Samsung Galaxy W Brick oldu

hasann67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy w telefonumda cvw yükleyeyim dedim terminal emilötör ile yükledim telefonu kapattım ancak şimdik hiç bir şekilde açlışmıyor ne doownload ne recovery hiç bir şekilde açılmıyor şatja taktım ondada yanıt vermiyor ne yapmalıyım arkadaşlar.Lütfen acil yardım edin.

YALVARIYORUM YARDIM EDİN HARD BRİCK Mİ OLDU YOKSA.

Reaksiyon puanı
16,128
samsung kies 'de çöken telefonu kurtarma olcak o kurtarır belki benim ki çökmedi ch@t527 çökmüyor galiba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yanlış bir yükleme yapmışsınız, o da anakarta zarar vermiş tahmin ettiğim kadarı ile. Telefonunuzun Garantisi vardıysa samsung yetkili servisine götürün ve telefonum kapandı açılmıyor deyin.(root ve cwm'den bahsetmeyin) büyük ihtimalle size bir kaç gün içerisinde dönüş yapılır ve ücretsiz anakart değiştirilir. eğer ki garanti yoksa, telefonunuzun anakartını parayla değiştirmeniz gerekir. bu da büyük bir külfettir.

hasann67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlış bir yükleme yapmışsınız, o da anakarta zarar vermiş tahmin ettiğim kadarı ile. Telefonunuzun Garantisi vardıysa samsung yetkili servisine götürün ve telefonum kapandı açılmıyor deyin.(root ve cwm'den bahsetmeyin) büyük ihtimalle size bir kaç gün içerisinde dönüş yapılır ve ücretsiz anakart değiştirilir. eğer ki garanti yoksa, telefonunuzun anakartını parayla değiştirmeniz gerekir. bu da büyük bir külfettir.

Vardı,vodafondan almıştım vodafona geri verdim garantiye yollayacaklar en fazla 15 gün içerisinde gelir dedi.Telefonumun ne olduğnu takip edebileceğm biryer varmı acaba.kutusu var birtek elimde şu an

not:Görevli bir tek ismimi aldı ve telefona ne olduğnu sordu bende aniden kapandı açılmıyor dedim.Tamam dedi aldı çekmeceye koydu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Banada Aynı Oldu Çok Şaşırtıcı :( Garantiye Verdim Ama Ne Olduğunu Çok Merak Ediyorum Eğer Birşeyden Olduysa Birdaha Yapmayayım Diye Bilgi Almak İstiyorum :(