Samsung Galaxy Trend Plus S7580 ?

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu saatten sonra trend plus alacaklara yada 500 tlye kadar telefon arayanlara ASUS ZENFONE 4 u oneririm. 449 tl. Ve trend plustan 1000kat daha iyi. İstedginiz butun oyunlari felanda rahat oynarsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrica samsung un arayuzu berbat. Telefon isterssniz 2ghz 4 cekirdek 5gb ram olsun malesef o toucwiz arayuzu kasiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1: Avea İn touch 3 ü tavsiye ederim çok güzel kullanışlı ve tasarımı şık bir akıllı telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yukarda bir arkadaş general mobile ve 520 yi tavsiye etmiş bu tavsiye ettii iki telefonu bedava verecekler almam. haftada 3 telefon değiştiririm nokia 6300 dan samsung 1150 ye kadar her teli kullandım ama o tavsiye edilen iki modele daha sim kartımı sokmadım. sen plus u al arkana bakma arkadaş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung telefon bakıyorusam canlı olmadılır bnm telefonum s3 mini ve çok cansız trend pus gayet canlı görüntüye sahip. bence trend plus tavsiyemdir canlılığa önem verenler için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia'lar 5 kuruş etmez.
Trend plus harika bi telefonu 7 aydır kullanıyorum hem oyun hem internet hem arama daha tık demedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Trend plus aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. S3 miniden bi farkı oldugunuda sanmıyorum. Dahili hafıza sadece 4 gb o kadar başka bişey yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar trent plusa root attım sonrada rootu kaldırabılırmıyım
telefona root atınca garantıden cıkıyomus rootkaldırıırsam anlarlarmı bı yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar trend plus kasıyo diyolar doğru mu:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar eski telefonum sony xperia e idi 2 sene sonra ekran kartı yandı trend plus aldım 1 ay önce harika telefon kasma yok s3 miniden hızlı rahat ayrıca fiyatıda makul kap bulamayanlar mobilcadde den bulabilir 8 tane kabım var hepsi mobilcaddeden güvenilir :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben alalı kaç ay geçti b.. gibi telefon doğru düzgün uygulama falan yükleyemiyorsun çok fazla kasıyor hafıza kartı olmadan bi b.. olmuyor ön kamerası b.. gibi resimleri açarken 10 sn bekliyorsun falan falan çok arıza bi telefon hiç almayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım 1 senede bu üçüncü seferdir şarj almama propleminden servise gidiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende trend plus var bence almayi gmd hic almayin benimkinden fazla kasiyor onun yerine tavsiyem asus zenfone 5 alin

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aklın varsa o telefondan uzak dur. 1 sene önce aldım ve Allah böyle telefonun belasını versin. Bir daha Samsung'un yanından bile geçmem lanet olsun. Batarya su gibi bitiyor şarjı abartmıyorum 1 saatte bitiyor. Bataryayı değiştirdim hala öyle. Şarja takılıyken bile şarjı gidiyor ne mal bi telefon anlayamadım. Ana menüde gezerken, fotoğraf çekerken, google'da falan gezerken kasmasını hiç söylemiyorum bile. Mecburiyetten kullanıyorum yoksa kaldırıp çarparım bir yere. Dokunmatiği bile algılamıyo aldıktan 1-2 hafta sonra telefon bu hale geldi o gün bugündür aynı. Allah'tan Xperia Z5 Compact alıcam 1 ay daha dayanıcam artık. Sonuç olarak aklın varsa SAMSUNG'DAN UZAK DUR!