Samsung galaxy SIII

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]
fullType1.jpg
[/h][h=2]Zeka[/h]Kullanımı kolay ama inanılmaz güçlü yeni özellikler

[h=3]Sosyal Etiketleme[/h]
Arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin izini sürmek artık daha da kolay.Sosyal Etiketleme fotoğraf albümünüzdeki kişileri sosyal medya akışlarına
bağlamanıza izin verir. Bir kez ayarlandığında,tüm yapmanız gereken
resimlerine bakın vegeçerli durumlarının göründüğünü göreceksiniz

fullType3.jpg

[h=3]Direkt Arama[/h]
Samsung GALAXY S III konuşmayı istediğiniz zamanı bile bilir.Biriyle mesajlaşırken,bunun yerine kendisini aramayı istediğinizde
tek yapmanız gereken; telefonunuzu kulağınıza dayadığınızda,
"Direkt Arama" numarayı sizin için çevirsin. Artık, çağrı kayıtları veyarehber kurcalamaya son.
Bırakın, Samsung GALAXY S III işini yapsın.

fullType4.jpg

Akıllı Bekleme Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ile, Samsung Galaxy S III ne zamantelefona baktığınızı, bir e -kitap okuduğunuzu veya internette gezindiğiniziotomatik olarak algılar. Ön kamera derinlemesine gözlerinizin içine bakarve kesintisiz izleme hazzı için ekran parlaklığını korur.Ne Parlak Fikir Ama!
subType4.jpg
[h=3]Akıllı uyarı[/h]
Telefonunuzu elinize aldığınızda,size gittiğinizden beri olup bitenleri söylemesi iyi olmaz mıydı?Samsung GALAXY S III ne zaman geri döndüğünüzü bilir vecevapsız çağrılar ve yeni mesajlar hakkında sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle sizi uyarır. Ne kadar da düşünceli ama
subType5.jpg
[h=2]Paylaşma[/h]
Bağlanın, paylaşın ve eğlenin.
[h=3]S Beam[/h]
Yakınınızdaki arkadaşlarınızla içerik paylaşmak kolay,
hızlı ve eğlenceli olabilir. S Beam belgeleri, kişileri,
resimleri, müziği, videoları aktarabilmeniz ve adlandırabilmeniz için,anında bağlanmanıza izin verir.Yalnızca, telefonlarınızın arkasını birbirine yaslayın,bağlanın, paylaşın ve eğlenin.
fullType5.jpg
[h=3]AllShare Play[/h]
Farklı cihazlar arasında içerik paylaşmanın başka bir yolu var.Buna AllShare Play deniyor veDLNA ve Wi-Fi Direct ile çalışmamıza izin vererek,başka bir yerde farklı bir ekranda çalışırkenbelgelerimize ve çoklu ortam dosyalarımıza erişmemizi sağlıyor.
fullType6.jpg
[h=3]Arkadaşlarınızla Rahatça Fotoğraf Paylaşın[/h]
Fotoğraflarınızı yönetmek ve paylaşmak bundan daha kolay olamazdı.Telefonunuz, yönlendirme amacıyla grup profillerinizi kullanarak,kişilerin yüzlerini tanır ve bunları sizin için birbiriyle ilişkilendirir.Artık, herkesle anında paylaşım bir dokunuş uzağınızda
subType6.jpg
[h=3]AllShare Cast[/h]
Telefon ekranınızı büyük bir ekrana kablosuz yansıtmak iyi olmaz mıydı? Artık, bu mümkün. AllShare Cast bunu yapmanıza izin verirve oyuncular için mükemmeldir.Oynadığınız oyun ekranda göründüğünde,telefonunuzun düğmelerini hareketli bir kumanda olarak da kullanabilirsiniz.Kablo yok, karışıklık yok.
subType7.jpg
[h=2]Mükemmellik[/h]
Samsung Galaxy S III'ü kavramak ve tutmak bir keyiftir. Doğal tasarımıyla göze çarpan sade şıklık.
En üst seviye işlem gücü ve kesintisiz performans.
[h=3]Tasarım[/h]
İster okyanusun ufkuna,ister ihtişamlı İskandinav köknar ormanları olsun,açık olan bir şey var : Doğanın düz çizgileri yoktur.Samsung GALAXY S III'ün minimal ve organik tasarımıcihazın yumuşak ve doğrusal olmayan çizgileriyle yansıtıldı.İnsan odaklı yapısı artırılmış kullanılabilirlik ile ergonomikve konforlu bir deneyim sunar. Konforlu bir biçimde kavranması,zarif kavisleri ve organik platin yapısı doğal bir his ve tasarım sunar.
fullType7.jpg
[h=3][/h]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sonra vayy efendin niye kız ayarlayamìyoruz,ayarlayaman tabi acarsan böyle konu :P

