Fiyatının düşeceğini kim düşünüyorsa yanılıyor diyemiyeceğim, düşer ama ne zaman düşer burası tartışılır
2012 ortası mı desek ? 

Arkadaşalar dün Electro World'de Samsung Galaxy S II'yi baya bi karıştırdım telefonda çok takılma yaşanıyor ekranı kişiselleştirme ayarlarını karıştırırken ekrana birşey ekliyecekken istediğim simgeyi oradaki yere koyacekken ekran takılıyor ve telefonun boyutu çok aşırı büyüklükte galaba Nokia C5-03 alacağım.Bu arada Sayın SDN admini Nokia C5-03'ün unboxing videosunu yapabilirmisiniz?Ayrıca C5-03 kullananlar yorumlarını yazabilirlermi.
parası olan veriyor zaten, bir haber okudum dün dü sanırım samsung bütçesi az olanlar için özel telefon ürettitelefona bir baktım hiç birşey yok içinde
bir tanesi yorum yazmışş bunumu bize layık gördün diyor
![]()
Zoro bu arkadaşının aldığı Galaxy S olmasın Galaxy S 2 yerine?
Arkadaşlar inşallah kurban bayramında yeni telefon alacağım.Bu telefonun Samsung Galaxy SII olmasını çok istiyorum acaba bayrama bu telefonun fiyatı düşer mi?
düşsede almayın arkadaşlar bence ben aldım turkcell den 2100 küsüre ama bir sürü problemi var özellikle wi-fi kullanıyosanız sakın almayın çekmiyor çünkü,kameradaki pembelik sorunu falan ayrı sorunlar ama wi fi kesinlikle problem ve yazılımla çözülen bişey değil.htc desire kullanıcısıydım evin önünde hatta karşı kaldırımda bile wi fi ye bağlanıyoken galaxy s2 evin balkonunda bile bağlanmıyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum
Ben xperia arc kullanıyordum ve cihazımı satmadan sgs2 aldım ama benim için kamerası önemli olduğundan kamerasını hiç beğenmedim.Çok koyu renklerde sorun yok ama biraz açık zeminde hem fotoğraflarda hemde videoların ortasında tepsi gibi kocaman pembelik çıkıyor.Problem sadece pembelik değil,flaşlı çekimlerde de uyumsuzluk sorunu olduğundan karanlık çıkıyor.Bu iki problemde samsungun daha önce ürettiği telefonlarda vardı,i8910 da videolarında arka planda uçak sesine benzer bir gürültü vardı ve bunu düzeltemedi,fotoğraflarındada flaş uyumsuzluğu vardı oda düzelmedi,daha sonra çıkardığı wave dede pembelik problemi vardı.Yani samsung bu kamera işini beceremiyor.Yorumlarda kimse bu sorunlardan bahsetmiyor.
Bana göre ikinci problemide 1650 ma. lik bataryayı şarz ederken sadece 500 ma akımın girişine izin veriyor,fazla ısınmasın diye buda 3 veya 3,5 saatte dolmasını sağlıyor ve tabi tüm diğer telefonlara göre daha çok ısınıyor.
Bir haftalık denememden sonra garantili cihazı 1300 liraya sattım.
En iyi şekilde kullanabilmek için tüm kullanıcılar hergün yeni çıkan rom ları deniyorlar ama bir türlü problemlerden kurtulamıyorlar.
Almak isteyen arkadaşlar bence bununla ilgili konulardan kullanıcı yorumlarını iyi takip etsinler.
Genelde herkes kendi kullandığı telefona toz kondurmak istemez ve namusu gibi korumaya çalışırlar ama bu telefonu almak isteyenleri yanlış yönlendirmekten başka bir işe yaramıyor.
Daha evvelde samsung i8910 dan çok canımız yandı onun için teferruatlı yazdım kusura bakmayın.