Samsung Galaxy SII'nin Fiyatı Düşer Mi?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Fiyatının düşeceğini kim düşünüyorsa yanılıyor diyemiyeceğim, düşer ama ne zaman düşer burası tartışılır :) 2012 ortası mı desek ? :)

muco678

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar dün Electro World'de Samsung Galaxy S II'yi baya bi karıştırdım telefonda çok takılma yaşanıyor ekranı kişiselleştirme ayarlarını karıştırırken ekrana birşey ekliyecekken istediğim simgeyi oradaki yere koyacekken ekran takılıyor ve telefonun boyutu çok aşırı büyüklükte galaba Nokia C5-03 alacağım.Bu arada Sayın SDN admini Nokia C5-03'ün unboxing videosunu yapabilirmisiniz?Ayrıca C5-03 kullananlar yorumlarını yazabilirlermi.

Evet ben C5-03 kullanıyorum sar değeri enyüksek telefonlardan biri bende sonradan öğrendim.Pişman oldum :(

Onun yerine Android li bir Samsung al.Galaxy Gio mesela 500 lira civarı.:thumbup1:

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
parası olan veriyor zaten, bir haber okudum dün dü sanırım samsung bütçesi az olanlar için özel telefon üretti :D telefona bir baktım hiç birşey yok içinde :D bir tanesi yorum yazmışş bunumu bize layık gördün diyor :)

Haha Samsung sağolsun bizi de düşünmüş:) valla Samsung iyi güzel de pahalı böyle birşey yapması gerekiyordu her kesime ulaşmak için

cazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hafta sonu bir arkdaşım bir turistten 1 haftalık ingiltere kayıtlısını 500 tl verip aldı 1 yıl uluslar arası garantisi var

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Zoro bu arkadaşının aldığı Galaxy S olmasın Galaxy S 2 yerine?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar inşallah kurban bayramında yeni telefon alacağım.Bu telefonun Samsung Galaxy SII olmasını çok istiyorum acaba bayrama bu telefonun fiyatı düşer mi?

elbette bir miktar düşecektir ancak hala yüksek kalacağına eminim fiyatının...

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
düşsede almayın arkadaşlar bence ben aldım turkcell den 2100 küsüre ama bir sürü problemi var özellikle wi-fi kullanıyosanız sakın almayın çekmiyor çünkü,kameradaki pembelik sorunu falan ayrı sorunlar ama wi fi kesinlikle problem ve yazılımla çözülen bişey değil.htc desire kullanıcısıydım evin önünde hatta karşı kaldırımda bile wi fi ye bağlanıyoken galaxy s2 evin balkonunda bile bağlanmıyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
samsung'un eski fiyat/performans başarısı artık yok. lg ve sony erricson fiyat/performans konusunda önce geçtiler

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
düşsede almayın arkadaşlar bence ben aldım turkcell den 2100 küsüre ama bir sürü problemi var özellikle wi-fi kullanıyosanız sakın almayın çekmiyor çünkü,kameradaki pembelik sorunu falan ayrı sorunlar ama wi fi kesinlikle problem ve yazılımla çözülen bişey değil.htc desire kullanıcısıydım evin önünde hatta karşı kaldırımda bile wi fi ye bağlanıyoken galaxy s2 evin balkonunda bile bağlanmıyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum

bende 3 aydır kullanıyorum ama ne pembelik bir durum var fotoğraflarda ne de wifide sorun yaşıyorum evimle iş yerim 100 m civarı ve iş yerimdeki interneti evde telefonla kullanabiliyorum. kullandığın yazılım sürümü nedir ? olmazsa yardımcı olmaya çalışayım. Ben almanya dan aldım cihazı bu arada Türkiye den alan arkadaş şarz sorunu yaşıyordu yazılımı değiştirdik şimdi o da 2 gün civarı kullanıyor cihazı :)

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
hayret türkiye de satılan cihazlarda mı sorun var acaba root yapmadım telefon sadece kies e bağlayıp en son güncellemeleri aldım kg 1 var en son şarj olayı sıkıntı zaten de önce de iphone ve desire kullandığım için kabloyla dolaşmaya alışkınım pembelik sorunu bildiğim kadarıyla çoğu kişide var o benim pek umrumda değil foto pek çekmem ama wi fi nin çekmemesi büyük problem

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hımmm walla ben kf3 sürümünden beri düzenli takip ettim güncellemeleri ve şu anda solar flare kg3 rom kullanıyorum çok memnunum :) yazılımı ister odin ile değiştir sorun devam ederse donanımsal bir sıkıntı olabilir.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=88391]dont touch[/MENTION] az önce çektiğim örnek fotoğraflar :)

2w7l5x2.jpg

2u4qaf7.jpg

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
freewill dostum zaten pembelik sorunu beyaz renklerde çok bariz belli oluyor diğer renklerde problem yok bu benim için önemli değil zaten sorunum wi fi ile benim :( 15-20 gün oldu telefonu alalı daha

