arkadaslar cihazimin on kamera altinda siyah leke olustu ondan dolayi ekrani 16.9 formatina cevirmek istiyorum burayi pasif yapip siyahda belli olmuyor çünkü boyle bi mod varmidir cihazin tum arayuzu 16.9 formatindan olsun istiyorum
portre modu var diye biliyorum,kamera ya girince mod ayarlarında indir kısmından seçmeli odak indirince portre modu oluyor diye biliyorum arkadaşlarPortre modu gelecek dendi ortada yok, akıllı tarama da gelecek dendi oda yok, yavaş yavaş eskimeden gelmezse bu özellikler. Gelmicek demektir.umuyorum yazilimsal ve s9 serisi ile gelen yeni özellikleri bize de verirler ...
ağır çekimde kamera neden titriyormuş gibi oluyor... bunu engellemenin bir yolu var mı arkadaşler.kamerada ağır çekim nerde dün aradım bulamadım ... daha önce hemen kolaydaydı...
Seçmeli odakla porte modu farklı şeylerportre modu var diye biliyorum,kamera ya girince mod ayarlarında indir kısmından seçmeli odak indirince portre modu oluyor diye biliyorum arkadaşlar
ben eskinden en fazla 3-3,5 saat alıyordum şimdide 3 saat falan alıyorum..Ekran alma süreleriniz ne kadar oreo yüklü olanlar için?
Varsa kendi servisine gönder. Samsung adına Üçüncü parti (KVK vb) asrvis veren firmalar ile uğraşmatelefonun açma-kapama(power) tuşu çalışıyor ama içeriye doğru çökmüş durumda.servise yollucam ama hangi servise yollamamı önerirsiniz?
Hocam konum İstanbul yaziyorm garanti belgesini faturayı al. Samsung'un Emaar Square'daki mağazasına git.daha önce hiç teknik servise cihaz yollamadım.bana en yakın ankara var ama hangi teknik servisin müşteri memnuniyeti iyidir bilemiyorum.birde cihazı hepsiburadanın kendisinden almıştım
ben eskinden en fazla 3-3,5 saat alıyordum şimdide 3 saat falan alıyorum..
millet nasıl alıyor o kadar uzun ekran sürelerini kafama takılan bir durum.
S8e oreo entegre edemediler bende o civarda alıyorum şu gibi gidiyor s9 kullananlar kulübü gezerken gördüm 6-7 saat alanlar var
S8 plus kullanan biri olarak çok çok memnun olduğumu ancak elektronik eşyanın şans meselesi olduğunu bilmeni isterim. Her halükarda iphone dan iyi bence. Sene 2018 olmuş baktıkça açık duran ekranı yeni özellik diye sunuyorlar. Ben onu note 3 de kullanmıştım yavvv ithalatçı garantili cihazı da üreten samsung ancak tr garantili olması daha mantıklı yinede siz bilirsinizArkadaslar s8 den memnun musunuz ? Ithalatci garantili s8 almak var aklimda yani sceneklerden biris de.
Nasıl 7 ye dönüş yaptın detaylı anlatırmısınAndroid 8 de kamera ve şarj sorunu yaşadığım için android 7.0 sürümüne geri döndüm. Telefon şuan çok iyi daha da hızlandı, şarjıda çok iyi gidiyor. Tek sorunum pubg de aşırı takılıyor oyun. Nasıl çözebilirim bunu?
Firmware yi indirdim sammobile yada başka yerden. Odin le yükledim youtube da var anlatımı. Fakat dikkatli olmak gerekli çünkü yanlış bir işlemde telefon kullanılmaz hale gelebilir. Samsung servisleride bu şekilde yazılım sıfırlıyor çalıştığım için biliyorum garanti açısından sıkıntı olmayacaktır.Nasıl 7 ye dönüş yaptın detaylı anlatırmısın
Teşekkür ederim deneyeceğim bakalımFirmware yi indirdim sammobile yada başka yerden. Odin le yükledim youtube da var anlatımı. Fakat dikkatli olmak gerekli çünkü yanlış bir işlemde telefon kullanılmaz hale gelebilir. Samsung servisleride bu şekilde yazılım sıfırlıyor çalıştığım için biliyorum garanti açısından sıkıntı olmayacaktır.
Bağlantı yaptığınız kablo data kablosu değil sadece şarj kablosu olabilir...Merhaba arkadaşlar benim s8 de şöyle bir sorun yaşamaya başladım.Cihazı kablo ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı görmüyor ve telefon üzerinden de bağlantı ayarını seçemiyorum.Yani telefon sadece şarj oluyor.Geliştirici seçenekleri açıp oradan ayarlarını kontrol ettim usb modunu mtp olarak görünüyor.Sizce sebebi başka ne olabilir.
Muhtemelen kablo zarar görmüştür farklı bir kablo deneyin. Daha önce bende karşılaştım.Merhaba arkadaşlar benim s8 de şöyle bir sorun yaşamaya başladım.Cihazı kablo ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı görmüyor ve telefon üzerinden de bağlantı ayarını seçemiyorum.Yani telefon sadece şarj oluyor.Geliştirici seçenekleri açıp oradan ayarlarını kontrol ettim usb modunu mtp olarak görünüyor.Sizce sebebi başka ne olabilir.