Royal99
Asistan
one ui den sonra ahizeden az ses geliyor. Arama yaparken sesi artır seçeneğide kalkmış çözüümnü bilen var mı? bir de android 7 orjinal romu nereden indirebilirim sammobile ücretli ve diğer sitelerde de bulamadım saolun.
Android 7 sürümünde arama yaparken sesi artır seçenği vardı. One ui de kaldırmışlar bu yüzden 7 ye dönücem. Bir de one ui de resim ve video çekim performansı daha kötü.Sound Amplifier - Apps on Google Play
Filter, augment, and amplify the sound around you and on your device.play.google.com
Bu linkde uygulamayi dene, eski rom donmeni tavsiye etmem, son guncellemeden oldugunu sanmiyorum, hardreset at, oyle dene yada bu uygulama işini.cozecektir. yine sonuc alamazsan problemin yazilimsal degil, donanimsal oldugundan kaynaklidir, yakinlarinda bir servise gostermen gerekebilir.
O ahize bunun için geliştirilmemiş. S7 de öyle yapılınca kısa sürede ahize bozuluyordu. Aynısı s8 içinde geçerlidir. Tavsiye edilmez.Arkadaşlar ben root yapıp çift hoparlörü etkinleştiricem ahizeden de müzik dinlerken ses gelicek ve stereo olacak iphone serisindeki gibi. Daha önce yapan var mı memnun kaldınız mı?
Arkadaşlar ben root yapıp çift hoparlörü etkinleştiricem ahizeden de müzik dinlerken ses gelicek ve stereo olacak iphone serisindeki gibi. Daha önce yapan var mı memnun kaldınız mı?
Benim ahize zaten bozuk aşırı az ses geliyo duyamıyorum hep kulaklıkla konuşuyorum. 7.0 a geri dönücem bakalım düzelecek miO ahize bunun için geliştirilmemiş. S7 de öyle yapılınca kısa sürede ahize bozuluyordu. Aynısı s8 içinde geçerlidir. Tavsiye edilmez.
Exynos cihazlarda bootloader kilitli olduğundan android sürümünü düşüremezsiniz.Benim ahize zaten bozuk aşırı az ses geliyo duyamıyorum hep kulaklıkla konuşuyorum. 7.0 a geri dönücem bakalım düzelecek mi
Kaç kere 8 den 7 sürümüne düşürdüm yanlış biliyorsunuz.Exynos cihazlarda bootloader kilitli olduğundan android sürümünü düşüremezsiniz.
Betadan geçmiş olabilir misiniz?Kaç kere 8 den 7 sürümüne düşürdüm yanlış biliyorsunuz.
Hayır normal sürümden. Odin ile orjinal romu attım.Betadan geçmiş olabilir misiniz?
Samsungda güncellemeler ilk yayınlandığında insanlar eskiden güncelleme kendi ülkelerine gelmeden Polonya gibi güncellemeyi erken alan ülkelerden romu kurararsa anca kendi ülkelerine güncel sürüm gelmeden dönme şansları olurdu. Bu durum aynı şekilde güncel s9 gibi cihazlardada geçerliliğini koruyor. Açıkcası siz nasıl dönebildiniz hala aklım almıyor. Belki samsung android sürümünü yükseltirken bootloader ı güncellememiş yada bootloader ı android güncellemesi gelmeden önce güncelleiş olabilir. Eğer tekrardan 7.0a geri dönerseniz sonucun başarılı olup olmadığı hakkında banada bilgi verir misiniz?Hayır
Hayır normal sürümden. Odin ile orjinal romu attım.
