hmk_58
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
yenı guncelleme sonrası oyunlar tam ekran yapılmıyor sanırım. bu kötü olmuş. yapabılen var mı tam ekran.
Bende s9 var pie güncellemesinden sonra ekran ayarlarına girin orda tam ekran olacak ordan açınyenı guncelleme sonrası oyunlar tam ekran yapılmıyor sanırım. bu kötü olmuş. yapabılen var mı tam ekran.
Hocam bildirim panelini indirin, sağ üst kısımda üç noktaya dokunun, çıkan listede 'tuş sırası'na girip istemediğiniz kısayola uzun basarak yukarıda çıkan gri alana taşıyın.Yukarıdaki bildirim menüsünden güvenli klasör açma kapatma tuşunu nasıl kaldırırız?
Teşekkür EderimHocam bildirim panelini indirin, sağ üst kısımda üç noktaya dokunun, çıkan listede 'tuş sırası'na girip istemediğiniz kısayola uzun basarak yukarıda çıkan gri alana taşıyın.
Ayarlar kısmından bağlantılar bölümü ne gir wi-fi araması ni kontrol etWhatsap tan birini arayınca telefonun interneti kesiliyor ve wifiyi açıp kapatınca düzeliyor. Nedenini bilen var mı?
Wifi araması diye bir ayar bulamadım android pie sürümündeyim.Ayarlar kısmından bağlantılar bölümü ne gir wi-fi araması ni kontrol et
Wifi araması diye bir ayar bulamadım android pie sürümündeyim.
Wifi araması yok bende tekrar baktım.
Hocam pie'da o özellik yok ama bazı reklam mesajlarında doğrudan 'numarayı engelle' ifadesi çıkıyor, bazılarında da olmuyor; örneğin siyasi liderlerden vs gönderilen mesajları engelleyemedim ben ama vodafone'dan gelen bilgilendirme mesajlarında bile 'numarayı engelle' ibaresi çıkıyor.android 8 de vardı .9 da olmuyor. bilen yokmu yaa
çok kötü oldu yaa .abuk subuk bur sürü mesaj geliyor.Hocam pie'da o özellik yok ama bazı reklam mesajlarında doğrudan 'numarayı engelle' ifadesi çıkıyor, bazılarında da olmuyor; örneğin siyasi liderlerden vs gönderilen mesajları engelleyemedim ben ama vodafone'dan gelen bilgilendirme mesajlarında bile 'numarayı engelle' ibaresi çıkıyor.
Arkadaşlar S8 için portre modu linki var mı Pie güncellemesine uyumlu ?
teşekkür ederim hocam peki ayarlarını vs nasıl yapacağım ?
teşekkür ederim hocam peki ayarlarını vs nasıl yapacağım ?
Attığınız linki açamıyorum. Sitenin açık linkini atabilirmisiniz veya apk nın?
Tamam gerek yok samsung internet te açıldı. Chrome dosyayı açmıyor.Attığınız linki açamıyorum. Sitenin açık linkini atabilirmisiniz veya apk nın?
Ana konu kısmına neonlu yazıyla konu açmak gerekecek bununla ilgiliArkadaşlar ortada ki yuvarlak çemberi nasıl kaldırabiliriz? Ekli dosyayı görüntüle 68967
Gfx tools indirin hdr 60fps yapin ama fps drop olabilirArkadaşlar pubg oyununda neden hdr seçeneği seçilmiyor çok yakında bu özellik cihazınızda olacak yazıyor oyun çıktıgından beri