Bende 1 sene olacak s8 kullanıyorum. İphone kesinliklr daha stabil bunu kabul etmek gerek. S8 de hızlı fakat, uygulama çökmeleri, donmalar vb. Hataların sonu yok hep bir hata alıyorum.Iphonecularin stabilite bahanesi vardı artık oda kalmadı
Bende 1 sene olacak s8 kullanıyorum. İphone kesinliklr daha stabil bunu kabul etmek gerek. S8 de hızlı fakat, uygulama çökmeleri, donmalar vb. Hataların sonu yok hep bir hata alıyorum.
Diğer androidlerinde bu hataları aldığını düşünüyorum.ben de ilk gecen yil mayis ayindan bu yana kullaniyorum ve size katiliyorum .. hala app hatasi almak da ne arkadas ? malesef Samsung android uyarlamasi konusunda cok geride .. bir sonraki cihazim android olursa kesinlikle pixel serisi olacaktir ..
Muhtemelen hisset seçeneği aktiftir. Telefon elindeyken kullanıcıyı hissedip daha önce açılmış olan kilidi açık tutmaya devam ediyor...Arkadaşlar 1 aydir s8 kullaniom telefon 1 ayda 4 kez kendiliginden ekran kilidi açıldı pin sifresi ve parmak izi kilidi girilmeden bunu yasayan arkadaslar varmi aramizda
Arkadaslariminda var iphone 6s iphone 7si onlardada çöküp duruyor yada anlık takılmalar oluyor ben bizzat gordumBende 1 sene olacak s8 kullanıyorum. İphone kesinliklr daha stabil bunu kabul etmek gerek. S8 de hızlı fakat, uygulama çökmeleri, donmalar vb. Hataların sonu yok hep bir hata alıyorum.
Phone Info uygulamasını indir orda yazarArkadaşlar cihazın ne zaman hangi yıl üretildiğini kutu üzerinden yada nerden bulabilirim?
Düzeldi mi sıkıntılar ben hala yüklemedim...Tamamdır halletim 2018 NİSAN çıktı bende diyom neden oreo ile geldi
Düzeldi mi sıkıntılar ben hala yüklemedim...
Telefonu yedekleyip sıfırlayın note 8 e de geldi ilk başlarda berbattı 2 dakkada bi pil düşüyodu geçen hafta sıfırladım şimdi çok rahat 1 günü çıkarıyorum hatta gece şarja takmazsam 2.güne %20 25 şarjla devam edebilirimKutudan çıkan 8 güncellemesi üstüne son yazılım güncellemesini yüklemeyecem sizde yüklemeyin performans pil düşüyormuş.
Herkeste olan bişey bumerhaba arkadaşlar benim s8+ telefonda instagram vb. sayfalarda dolaşırken ekranın yanlarını kesiyor büyük ihtimal telefonun ekranı büyük olduğu için ekranın yanlarını gözükmüyor bu sorunu her arkadaş yaşıyormu acaba telefondamı sorun var acaba yoksa yazılımsal mı sorun var cevaplarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar benim s8+ telefonda instagram vb. sayfalarda dolaşırken ekranın yanlarını kesiyor büyük ihtimal telefonun ekranı büyük olduğu için ekranın yanlarını gözükmüyor bu sorunu her arkadaş yaşıyormu acaba telefondamı sorun var acaba yoksa yazılımsal mı sorun var cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bişey saptadım. S8 telefonların ön kamera üstünde karanlık bi ortamda ekran beyaz ve parlaklık yarı veya üstündeyken kasanın içinden 2 yan ince çizgi halinde ışık sızması gibi durumu var. Dikkatli bakınca görünüyor. Burdan su girer mi acep onu bilmiyom?
merhaba arkadaslar note 9 da bluetooth destekli kalem olacagi söyleniyor bizim teleronlarda da kullanilabilir mi ne dersiniz ??? cok sevindirici olurr kendii adimaa keske olsa
Deneyen varmı su alıyor muArkadaşlar bişey saptadım. S8 telefonların ön kamera üstünde karanlık bi ortamda ekran beyaz ve parlaklık yarı veya üstündeyken kasanın içinden 2 yan ince çizgi halinde ışık sızması gibi durumu var. Dikkatli bakınca görünüyor. Burdan su girer mi acep onu bilmiyom?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Su almaz diye haber aldım.
tab a6'da da var hafif kararma var ekranın ortasında dediğiniz gibi beyaz ekranda daha da belli oluyor.Şimdiye kadar almış olduğum her Samsung telefonunda (Galaxy s2'den son "s" serisine kadar Note 3'den şu an kullandığım Note 8 modeline kadar birçok Samsung telefonu kullandım ve hepsinde karşılaştığım temel sorun ekranda bir süre sonra uygulama, klavye ve ekran saati gibi sık kullandığımız görüntülerin izleri gölgeleri belirmeye başlıyor. Beyaz ekranda daha da belirgin hale gelen bu izler can sıkıyor. Götürmüş olduğumuz servislerde ekranın değişmesi gerektiğini söylüyor ki bu kullanmakta olduğum cihaz 4 aylık bir cihaz. Servis buna ekran yanmasi diyor. Daha önce note 4 de aynı sorun oldu ve ekranı ücretsiz değiştirdiler. Ama şimdi ucret talep ediliyor. Bende hukuki yollara başvurdum.