Aynen içinde güvenlik yanında performans iyilestirmeleride varmart güvenlik güncellemesi mi gelen güncelleme ?
Aynı sıkıntıları bende çekiyorum ve bu berbat bi durum çözüm henüz bulan yok sanırım...Yeni güncellemen bildirim sistemi berbat. Bildirim çubuğundan gelen bildirimi parmağını sola kaydırıp kapatırsan, uygulamaya daha önce gelmiş olan bildirimlerde kayboluyor. Uygulamanın üzerinde bildirim sayısı yazmıyor. Uygulamalar boyna çöküyor ve kapanıyor. Bende kamera sorunu oldu video çekmiyor telefon. Üstteki yeni arama çubuğu tasarımını beğenmedim. Şarj daha az gidiyor. Telefon daha hızlı ve akıcı fakat uygulama açılışlarında yavaşladı gibi. Facebook u açıyorum veya snapchat baya bekliyorum uygulamanın açılması için.
kardeş bence fotoyu acil editle imei no görünüyor.S8 cihazımın arka kısmında bir boşluk gördüm arka kısmın cam olduğundan dolayı içerideki kısmı görüyorum galiba. Bu sizde de var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 38004
Fotoyu nasıl düzenliyeceğim çünkü düzenle yazısı çıkmıyor, ama imei problem olur mu şu anda çünkü telefonu iade ettim ?kardeş bence fotoyu acil editle imei no görünüyor.
sorununu gelince çok hafif bende de var gibi ama dikkatli bakınca anlaşılıyor seninki kadar bariz değil çaprazdan bakınca anlaşılıyor bende bgelkide camın yansıması olabilir.
whasapp ta edge aydınlatması istiyorsanız whatsapp ayarlarlarından gelen mesajları her daim açılır pencere moduna almanız gerekecektir.
@KaedeRukaw
Selam arkadaşlar S9 serisindeki akıllı tarama halen S8 serisine gelmedi, gelir mı veya gelicekmi?
Portre modu gelecek dendi ortada yok, akıllı tarama da gelecek dendi oda yok, yavaş yavaş eskimeden gelmezse bu özellikler. Gelmicek demektir.umuyorum yazilimsal ve s9 serisi ile gelen yeni özellikleri bize de verirler ...
Belkide samsung beyciğim yeni modelleri alın demek istiyordur.Portre modu gelecek dendi ortada yok, akıllı tarama da gelecek dendi oda yok, yavaş yavaş eskimeden gelmezse bu özellikler. Gelmicek demektir.
Belkide samsung beyciğim yeni modelleri alın demek istiyordur.
Bes gün içinde yeni güncelleme yayınlanacakmis içinde kamera içinde iyileştirmede varmış arka kamera için olmasada one portre bekliyoruz bu sefer
bir şeyi yapmadılar yaa.yalandan güncellemeye kamera yazmışlar birdeyok hayir gelmedi .. Kamera modlarinda bie degisiklik bulunmamakta ..
Yeni yükledim bir değişiklik fark etmedim.. özelikle son android yüklenmesiyle bozulan bildirimlerin düzeltilmesini bekliyordum..G950FXXU1CRD7 (nisan ayı) güncellemeyi yükleyen varmı?
en çok merak ettiğim kamerada iyileştirme diyor portre modu geldimi?
Hava sıcaksa benimki de çok ısınıyor.Arkadaşlar s8 im çok aşırı ısınmaya başladı nasıl bir çözüm yolu bulmam gerekli? garantiye de yollamayı düşünüyorum.