04İbrahim04
Asistan
Galaxy storedan bixby güncelleyin gelicektir
Galaxy storedan bixby güncelleyin gelicektir
Bu Pie'ın tek artısı Dolby Atmos oldu ses farkedilir düzeyde gelişti. Batarya hafif kötüleşti.
bendeki ekranda aynen bu şekilde bixby yok
bendeki ekranda aynen bu şekilde bixby yok
çokta önemli değil açıkçası olmayı versinbendeki ekranda aynen bu şekilde bixby yok
olmasın bakalımçokta önemli değil açıkçası olmayı versin
Kesinlikle katılıyorum buna, eski hali çok daha işlevsel ve güzeldi.one ui'a yeni gelen açık uygulamalar penceresi çok gıcık olmuş diyelimki 20 tane uygulama açık arasında geçiş yapmak istedik tıkladığımızda 3 tanesini görebiliyoruz yan yana dizili olduğu için. sağa sola kaydırmak gerekiyor kullanmak istediğimiz uygulama nerede diye bulmak için. aslında üst üste yelpaze şeklide olsa 3 uygulama yerine en az 5-6 uygulama görünebilirdi.
Bende böyle kötü pil sonuçları alıyorum max 3.5-4 saat ekran süresi , siz reset atmayı denedinizmi ?Bu 6 saat ekran alanların sarji kaç saat gidiyor acaba?
benim telefon daha 1 haftalık açar açmaz android 9 oldu zaten. öncesi nasıl bilgim yok aama bu 6 saat ekran alanlar hiçbir aktivite yapmayıp sadece ekranamı bakıyorlar acaba?Bende böyle kötü pil sonuçları alıyorum max 3.5-4 saat ekran süresi , siz reset atmayı denedinizmi ?
Kesinlikle katılıyorum ses azaldı bende de güncellemeden sonra.dolby atmos u hem kulaklıkta hem transmart t6 da denedim gram iyileşme yok,aksine pie ile birlikte ses şiddeti azaltılmış eskiden daha yüksek ses veriyordu
Bende böyle kötü pil sonuçları alıyorum max 3.5-4 saat ekran süresi , siz reset atmayı denedinizmi ?
benim telefon daha 1 haftalık açar açmaz android 9 oldu zaten. öncesi nasıl bilgim yok aama bu 6 saat ekran alanlar hiçbir aktivite yapmayıp sadece ekranamı bakıyorlar acaba?
Hangi menüden bu ayara giriyoruz?
ne iyi ne kötü artık kafam karıştı.ekran süresi çok olunca bekleme az, ekran süresi az olunca bekleme süresi fazla oluyor galiba. buda iyi bir şey sanırsam.
Hangi menüden bu ayara giriyoruz?
Ben instagramın beta programına katıldım bende hikayeler 16.9 şeklinde gözüküyor üst ve altta siyah boşluk kalıyor bu sayede hikayeleri tam görebiliyorum sizde betaya katılırsanız olur sanırımgüncellemeden sonra birkaç deneyim daha ekleyeyim
telefonun ses seviyesi azaldı dış ses çok daha az hatta
arka planda uygulama çalıştırma özelliği ciddi geliştirilmiş gerçekten kapatıyor spotify karnaval vs gibi uygulamaları tuş kilitleyince bir süre sonra durdu... arka plana izin verdim kullanabilmek için.
deneyimlerime göre gece temasınım ben de pile bir erkisi olmadı
telefonun geçişleri yeni arayüzden dolayı daha estetik
bahseden arkadaşlarım vardı açık uygulamalar eskisinden daha kötü
bildirimlerde de ciddi gelişme var çok detaylı değişiklikler tercihler sözkonusu
bildirim ekranından sohbet başarılı
instagram ile s10 da anlaşma yapmalarına rağmen hala tam ekranda video veya resimler görünmüyor malesef ... 2 yıldır hikayeleri eksik görüyoruz.
Benim odamda wifi tek veya çift çizgi çekiyordu az çok kullanıyordum şuan hiç çekmiyor mobil veri açıyorum mecbur...Pie dan sonra wifi çekim gücü ve ses seviyesi gözle görülür düştü. Güncelleyecekler bunları göz önüne alarak güncellesin.
Nasıl katılıcaz betaya?Ben instagramın beta programına katıldım bende hikayeler 16.9 şeklinde gözüküyor üst ve altta siyah boşluk kalıyor bu sayede hikayeleri tam görebiliyorum sizde betaya katılırsanız olur sanırım
Ben 5-6 saat alıyorum. 6 saat olsun diye ekstra efor sarfetmiyorum. Normal gündelik işlemler yapıyorum( Youtube, forum, spotify, n11 vs.) Önerilerim: Uygulama güç yönetimindeki bütün tasarruf sağlayan ayarları aç. Uyku modundaki uygulamaları açıp WP ve bildirim almak istediğin uygulamalar hariç hepsini seç. AOD kapalı olsun. Telefon hep orta düzey güç tasarrufunda duracak.6 saat ekran alanlar hangi uygulamalar ile haşır neşirler buraya yazabilermi acaba? ben 6 saat sadece whatsap kullansam şarj bitiyor
Hocam onu hatırlamıyorum ama mutlaka bilen arkadaşlar vardırNasıl katılıcaz betaya?