1 ay önce bütün arkadaşlarıma gelen yeni arayüz dün gece bana da geldi. Face uygulamasına bak mağazadan son sürüm olması şart.Arkadaşlar facebook uygulaması son sürüm fakat yeni beyaz arayüz gelmedi bana neden acaba sizde de öyle mi?
yok bana gelmedi yeni arayüz son sürüm olmasına rağmen nasıl saçma bir iştir bu. neyse gelmezse gelmesin iphone a geçicem 3-5 ay sonra zaten idare edicez eski arayüzle.Selam . Arkadaşlar son gelen sistem guncellemesinden sonra instagramdaki hikaye sorunu yetmezmiş gibi birde uygulamadaki yazı boyutlarının kendi kendine büyüme sorunu ortaya çıktı bunu s8 de yaşayan var mı benden başka? Tüm güncellemeler yapıldı uygulama sıfırdan kuruldu fakat sorun devam ediyor. Bununda mi sebebi 18.9 ekran oranı acaba çok rahatsız ediyor. Instayi açıp farklı uygulamalar arası geçiş yaptıktan sonra tekrar ınstaya dondugum de yazı boyutu 2 kat artmış oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay önce bütün arkadaşlarıma gelen yeni arayüz dün gece bana da geldi. Face uygulamasına bak mağazadan son sürüm olması şart.
Aynı sorun bende de vardı ahizeyi fırçayla temizledi telefoncu arkadaşım hemen düzeldi çok iyi geliyo şuan ses. Diş fırçadı vb. İle temizle olmazsa telefoncu temizlesin olur.arkadasşar son 3 gundur ahızede gelen ses azalmaya başladı gıt gıde. telefon görusmesı sırasında aşırı derecede az gelıyor artık. Karşı tarafı duyamıyorum aşırı sessiz yerde konusmak zorunda kalıyorum. bilgisi olan var mı? google storede programlar yukledım ama işe yaramadı.acil yardım eder mısınız lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca bırısı ıle konusurken en kısıkta ve en yuksekte ses aynı gelıyor degısım yok.
Şarj soketi nemli olabilir onun işareti buBugün batarya tamamen bittikten sonra şarja taktığım da üçgen içerisinde sari unlem işareti ve hemen altında su damlasi hatası aldım böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Ilginc olan da o ki herhangi bi suyla temas falan olmadi. Kapali haldeyken sarj almadi teli actigimda sarj olmaya basladi. Biraz baktim da netten kisa devre yapma ihtimali anakarta veya diger donanimlara zarar gelme muhabbeti var. Suanlik bi sorun yok bakalim artikŞarj soketi nemli olabilir onun işareti bu
Dostum güncelleme konusuna katılıyorum ama ağustos güncellemesi geldi.Huawei bile 2 yıllık cihazına Yeni sürümü veriyor. Samsung Islemcisi hala cayır cayır olan S8 e 10.00 ı vermiyor, çok büyük bir saçmalık. Artık 3 yıla çıkarmanın vakti geldiğini niye hala anlayamıyorlar? Orta segmente bile veriyor. Samsung artık güncelleme yapısını değiştirmeli, üst segment bir cihaz nasıl olur da 2 yıl güncelleme alır? Orta segment ile arasında o kadar özellik farkı varda güncelleme farkı mi yapamıyor, cidden bıktırdı kendinden artık samsung. Böyle güncelleme anlayışı olmaz olsun. Eylül bitti tüm seriler ağustos güncellemesini aldı, Note 8 de dahil. S8 e hala verilmedi. Cihazlari ne kadar iyi de olsa bu anlayışı çok müşteri kaybetmesine sebeb olucak yavaş yavaş çünkü cihazlar artık ultra lüks bir seviye ye ulaştı böyle devam etmez de anlar artık yanlışını umarım.
Hayret nasıl olduda vermiş ?Dostum güncelleme konusuna katılıyorum ama ağustos güncellemesi geldi.
Benimde böyle bir durum olmuştu bir kere bilmiyorum sonra olmadı amaIlginc olan da o ki herhangi bi suyla temas falan olmadi. Kapali haldeyken sarj almadi teli actigimda sarj olmaya basladi. Biraz baktim da netten kisa devre yapma ihtimali anakarta veya diger donanimlara zarar gelme muhabbeti var. Suanlik bi sorun yok bakalim artik