Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaslar birsey sorucam agir cekim modunu kullanan var mi yakin zamanda ben bugun denedim ama atlamalar oldu boyle birsey ile karsilasan oldu mu acaba

yasin19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
170 sayfa okudum pek bir şey anlamadım. Sorunu olmayam 100 kişiden 10 kişi anca var. Biz de android kullandık. 4 sene neredeyse tamamlamacak Lg G Flex im var paralel ithalatti, son 4 aya kadar sorum başladı ekranda bazı yerler basmiyordu ama sorun değildi. Ama suan wifi de bozuldu o yuzden emekliye ayrilsin diye dusunuyorum. Almışken de iyi bir şey alayım dedim. Bütçem yok ama bi şekilde halledilir ama 3500u geçmekte öğrenci için komik olur. Bu seviye de ip7 plus 32 ve s8plus arasında kaldım. S8i begenme nedenim ekran kasa oranı, cok fazla özelliginin olması. Apple begenme nedenimde herkesin övdüğü servisi ve de ülkemizde -çok saçma olacak ama statü belirtmesi- gerci statumuz gariban halktan bi öğrenci iphone larda on kamera ters duz ayari ve bildirim isigida yok bilemiyorum. Bir de iphone 7 konusuna bakayım oralarda sorun var mi( gecen yaz c7 aldik onda da bi sorun yasanmadi ki o da ithalatti. Ekran da 6 saat ve uzeri rahat aliyoruz 170 sayfadan sonra kafam karisti) bu arada g flexte hic guncelleme almadim 4.2 var ahahaha

turbetfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
170 sayfa okudum pek bir şey anlamadım. Sorunu olmayam 100 kişiden 10 kişi anca var. Biz de android kullandık. 4 sene neredeyse tamamlamacak Lg G Flex im var paralel ithalatti, son 4 aya kadar sorum başladı ekranda bazı yerler basmiyordu ama sorun değildi. Ama suan wifi de bozuldu o yuzden emekliye ayrilsin diye dusunuyorum. Almışken de iyi bir şey alayım dedim. Bütçem yok ama bi şekilde halledilir ama 3500u geçmekte öğrenci için komik olur. Bu seviye de ip7 plus 32 ve s8plus arasında kaldım. S8i begenme nedenim ekran kasa oranı, cok fazla özelliginin olması. Apple begenme nedenimde herkesin övdüğü servisi ve de ülkemizde -çok saçma olacak ama statü belirtmesi- gerci statumuz gariban halktan bi öğrenci iphone larda on kamera ters duz ayari ve bildirim isigida yok bilemiyorum. Bir de iphone 7 konusuna bakayım oralarda sorun var mi( gecen yaz c7 aldik onda da bi sorun yasanmadi ki o da ithalatti. Ekran da 6 saat ve uzeri rahat aliyoruz 170 sayfadan sonra kafam karisti) bu arada g flexte hic guncelleme almadim 4.2 var ahahaha
Tabiki s8.

F.keskin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar oreo sürümünden sonra telefona wipe işlemlerini yaptim format attım.format atmadan önce telefonu uyandirinca kilit ekraninda otomatik iris okuyordu simdi formattan sonra telefonu uyandiriyorum kilit ekranı geliyo ama irisleri okumuyo ancak ekranı kaydirdigimda iris çerçeveleri çıkıp öyle kilit aciyo bunu nasıl düzeltebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Arkadaşlar oreo sürümünden sonra telefona wipe işlemlerini yaptim format attım.format atmadan önce telefonu uyandirinca kilit ekraninda otomatik iris okuyordu simdi formattan sonra telefonu uyandiriyorum kilit ekranı geliyo ama irisleri okumuyo ancak ekranı kaydirdigimda iris çerçeveleri çıkıp öyle kilit aciyo bunu nasıl düzeltebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Iris ayarlarından düzelteceksin güvenlik kısmında orda bu iki seçeneği seçebiliyorsun

yasin19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu dediklerime karşı bir şey diyecek yok mu? Kararsız kaldım bi yardımcı olsanız

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
s8 modeline de güle güle dedik şimdi bakalım ne denk gelirse arada uğrarım arkadaşlar buralardayım.

Bırakma sebeplerim şarj ve sosyal medya uygulamaları ve bazı remote uygulamaları stabil değil xiaomi de denedim onda hiç sorun yok . neyse tercih meselesi

Saygılarımla:cool:

M

Murat Burç

SDN Okuru
s8 modeline de güle güle dedik şimdi bakalım ne denk gelirse arada uğrarım arkadaşlar buralardayım.

