donanımsal olarak s8 serisi o özeliği destekliyor yakın zamanda bir güncelleme ile özelliği verebilirlerBu s9 da intelligent scan adlı bir özellik var. İris taramayı ve yüz taramayı aynı anda çalıştırıp daha hızlı kilit açıyor. S8 de yapabilirmiyiz bu özelliği romla falan? Bilrn yazarsa sevinirim.
S9 satışı devam ederken vermezler hemen pazarlama stratejisi sonuctadonanımsal olarak s8 serisi o özeliği destekliyor yakın zamanda bir güncelleme ile özelliği verebilirler
Arka kamera bariz 7 plustan daha iyi fakat bende iphoneden s8 e geçince sanki ön kamera kötü cekiyo sandım kamera cok net cektiği için bütün yüzdeki pürüzler vs ortaya çıkıyor by yüzden kötü çekiyor gibi gözüküyor buna alışması biraz zaman gerektiriyorArkadaşlar 7 plusum vardı satıp s8 plus aldım fakat kamerası çok berbat geldi bana 7 plus 2 katı iyi çekiyor gibiydi acaba benim telefon da mi birşey var
---- Mesajlar birleştirildi ----
S8 plus ghost screen var ne yapmalıyım.
Nasıl yani kaç saatte sarjı doluyor ? Sarjdayken "hızlı sarj" yazıyor mu ? Başka bir hızlı sarj aletiyle denedin mi ?Arkadaşlar s8 telefonum son zamanlarda hızlı şarj özelliğini kaybetti sebebi nedir
Yok 2 hızlı şarj aletiyle de denedim malesef önce hızlı şarj yazıyor sonra kablo şarjjna dönüyor yavaş şarj oluyorNasıl yani kaç saatte sarjı doluyor ? Sarjdayken "hızlı sarj" yazıyor mu ? Başka bir hızlı sarj aletiyle denedin mi ?
Güncellemeden sonra mı oldu peki ?Yok 2 hızlı şarj aletiyle de denedim malesef önce hızlı şarj yazıyor sonra kablo şarjjna dönüyor yavaş şarj oluyor
Evet servise götür.Son güncelleme değil bir önceki güncelleme ile oldu acaba servise versem mi garantili cihaz
merhaba arkadaşlar şu 2 kılıf arasında kaldım sizce incelik ve koruma anlamında hangisi ?
Galaxy S8 Kılıf, Spigen Thin Fit - Spigen
Galaxy S8 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Jet Black - Spigen
Kalktı derken jelatın mi kalktı boyası mı bi de biraz araştırdım jet black de kaldırıyor du video daJet black al bende thin fit var ses açma kapatma kısmı kalktı kılıfın
Ben jelatin kullanmıyorum diamond kullanıyorum kılıfın kendisi kalktiKalktı derken jelatın mi kalktı boyası mı bi de biraz araştırdım jet black de kaldırıyor du video da
Androidin yapısı ile alaklı, android boş rami performans için doldurur. Eğer siz o rami temizlerseniz. Uygulamaları tekrardan başlatmak için cihaz boşu boşuna güç harcayacaktır. Burakında cihaz kendi bakımını kendisi yapsın.Arkadaşlar raminizin kullanılabilir alanı genelde ne kadar bos alanınız var ? Benim günde 2 kere temizlemem gerekiyor acaba neden
Ram bosaltmana gerek yokArkadaşlar raminizin kullanılabilir alanı genelde ne kadar bos alanınız var ? Benim günde 2 kere temizlemem gerekiyor acaba neden