Samsung Galaxy SIII almak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Samsung Galaxy SIII almak istiyorum fakat davadan sonra fiyatların düşeceği hakkında söylentiler aldım. bu konuda fikri ve gözlemi olan arkadaşların bilgilendirme yapmasını rica ederim. hayırlı akşamlar...

anx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3 normal fiyatlarını bilen kimse yok mu?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Google sorsana be birader.
Kaç gün olmuş soruyu soralı.
Hala cevap alma peşindesiniz.

Sizler yüzünden çekip gideceğim bu Ülkeden.

Söylentiyi kimden aldıysanız ona sorun.

anx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google sorsana be birader.
Kaç gün olmuş soruyu soralı.
Hala cevap alma peşindesiniz.

Sizler yüzünden çekip gideceğim bu Ülkeden.

Söylentiyi kimden aldıysanız ona sorun.

iyi diyosun hoş diyosunda. heryerde farklı fiyatlar var. spot ürün çıkma olayı da var. az para vermiyoruz sonuçta. alt tarafı 2 tuşa basıcaksın onda da 2 ton söylenmişsin.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi diyosun hoş diyosunda. heryerde farklı fiyatlar var. spot ürün çıkma olayı da var. az para vermiyoruz sonuçta. alt tarafı 2 tuşa basıcaksın onda da 2 ton söylenmişsin.
alacağın cevaplara saygı duymayacaksan .
buraya gelip soruda sormayacaksın.
öncelikle yazdığın yazı stilini değiştir.
sonrada git forum kurallarını oku.
en son olarakda forumdaki s3 konularını oku hazır cevap aramana gerek yok forumda zaten hepsi yazıyor

anx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alacağın cevaplara saygı duymayacaksan .
buraya gelip soruda sormayacaksın.
öncelikle yazdığın yazı stilini değiştir.
sonrada git forum kurallarını oku.
en son olarakda forumdaki s3 konularını oku hazır cevap aramana gerek yok forumda zaten hepsi yazıyor

alacağın cevaplar söver gibi olursa saygı duyulur mu yazı stilinde ne var ?

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alacağın cevaplar söver gibi olursa saygı duyulur mu yazı stilinde ne var ?
söylediklerimi sırasıyla yerine getirme geregi duysaydın anlardn
o yazı sitilinde ne var ne yok diye.
arada zahmet edip forum kurallarını oku

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dostum spot dediğin nedir? neden buraya fiyat sordun açıkçası anlamadım ama arkadaşlar da biraz fazla ters çıkmış :)

fiyatlara gelince davalı da davasız da almadıkça düşer, tahminim belki iphone 5 türkiye'Ye girerse düşecektir ona da en az 2 ay var diyebilirim. yurtdışından arap ülkelerinden falan 1200 lira civarına getirebilirsin.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum spot dediğin nedir? neden buraya fiyat sordun açıkçası anlamadım ama arkadaşlar da biraz fazla ters çıkmış :)

fiyatlara gelince davalı da davasız da almadıkça düşer, tahminim belki iphone 5 türkiye'Ye girerse düşecektir ona da en az 2 ay var diyebilirim. yurtdışından arap ülkelerinden falan 1200 lira civarına getirebilirsin.
ya hocam bakınız canımı sıkan nokta şu ben ne ios nede android fanıyım.
karşı çıktığım kızdığım nokta şudur
davadan sonra fiyat düşecekmiş... kulaktan dolma saçma sapan şeyler ile foruma gelmeleri öncelikle bir araştır aslı astarı varmı diye.
birisi gelir cihazlar toplatılcakmış birisi gelir indirim olacakmış. kardeşim madem birşey biliyorsun bi araştır konu kaynağı ile gel ki sana saygı duyalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Red Bull ne kadar agresifsin arkadaşım. Forum ne için var? Fikir alışverişi, yeni bilgiler edinme. Arkadaş sakin ve kibar üslubuyla sorusunu sormuş, ne gerek var bu kadar agresif olmaya? Ayıp ediyorsun. Ayrıca arkadaş bilen varsa demiş. Bilmiyorsan bir şey yazma, mesaj kasmak için konuya mı girilir? Kimse kimseyi konuya girip cevap yazsın diye zorlamıyor.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sen ya çok cahilsin yada bu zamana kadar herşeyi senin ayağına kadar getirmişler. google yaz bildiğin bi teknoloji mağazasının ismini fiyatına bak. S3 alacam demişisn s3 alıp napıcaksın daha google fiyat bakmayı bilmiosun. Red Bull haklısın kardeşim sen asistanmışsın yardımcı olman gerekirde bunlara yardım edilmez.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Davadan sonra fiyatı düşüceğini sanmıyorum Apple yazılımıyla ilgili bi kulp takıcakmış onuda bi güncellemeyle halleder zaten Samsung... Dünya da düşsede TR de kayda değer bi düşüş yaşanacağına ianmıyorum..

