Bence kesinlikle bir sıkıntı varTek ben mi bu kadar düşük ekran süresi alıyorum? Konum, ekran döndürme gibi şeyler açık. Ama bende yaklaşık 178 tane uygulama yüklü buda sebeb olabilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 67860
ben de bu kadar alabiliyorum ve 6 7 saat alanlara şaşırıyorum gerçektenTek ben mi bu kadar düşük ekran süresi alıyorum? Konum, ekran döndürme gibi şeyler açık. Ama bende yaklaşık 178 tane uygulama yüklü buda sebeb olabilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 67860
Arkadaşlar pie sonrası torrent tan indirdiğim filmler hiç bir yerde gözükmüyor. Ne dosyalarımda nede galeride. Sadece VLC de görebiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Öncelikle Galaxy Store dan bixby e güncelleme geldi onu güncelle sonra ayarlar>gelişmiş özelliklerde en başta çıkıcak ordan yapabilirsinBixby tuşunu özelleştirme olayını nereden yapıyoruz bilen var mı?
TeşekkürlerÖncelikle Galaxy Store dan bixby e güncelleme geldi onu güncelle sonra ayarlar>gelişmiş özelliklerde en başta çıkıcak ordan yapabilirsin
Onun yerine navigasyon çubuğunu komple kapatıp açma getirmişlerEn büyük sorun googledan tam ekran video izlenmemesi eskiden navigasyon çubuğunu yanındaki ki noktaya tıklayınca gtam ekran oluyordu ancak nokta güncellemeyle kaldırıldı
Ben kaç defa hard reset attım hiç bir etkisi falan olmuyor yalan onlar. Tamamen uygulama çokluğu ve ekran parlaklığı ile alakalı. Onun dışında pili zorlayan başka bisi yok.Arkadaşlar batarya performansı için daha çok ekran süresi almak için fabrika ayarlarına döndürüp sıfırlamak kesin çözüm elde ediyormu ona göre sıfırlama yapayım, daha önceden düşük ekran süresi alıp da fabrika sıfırlamasından sonra düzelen oldumı
One ui güncellemesinde en çok hoşuma giden şey gece modu oldu. daha öncesinde siyah tema kullanıyordum şimdi gerek kalmadı. s8'i ilk çıktığında almıştım o zamanlar bu fiyata (3600tl. gear vr hediyesiyle) iphone niye almadın güncelleme 1 sene gelir gelmez sorun olur diyen çok oldu. fakat benim bu güne kadar hiçbir sorunum olmadı belkide şanslıyım. ilk sene gear s3 frontier aldım oda sorunsuz çalışıyor. bu yeni güncelleme batarya konusunda sanki biraz fazla tüketiyor gibi en azından şunu söyleyim bu gün sabah 7 de şarjdan çektim. an itibariyle şarjım %76 çok kullanmadım 1 saat sosyal medya ve en fazla 10 dk lık görüşme yapmışımdır. şimdi güncelleme konusuna gelirsek telefon aldığımdan beridir kendi işletim sisteminide sayarsak 3 android sürümünü aldı ve bununla beraber birçok kezde yazılım iyileştirme güncellemeleri aldı. neredeyse 3 sene önce 3600 tl. ye satın aldığım ve o zamanın inanılmaz özelliklerini taşıyan amiral gemisi samsung s8 in bu günkü yeni modeli s10'a gelirsek, ülkemizde malesef doların ithal ürünlerde ne kadar etkili olduğunun göstergesidir. fiyat olarak s10 malesef çok yüksek ayrıca yıllardır apple nin uyguladığı ekran büyüyünce daha fazla özellik ve donanım olayına s6-s7-s8 'de girmeyen samsung malesef s9 ve s10 modelinde girdi ve plus modellerine daha fazla özellik getirdi. oysaki ben s8'i tercih ederken 5.8 inç bir telefonum olsun (küçük değil ideal) hemde cebime koyduğumda şişlik kabartı yapmasın, hemde en dolu model olsun demiştim. uzun lafın kısası s8 in plus modelinden anlamlı tek farkı ekran boyutuydu ve bu mantıklı bir yaklaşımdı. ama yeni stratejileri olan plus modellerde donanımsal farklılık beni üzdü açıkçası. gerçi ön kameranın tek olması s10 modelinde ekranda daha az kayba neden oluyor oda bir artı durum. değiştirecek olsam s10 modelini tercih ederim. sonuç olarak diyeceğim s8 son yılların telefon piyasasına önderlik yapmış bir cihazdır. samsung un yeni cihazları dahil olmak üzere, tüm üreticiler ekran oranlarını adam akıllı yapmaya başladı. apple çentik olayına girdi mecburdu bence çünkü samsung gibi telefounun üst tarafındaki donanımları sığdırmaya kalksa samsung tan çalmış denecekti oda ne yaptı çentik yaptı. açıkçası samsung s10 modelinde daha ne yapabilir diye düşünüyordum adamlar ekranın içine kamerayı gömdü. Telefonu s9 a güncellemek hata olurdu benim için fakat s10'u gördükten sonra ve fiyatını duyduktan sonra an itibari ile s8'e devam kararı aldım. zaten hızlı ve en son işletim sistemini kullanıyor. kamerada canavar gibi çekiyor. yahu bu bixby'yi yanlışlıkla açtım. hem tuşuna basınca hemde hi bixby diyince devreye giriyor nasıl kapatacaz bu saçmalığı bilen varsa yeşillendiriversin.
öncelikle cevabınız için teşekkürler. hi bixby olayı tamam kapattım, fakat ayarlar/gelişmiş özellikler/ bundan sonra bixby tuşu diye birşey bulamadım.
tamamdır onuda hallettim. bixpy'nin kendi menüsünde mevcutmuş. ben telefon ayarlarında arıyordum.