Yardım Samsung Galaxy Tab A9+'u masanın üzerine koyduğumda dokunmatik çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xel0xsq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xel0xsq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar cumartesi günü mediamarkt üzerinden aldığım samsung a9 plus modelli tablette yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum ve sizden çözüm fikirlerini bekliyorum
arkadaşlar problemim şu şekilde tablet elimdeyken çok mükemmel bir şekilde çalışıyor ama tableti örneğin masanın üzerine koyduğum zaman dokunmatiği çalışmıyor ayarlardanda bir şey bulamadım yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
iyi akşamlar tekrardan

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
276
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar cumartesi günü mediamarkt üzerinden aldığım samsung a9 plus modelli tablette yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum ve sizden çözüm fikirlerini bekliyorum
arkadaşlar problemim şu şekilde tablet elimdeyken çok mükemmel bir şekilde çalışıyor ama tableti örneğin masanın üzerine koyduğum zaman dokunmatiği çalışmıyor ayarlardanda bir şey bulamadım yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
iyi akşamlar tekrardan
Hocam masada dokunmatik tamamen mi çalışmıyor yoksa hassasiyet mi azalıyor?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
276
@MTATurkey hocam hassasiyet azalıyor önemli bi düzeyde bazen ise hiç çalışmıyor anlıyamadım
Ne kadar alakalı ve mantıklı bilmiyorum fakat kendi telefonumda da benzer olarak şu sıkıntıyı yaşıyorum: cihaz normal elimde baş parmağım ile kullanımda bir sıkıntı yaşamıyorken eğer masaya koyup mecburen işaret parmağı ile kullandığımda bazen algılamıyor, baş parmağımı kullandığımda sıkıntısız çalışmaya devam ediyor. Eğer sizde de iki durum arasında kullandığınız parmağınız değişiyorsa masa üzerindeyken her iki parmağınızla da tekrar bir deneyin derim. Eğer dediğim şeyi siz de yaşıyorsanız çözmenin bir yolu yok sanırım, direkt cihazın dokunmatik kalitesi ile alakalı bir durum sanırım :sweatsmile:.