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çok merak ediyorum gerçekten ne içip geliyorlar acaba foruma..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
[MENTION=280558]yeniçerı[/MENTION] Galaxy S3'ü keşfetti beyler.Dağılın !:closedeyes:

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok merak ettim size bu kadar batan şey nee batıysa cıkarım

bu forma yeni girenler gorsun diye yazdım

yeniyız diye bu kadar dışlamak olmaz .... tobe tobee

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cok merak ettim size bu kadar batan şey nee batıysa cıkarım

bu forma yeni girenler gorsun diye yazdım

yeniyız diye bu kadar dışlamak olmaz .... tobe tobee

kimseye batan eden yok rahatsızlık duyuyorsan tutmayalım.
s3 e ait onca konu açıldı zaten editörler zamanında tanıtımlarını yaptı... halende konuları duruyor.

Reaksiyon puanı
10,315
yav heves etmiş açmış konuyu, kızmayın hemen.
konuyu silin, kapatın isterseniz ama, kızmayın, dışlamayın hemen.
hele ki asla hakaret etmeyin.
yeni olanlara biraz daha müsamahakâr olabiliriz.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yav heves etmiş açmış konuyu, kızmayın hemen.
konuyu silin, kapatın isterseniz ama, kızmayın, dışlamayın hemen.
hele ki asla hakaret etmeyin.
yeni olanlara biraz daha müsamahakâr olabiliriz.
iyi güzelde oradaki arama butonu da süs olsun diye konulmamış ki saniyelerini almaz s3 yazmak oraya

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] anlamiyorum seni nasıl rektör etmişler

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@ReDo anlamiyorum seni nasıl rektör etmişler
Sende forumda uzun süre takıl ve mesajlaş sende rektör ol. :)
Aynı konu defalarca paylaşıldığı için öyle davranmışlar. Yenilere özel durum değilki o. Ben de açsaydım bu konuyu tepkiler aynı olurdu . :D

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır abi hersey tamamda ztn diğerlerini tinlamiyom ama rektöre yakışmayan sözler nekadar formlarda üye oldum hiçbirinde hiçbir rektör kendini küçük düşürdüğünü görmedim Herkese saygılar

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] anlamiyorum seni nasıl rektör etmişler

Beni kimse rektör yapmadı,ben kendi kendime oldum.

Ayrıca "Rektör" olmanın bi üstünlüğü yok.
Sizin gibi sıradan üyeyim.

Daha S3 bile piyasaya çıkmadan forumda onlarca konusu özellikleri vs. açıldı.Siz gelmişsin böyle bir konu açmışsınız tuhaf yani.

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni kimse rektör yapmadı,ben kendi kendime oldum.

Ayrıca "Rektör" olmanın bi üstünlüğü yok.
Sizin gibi sıradan üyeyim.

Daha S3 bile piyasaya çıkmadan forumda onlarca konusu özellikleri vs. açıldı.Siz gelmişsin böyle bir konu açmışsınız tuhaf yani.

hayır ben şunu kast ediyorum biri rektör olduktan sonra dalga geçmemeli bence çünkü çok deneymli birisi yani bence o mevkide birisi uyarı gonderır konuyu siler uyeye bunun yanlıs oldugunu ve dogrususnu gosterir dalga geçmez

yinede herkese saygılar eğer hadimi aştıysam üzürdilerim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yok haddini aşan kimse est.

Ben özür dilerim.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Diğer konu uçmuş, buda fazla sürmez gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu asıl siz neyin kafasındasınız. bura bilgi forumu değil mi? Ben googleden aradım, buldum bu konuyu, bu konu sayesinde bir kaç şey öğrendim. ne yani ben googleye shiftdeleteki samsung konularını mı arıyacam işim yok. ayrıca telefon hakkında bilgi edinim dedim abuk sabuk yorumlar okudum. ne bu ya?