Örnek: Nexus 7 Amerika da 250 dolar Tr deki fiyatı malum en pahalı satılan ülkelerden biriyiz ve düşmedi fiyatı..

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim alma git iphon daha iyi kadar saçma bi telefon olmaz hem karışık hemde çok sorunu var

mustiqqq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Redbull germe ortalığı adam gibi soru sormuş.
bende bugün alcaktım aradım kalmamış yarın alın dediler.inşallah fiyatı düşmez düşerse çok pis koyar :)
Galaxyinin kasası çok dandik. yere kırıldığı an tuz buz oluyormuş. ve tamiri içinde en az 500tl istiyorlarmış haberin ola

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim alma git iphon daha iyi kadar saçma bi telefon olmaz hem karışık hemde çok sorunu var

gözlerini açmalısın :)

Redbull germe ortalığı adam gibi soru sormuş.
bende bugün alcaktım aradım kalmamış yarın alın dediler.inşallah fiyatı düşmez düşerse çok pis koyar :)
Galaxyinin kasası çok dandik. yere kırıldığı an tuz buz oluyormuş. ve tamiri içinde en az 500tl istiyorlarmış haberin ola

sen galiba sağlamlık testlerını ızlemedın. ole dıyolarmıs ıstıyolarmısla olmaz o. istersen bı vıdeoları izle şuanki en sağlam telefon oldugunu goreceksın.

mustiqqq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gözlerini açmalısın :)

sen galiba sağlamlık testlerını ızlemedın. ole dıyolarmıs ıstıyolarmısla olmaz o. istersen bı vıdeoları izle şuanki en sağlam telefon oldugunu goreceksın.

Dostum s3 hakkında bütün videoları izledim fakat forumdada s3 üm kırıldı diyip ağlayanlar dolu :)
adam 40cm den düşürdü tuz buz oldu diyo :) neden yalan söylesnki burdakiler

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
neden mi söylesinler ? aslında çok açık neyse. siz bildiğinizi okuyun :)

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hemen almayın bekleyin iphone 5 çıkarsın sonra alın saglam testlerinde güvenmiyor 10cm düşüp kırıladabilir yani ekranın tam ölü noktasına gelir ama sarjı gerçekten kötü kullanışlı bi telefon degil

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yasal s3 alıcam diyorsan neden forumda sorup da 2-3 gün cevap bekliyorsun. Yapacağın şey alt tarafı 2-3 teknoloji marketin sitesine göz atmak. Dayanıklılık vs. kısmına gelirsen bu biraz da şans işi. Birinin ki 40cm den tuz buz olur (ki böyle birşey s3'te mümkün değil. Cihazın komple içini gördüm), bazıları da 5m den düşürür çizik bile olmaz. Soru sordum da gelen geçen fırça attı diyorsan da nedeni şu son 3 aydır sayısız s3 konusu açıldı (s3 alayım mı, şunla bunla karşılaştırma vs.) hal böyle olunca da artık millet direk basıyor kalayı. Forumlar bilgiyi bulmada birazcık son çare olmalı. Webde arar bulamazsın sorar soruşturur öğrenemezsin o zaman forumda bir bilene sorarsın. Aksi halde forumda konu kirliliği alır başını yürür.

anx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yasal s3 alıcam diyorsan neden forumda sorup da 2-3 gün cevap bekliyorsun. Yapacağın şey alt tarafı 2-3 teknoloji marketin sitesine göz atmak. Dayanıklılık vs. kısmına gelirsen bu biraz da şans işi. Birinin ki 40cm den tuz buz olur (ki böyle birşey s3'te mümkün değil. Cihazın komple içini gördüm), bazıları da 5m den düşürür çizik bile olmaz. Soru sordum da gelen geçen fırça attı diyorsan da nedeni şu son 3 aydır sayısız s3 konusu açıldı (s3 alayım mı, şunla bunla karşılaştırma vs.) hal böyle olunca da artık millet direk basıyor kalayı. Forumlar bilgiyi bulmada birazcık son çare olmalı. Webde arar bulamazsın sorar soruşturur öğrenemezsin o zaman forumda bir bilene sorarsın. Aksi halde forumda konu kirliliği alır başını yürür.
usta şimdi malum iphone 4 kullanıyodum yeni yasa çıktı yurt dışı cihazlarında kaydetme yükümlülüğü gittim vergi dairesine 100 tl turkcelle de 25 lira verdim kayıt ettirdim. yarın öbürgün spot ürüne (yurtdışı kayıtlı) ürüne kendi kadar para vericem bide üstüne kayıt ettirmek için tekrardan o parayı vermek istemiyorum.

