- Reaksiyon puanı
- 479
Wipe derken ?
Wipe derken ?
Tabiki s8.170 sayfa okudum pek bir şey anlamadım. Sorunu olmayam 100 kişiden 10 kişi anca var. Biz de android kullandık. 4 sene neredeyse tamamlamacak Lg G Flex im var paralel ithalatti, son 4 aya kadar sorum başladı ekranda bazı yerler basmiyordu ama sorun değildi. Ama suan wifi de bozuldu o yuzden emekliye ayrilsin diye dusunuyorum. Almışken de iyi bir şey alayım dedim. Bütçem yok ama bi şekilde halledilir ama 3500u geçmekte öğrenci için komik olur. Bu seviye de ip7 plus 32 ve s8plus arasında kaldım. S8i begenme nedenim ekran kasa oranı, cok fazla özelliginin olması. Apple begenme nedenimde herkesin övdüğü servisi ve de ülkemizde -çok saçma olacak ama statü belirtmesi- gerci statumuz gariban halktan bi öğrenci iphone larda on kamera ters duz ayari ve bildirim isigida yok bilemiyorum. Bir de iphone 7 konusuna bakayım oralarda sorun var mi( gecen yaz c7 aldik onda da bi sorun yasanmadi ki o da ithalatti. Ekran da 6 saat ve uzeri rahat aliyoruz 170 sayfadan sonra kafam karisti) bu arada g flexte hic guncelleme almadim 4.2 var ahahaha
Arkadaşlar oreo sürümünden sonra telefona wipe işlemlerini yaptim format attım.format atmadan önce telefonu uyandirinca kilit ekraninda otomatik iris okuyordu simdi formattan sonra telefonu uyandiriyorum kilit ekranı geliyo ama irisleri okumuyo ancak ekranı kaydirdigimda iris çerçeveleri çıkıp öyle kilit aciyo bunu nasıl düzeltebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler buldum dediğin yerdeIris ayarlarından düzelteceksin güvenlik kısmında orda bu iki seçeneği seçebiliyorsun
170 sayfa okudum pek bir şey anlamadım. Sorunu olmayam 100 kişiden 10 kişi anca var. Biz de android kullandık. 4 sene neredeyse tamamlamacak Lg G Flex im var paralel ithalatti, son 4 aya kadar sorum başladı ekranda bazı yerler basmiyordu ama sorun değildi. Ama suan wifi de bozuldu o yuzden emekliye ayrilsin diye dusunuyorum. Almışken de iyi bir şey alayım dedim. Bütçem yok ama bi şekilde halledilir ama 3500u geçmekte öğrenci için komik olur. Bu seviye de ip7 plus 32 ve s8plus arasında kaldım. S8i begenme nedenim ekran kasa oranı, cok fazla özelliginin olması. Apple begenme nedenimde herkesin övdüğü servisi ve de ülkemizde -çok saçma olacak ama statü belirtmesi- gerci statumuz gariban halktan bi öğrenci iphone larda on kamera ters duz ayari ve bildirim isigida yok bilemiyorum. Bir de iphone 7 konusuna bakayım oralarda sorun var mi( gecen yaz c7 aldik onda da bi sorun yasanmadi ki o da ithalatti. Ekran da 6 saat ve uzeri rahat aliyoruz 170 sayfadan sonra kafam karisti) bu arada g flexte hic guncelleme almadim 4.2 var ahahaha
bende s8'i alırken 7 plus ile arasında kaldım.maddi yönden ve özellik bakımından bakınca s8'i seçtim.Bu dediklerime karşı bir şey diyecek yok mu? Kararsız kaldım bi yardımcı olsanız
X'e falan bulaşmayın das8 modeline de güle güle dedik şimdi bakalım ne denk gelirse arada uğrarım arkadaşlar buralardayım.
Bırakma sebeplerim şarj ve sosyal medya uygulamaları ve bazı remote uygulamaları stabil değil xiaomi de denedim onda hiç sorun yok . neyse tercih meselesi
Saygılarımla
Aynısı bende oldu çözümünü bulunca haber verYuvarlak icine aldigim sey ne sizce gitmiyor bi turli
Aga ben telefonu düzenli olarak her cumartesi yıkıyorum. Telefonun şarj bölümü aşağı gelecek şekilde yikadigin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yapmaman gereken tek bişey var. Telefonu yüz üstü sakın düşürme. Benim ekranın sol alt kısmında ölü piksel oldu. (Hayırlı olsun)Arkadaşlar 2-3 hafta önce Hepsiburada dan Galaxy S8 aldım. Bir kaç sorum var. Aranızda telefonu su altında kullanan veya hiç acımadan muslukta yıkayan var mı? Bir problem oluyor mu?
Dominik cumhuriyeti kapatmıştır bu özelliği. Yazılımında o özellik olmayabilirMerhabalar geçtiğimiz ay Dominik Cumhuriyetinden orjinal kutulu sıfır samsung s8 plus aldım. Telefon internasyonel değil bu benim için sorun yaratmıyor çünkü burada yaşıyorum çoğunlukla. Fakat telefonumda diğer samsung'larda olan hotspot özelliği gözükmüyor. Neden kaynaklıdır bir türlü çözemedim?
Çünkü telefon zaten hızlıTelefon bende niye hızlı ve uygulamalar çok stabil düşünmedim değil
Aynısı bende oldu çözümünü bulunca haber ver
---- Mesajlar birleştirildi ----
Aga ben telefonu düzenli olarak her cumartesi yıkıyorum. Telefonun şarj bölümü aşağı gelecek şekilde yikadigin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yapmaman gereken tek bişey var. Telefonu yüz üstü sakın düşürme. Benim ekranın sol alt kısmında ölü piksel oldu. (Hayırlı olsun)
aklımı yitirmedim daha bir hafta tecrübe ettim yetti de arttı bile
acelem yok mi note 3 de hattım duruyor bir göz gezditeyim mi7 bekliyorum bakalım teşekkürler öneri içinalabiliyorsanız direkt google pixel xl2 ye yönelin derim.. ben de çıktığından bu yana s8 kullanıyorum .. ama şu anda telefon değiştirecek olsam hiç düşünmem pixel e geçiş yaparım..
S7 serisine Note 7'deki olabilecek tüm özellikler gelmişti. 8.0 ile S8 ailesinin tüm yazılımsal özelliklerini verecekler gibi duruyor. Olabilir ihtimal dahilindeilerleyen zamanlarda bizim s8lere de s9 ve s9 plustaki ozellikler verilir mi ? yazilimsal özellikler mesela ..
Aldın mı karar mı verdin ?Bende bugün itibariyle artık sizdenim.
Aldım bugün normal siyah s8 tercih ettim.Aldın mı karar mı verdin ?
Hoşgeldin o zaman Telefona bayılacağına eminim. Tek bataryasını kafaya takabilirsin. Kullandıkça açılıyor batarya.Aldım bugün normal siyah s8 tercih ettim.
Teşekkürler telefonu şimdiden çok sevdim.Hoşgeldin o zaman Telefona bayılacağına eminim. Tek bataryasını kafaya takabilirsin. Kullandıkça açılıyor batarya.
Teşekkürler telefonu şimdiden çok sevdim.