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
bu kadar zaman içinde düşmesi mümkün değil :D sen biraz daha bekle(5 ay gibi) o zaman biraz düşme olur.
ama yeni modeller de çoktaan çıkmış olur.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
5 ay beklersin.... tam alıcam fiyat düştü dersin :) 2 yeni model çıkartır ... zaten piyasayı bu şekilde ekart ediyor.. yeni ürünleri sürerek yoksa bir halt olacağı yok...

bekliyoruz ki fiyat düşşünde bari kullanalım o telefonuda.. derken elinde patlıyor aldığında, neden yeni ürünler çıkmış da ondan

grolof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben xperia arc kullanıyordum ve cihazımı satmadan sgs2 aldım ama benim için kamerası önemli olduğundan kamerasını hiç beğenmedim.Çok koyu renklerde sorun yok ama biraz açık zeminde hem fotoğraflarda hemde videoların ortasında tepsi gibi kocaman pembelik çıkıyor.Problem sadece pembelik değil,flaşlı çekimlerde de uyumsuzluk sorunu olduğundan karanlık çıkıyor.Bu iki problemde samsungun daha önce ürettiği telefonlarda vardı,i8910 da videolarında arka planda uçak sesine benzer bir gürültü vardı ve bunu düzeltemedi,fotoğraflarındada flaş uyumsuzluğu vardı oda düzelmedi,daha sonra çıkardığı wave dede pembelik problemi vardı.Yani samsung bu kamera işini beceremiyor.Yorumlarda kimse bu sorunlardan bahsetmiyor.
Bana göre ikinci problemide 1650 ma. lik bataryayı şarz ederken sadece 500 ma akımın girişine izin veriyor,fazla ısınmasın diye buda 3 veya 3,5 saatte dolmasını sağlıyor ve tabi tüm diğer telefonlara göre daha çok ısınıyor.
Bir haftalık denememden sonra garantili cihazı 1300 liraya sattım.
En iyi şekilde kullanabilmek için tüm kullanıcılar hergün yeni çıkan rom ları deniyorlar ama bir türlü problemlerden kurtulamıyorlar.
Almak isteyen arkadaşlar bence bununla ilgili konulardan kullanıcı yorumlarını iyi takip etsinler.
Genelde herkes kendi kullandığı telefona toz kondurmak istemez ve namusu gibi korumaya çalışırlar ama bu telefonu almak isteyenleri yanlış yönlendirmekten başka bir işe yaramıyor.
Daha evvelde samsung i8910 dan çok canımız yandı onun için teferruatlı yazdım kusura bakmayın.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ben xperia arc kullanıyordum ve cihazımı satmadan sgs2 aldım ama benim için kamerası önemli olduğundan kamerasını hiç beğenmedim.Çok koyu renklerde sorun yok ama biraz açık zeminde hem fotoğraflarda hemde videoların ortasında tepsi gibi kocaman pembelik çıkıyor.Problem sadece pembelik değil,flaşlı çekimlerde de uyumsuzluk sorunu olduğundan karanlık çıkıyor.Bu iki problemde samsungun daha önce ürettiği telefonlarda vardı,i8910 da videolarında arka planda uçak sesine benzer bir gürültü vardı ve bunu düzeltemedi,fotoğraflarındada flaş uyumsuzluğu vardı oda düzelmedi,daha sonra çıkardığı wave dede pembelik problemi vardı.Yani samsung bu kamera işini beceremiyor.Yorumlarda kimse bu sorunlardan bahsetmiyor.
Bana göre ikinci problemide 1650 ma. lik bataryayı şarz ederken sadece 500 ma akımın girişine izin veriyor,fazla ısınmasın diye buda 3 veya 3,5 saatte dolmasını sağlıyor ve tabi tüm diğer telefonlara göre daha çok ısınıyor.
Bir haftalık denememden sonra garantili cihazı 1300 liraya sattım.
En iyi şekilde kullanabilmek için tüm kullanıcılar hergün yeni çıkan rom ları deniyorlar ama bir türlü problemlerden kurtulamıyorlar.
Almak isteyen arkadaşlar bence bununla ilgili konulardan kullanıcı yorumlarını iyi takip etsinler.
Genelde herkes kendi kullandığı telefona toz kondurmak istemez ve namusu gibi korumaya çalışırlar ama bu telefonu almak isteyenleri yanlış yönlendirmekten başka bir işe yaramıyor.
Daha evvelde samsung i8910 dan çok canımız yandı onun için teferruatlı yazdım kusura bakmayın.

samsungla alakalı video sorunlarını gördün şaşırdım lakin bu kadarda kameradan yana sorun olması beni şaşırttı zamanında bende samsung s8000 vardı ve kamerası o kadar netti ki anlatamam... son derece iyiydi yani... videoda kare kare çıkartıyordu bunun yanı sıra herhangi birşey görmedim, he yeni modellerde bozmuştur onun için birşey diyemiyecem... bozduysada kendisi kaybeder.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bence fiyatı çok düşmez... apple ile yarıştı için bu kanıya vardım... iphone'lar nasıl çok az düştüyse samsung'ta o kadar az düşer... çok pahalılar bence yaaa...