Murad Hasanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Android Pie kurduktan sonra cihazı sıfırladım. Şu an Oreo'ya göre daha iyi pil süresi alabiliyorum. Eskiden 4.5-5 saat ekran süresi aldığım zamanlar nadiren oluyordu. Şimdi rahat 5 saatin üzerinde ekran açık süresi alıyorum. Wifi çekim gücünde ve hoparlörün ses yüksekliğinde azalma görmedim. Dolb atmos hoparlörle de çalışsa keşke. Screenshot almak için eskinden tuşlara basılı tutmak gerekiyordu şimdi iphone x gibi bir kere dokunmak yeterli. Tam ekran hareketlerini oreo'da arıyordum gelmesi güzel oldu. Bildirim panelinde eskiden whatsapp grup bildirimleri daha iyi görünüyordu yani daha fazla mesajı görmek mümkündü şimdi daha az mesaj görünüyor. Samsung Music uygulamasında edge aydınlatmasını neden kaldırdılar anlamdım sevdiğim özellikdi. Bluetooth bağlantısı hızlandı bence kulaklığı şimdi çok daha hızlı bağlaya biliyorum. Kamera arayüzü önceden daha kullanılışıydı. Uygulama simgelerinin büyümesi göze daha hoş görünüyor. Yüz + iris gelmemesi kötü oldu amma kilit ekranında kalma özelliği kullanışlı.