Bırakma sebeplerim şarj ve sosyal medya uygulamaları ve bazı remote uygulamaları stabil değil xiaomi de denedim onda hiç sorun yok . neyse tercih meselesi

Saygılarımla:cool:
X'e falan bulaşmayın da

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Telefon bende niye hızlı ve uygulamalar çok stabil düşünmedim değil

Alperen Ahıskalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yuvarlak icine aldigim sey ne sizce gitmiyor bi turli
6a77980c9deea25e99cb3f3934df11b4.jpg
Aynısı bende oldu çözümünü bulunca haber ver :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar 2-3 hafta önce Hepsiburada dan Galaxy S8 aldım. Bir kaç sorum var. Aranızda telefonu su altında kullanan veya hiç acımadan muslukta yıkayan var mı? Bir problem oluyor mu?
Aga ben telefonu düzenli olarak her cumartesi yıkıyorum. Telefonun şarj bölümü aşağı gelecek şekilde yikadigin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yapmaman gereken tek bişey var. Telefonu yüz üstü sakın düşürme. Benim ekranın sol alt kısmında ölü piksel oldu. (Hayırlı olsun)

Son düzenleme:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhabalar geçtiğimiz ay Dominik Cumhuriyetinden orjinal kutulu sıfır samsung s8 plus aldım. Telefon internasyonel değil bu benim için sorun yaratmıyor çünkü burada yaşıyorum çoğunlukla. Fakat telefonumda diğer samsung'larda olan hotspot özelliği gözükmüyor. Neden kaynaklıdır bir türlü çözemedim?
Dominik cumhuriyeti kapatmıştır bu özelliği. Yazılımında o özellik olmayabilir

Telefon bende niye hızlı ve uygulamalar çok stabil düşünmedim değil
Çünkü telefon zaten hızlı :D

Son düzenleme:

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Aynısı bende oldu çözümünü bulunca haber ver :D

Aga ben telefonu düzenli olarak her cumartesi yıkıyorum. Telefonun şarj bölümü aşağı gelecek şekilde yikadigin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yapmaman gereken tek bişey var. Telefonu yüz üstü sakın düşürme. Benim ekranın sol alt kısmında ölü piksel oldu. (Hayırlı olsun)

Çok garip çentikli s8 olmuş telefon

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
aklımı yitirmedim daha bir hafta tecrübe ettim yetti de arttı bile :D

alabiliyorsanız direkt google pixel xl2 ye yönelin derim.. ben de çıktığından bu yana s8 kullanıyorum .. ama şu anda telefon değiştirecek olsam hiç düşünmem pixel e geçiş yaparım..

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
alabiliyorsanız direkt google pixel xl2 ye yönelin derim.. ben de çıktığından bu yana s8 kullanıyorum .. ama şu anda telefon değiştirecek olsam hiç düşünmem pixel e geçiş yaparım..
acelem yok mi note 3 de hattım duruyor bir göz gezditeyim mi7 bekliyorum bakalım teşekkürler öneri için

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ben en az 2-3 sene daha kullanırım telefonu. Gayet iyi telefon bazı hataları var ama değiştirmeyede gerek yok

turbetfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar halen not3 ' note4 canavar gibi kullananlar var. Rahat olun.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
ilerleyen zamanlarda bizim s8lere de s9 ve s9 plustaki ozellikler verilir mi ? yazilimsal özellikler mesela ..

M

Murat Burç

SDN Okuru
ilerleyen zamanlarda bizim s8lere de s9 ve s9 plustaki ozellikler verilir mi ? yazilimsal özellikler mesela ..
S7 serisine Note 7'deki olabilecek tüm özellikler gelmişti. 8.0 ile S8 ailesinin tüm yazılımsal özelliklerini verecekler gibi duruyor. Olabilir ihtimal dahilinde

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba gunaydinlarr
hava durumu saati ile normal saat arasinda 2 saat fark var neden oldugunu bilen var mi acaba ???

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180325-083146_Samsung Experience Home.jpg
    Screenshot_20180325-083146_Samsung Experience Home.jpg
    96.3 KB · Görüntüleme: 423

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ekran parlaklığı son olmasına rağmen güneştrie daha da açılıyor. Güneşte olan parlaklığı normalde kendim yapamazmıyım?