye çalışıyoruz verdiğiniz cevaplar seviyeli olursa yardım etmeye devam edeceğiz. Videonun başındaki uyarılar bu konu içinde gecerlidir konuyu okuyan herkez videodaki uyarıları dikkate almıs varsayılır TEŞEKKÜRLER.
Shiftdelete ailesine bu temiz forum'u bize sundukları için Teşekkürlerimi sunarım