teknolojik internet sitesi fiyatlarına gir bak diyen arkadaşlar bimeks,teknosa,darty,teknolojix,electroworld,mediamarkt hepsinin internetten ve satış mağazalarından satış fiyatlarını inceledim. benim sormak istediğimi siz anlamadınız. arkadaşımın çalıştığı telefon şirketi bu fiyatların böyle olmasına anlam veremiyorum dedi sonuçta bütün telefonlar samsung türkiye damgası altında mağazalara dağıtılmakta ve mağazaların alış fiyatları samsungun belirlediği fiyatla satılmakta. neden fiyat fark ediyor? ayrıca malum 2 dev teknoloji şirketi arasındaki dava sonucunda apple şirketi bazı ülkelerde samsung galaxy s3 telefonunun satışını engellemek istiyor. bizim ülkemizde herhangi bi fiyat değişikliğine sebep olur mu onu sormak istemiştim.

forum sonuçta fikir alış verişi ve görüş değerlendirmek için var. herhangi bi yorum kaldıramama durumu söz konusu değil zaten. ayrıca kötü yorum yazacağınıza lütfen cevap yazmasanız daha iyi olur

Reaksiyon puanı
10,315
bi kaç gün önce aldım bir s3.
kvk türünden bir garantisi yok. fonotel garantiliymiş dedi telefoncu arkadaş.
1550 tl. fiyata aldım.
cihaz tek kelimeyle muhteşem. ekranı cidden tam bir gösteri şöleni...
eşime daha evvel one x almıştım, 2.el olarak. o da çok güzel ve sağlam. ama, ekranın sağladığı görsellik konusunda s3'ün yanında çok sönük kalıyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
bi kaç gün önce aldım bir s3.
kvk türünden bir garantisi yok. fonotel garantiliymiş dedi telefoncu arkadaş.
1550 tl. fiyata aldım.
cihaz tek kelimeyle muhteşem. ekranı cidden tam bir gösteri şöleni...
eşime daha evvel one x almıştım, 2.el olarak. o da çok güzel ve sağlam. ama, ekranın sağladığı görsellik konusunda s3'ün yanında çok sönük kalıyor.
Nereden aldın ?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
usta şimdi malum iphone 4 kullanıyodum yeni yasa çıktı yurt dışı cihazlarında kaydetme yükümlülüğü gittim vergi dairesine 100 tl turkcelle de 25 lira verdim kayıt ettirdim. yarın öbürgün spot ürüne (yurtdışı kayıtlı) ürüne kendi kadar para vericem bide üstüne kayıt ettirmek için tekrardan o parayı vermek istemiyorum.

teknolojik internet sitesi fiyatlarına gir bak diyen arkadaşlar bimeks,teknosa,darty,teknolojix,electroworld,mediamarkt hepsinin internetten ve satış mağazalarından satış fiyatlarını inceledim. benim sormak istediğimi siz anlamadınız. arkadaşımın çalıştığı telefon şirketi bu fiyatların böyle olmasına anlam veremiyorum dedi sonuçta bütün telefonlar samsung türkiye damgası altında mağazalara dağıtılmakta ve mağazaların alış fiyatları samsungun belirlediği fiyatla satılmakta. neden fiyat fark ediyor? ayrıca malum 2 dev teknoloji şirketi arasındaki dava sonucunda apple şirketi bazı ülkelerde samsung galaxy s3 telefonunun satışını engellemek istiyor. bizim ülkemizde herhangi bi fiyat değişikliğine sebep olur mu onu sormak istemiştim.

forum sonuçta fikir alış verişi ve görüş değerlendirmek için var. herhangi bi yorum kaldıramama durumu söz konusu değil zaten. ayrıca kötü yorum yazacağınıza lütfen cevap yazmasanız daha iyi olur
Şimdi yazdığım yorumda kötü bir yan göremiyorum. Tabii çok da alıngan birisiysen o ayrı bir konu bunun için de özür dilerim ayrıca. Her ne kadar birçok teknoloji marketin hepsi Samsung'dan alsa da cihazı aldıkları tarih, adet ve alım anlaşmaları farklı oluyor. Bundan dolayı da farklı fiyatlar görmen olası. Apple davası kısmına gelirsek, o dava Türkiye'yi vurmaz çünkü Apple resmi olarak Türkiye'de yok.