Orjinal adaptör ve kablo hep aynısını kullanıyorumAynı adaptörle mi acaba
Orjinal adaptör ve kablo hep aynısını kullanıyorumAynı adaptörle mi acaba
17 ay deniyor ama 8-9 aydan sonra yenilenebilirKaç ay etkisi sürüyor sıvının?
Yeni güncellemeden sonra mı olduOrjinal adaptör ve kablo hep aynısını kullanıyorum
burada sizin sorununuzdan bahsediyor.. son yayinladiklari guncelleme ile duzeldigini belirtmis bazi kulla icilar ..kasim guveik yamasinin oldugu... ama samsung cok yavas hareket ettiginden mesela almanyada bjz hala almadik ..aralikta artikOrjinal adaptör ve kablo hep aynısını kullanıyorum
Güncelleme yapmadım ben uzun zamandır. Böyle bişey yoktu 2 gündür oldu. Şuan tekrar düzeldi anlamadım yazılım ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorumYeni güncellemeden sonra mı oldu
Güç modunda kullandığımda tabiki bariz takilma yavaşlama oluyor ama normal modda takılma yaşamıyorum .. uygulamadan atma da çok sık yaşadığım bir durum değil.. ama tabi bu benim deneyimim ..Telefonu almama 2-3 gün kaldı fakat hangi forumu açsam donma sorunu kasma sorunu uygulamadan atıyor ediyor hep bi' sorun.Siz ne dersiniz ? Sizde bi sorun oluyor mu ?
Son update den sonra benimde şarjım hızlı bitmeye başladı.Arkadaşlar şarjı çabuk bitmeye başladı.Sizde de varmı böyle problemler?
Root atarsanız knox sayacı artacağı için değeri düşer bilginiz olsunŞarj konusunda son şansımı root atmakta arayacağım olmadı satarım iki video izliyorum yüzde 10 şarj gidiyor
Root atildigini kimseye soylemezse dusmez [emoji3] satacagi zamanda orjinal rom atarRoot atarsanız knox sayacı artacağı için değeri düşer bilginiz olsun
Daha sonra anlarlar ki root sayacını kandırmanın imkanı yok.Root atildigini kimseye soylemezse dusmez [emoji3] satacagi zamanda orjinal rom atar
O sayaç bir kere yükseldimi düşmesi imkansızRoot atildigini kimseye soylemezse dusmez [emoji3] satacagi zamanda orjinal rom atar
Olabilir.Telefonun şarjı gece kendi kendine %10-15 civarında azalmaya başladı.Updatele alakalı olabilir mi?
Telefonumda ekran tamamen temizken, kapalıyken,Güneş ışığında bir sürü büyük küçük yuvarlak şekiller var karışık yerlerde sebebi ne? (Ekran kirli ve kapalıyken hiç bir şekilde belli olmuyor ama iyice çok iyi bir şekilde temizlendiğinde güneş ışığı altında uygun açıda gözüküyorlar)[/QUOTE Güneş ışığında belli acıda bakınca Sanki o yuvarlaklar ekranın altında gibi gözüküyor.
Dual Sim kartın dezavantajı olmaz ama açıkçası ben yurt dışından cihaz almayı pek önermiyorum. Ülkemizde cihazlar çok pahalı ama senin alacağın cihaz da bir problem çıktığında ne yapacaksın ? Benim tavsiyem bayi ve teknoloji mağazalarında ki fiyatlar pahalı geliyorsa bile Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden '' Samsung Türkiye garantili '' cihazlar almak. Hem bayi hem de teknoloji mağazalarına nazaran daha uygun fiyata satıyorlar. Örneğin; şuan da Hepsiburada'da Galaxy S8 3200TL'ye kadar bulunuyor. Ama Vatan Bilgisayar'da cihaz 4000TL. Tabi senin dediğin fiyata göre gene pahalı ama cihaz hem Samsung Türkiye garantili hem de güncellemeyi biraz daha erken alırsın. Samsung'un servisini kötü yönde eleştiriyorlar ama en azından muhattabın olur. Öbür türlü muhattabın yok gideceksin bir telefon tamircisine tamir edecekler ama içine ne koydukları belli değil. Ama karar senin güvendiğin bir yer ise alabilirsin. Ama ben açıkçası yurt dışından almazdım. Hepsiburada'dan aldığın zaman yasa gereği 14 gün ne olursa olsun cayma hakkın var. Cihaz da bir problem çıktığında iade edebiliyorsun. Dediğim gibi karar senin.kullanan arkadaşlar telefondan memnunmu tavsiye edilirmi söylerlerse sevinirim.İPhone 7 den geçmeyi düşünüyorum.Suudi arabistandaki tanıdığımdan sıfır blue coral S8 2200tl ya geliyor.suudi arabistanda 2 sene garantisi olsa da burada yok.Bir de güncellemeler 2-3 ay geç geliyormuş sanırım. bir de cihaz dual herhangi bir dezavantajı olurmu tek sim kart kullanan biri olarak ayrıca kutuda north afrıca mıddlle east sım card only yazıyor bunu satan kişi bir sıkıntı olmaz olursa iade ederiz dedi bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Bendede oldu aynısı. Telefonun ekranında güneş altında gözüken kalıcı yuvarlak izler var.Telefonumda ekran tamamen temizken, kapalıyken,Güneş ışığında bir sürü büyük küçük yuvarlak şekiller var karışık yerlerde sebebi ne? (Ekran kirli ve kapalıyken hiç bir şekilde belli olmuyor ama iyice çok iyi bir şekilde temizlendiğinde güneş ışığı altında uygun açıda gözüküyorlar)
--- Gönderi Güncellendi ---
O konuda da yazdığım gibi en çok kullanılan kelimeleri yazıyor. Herkes zamanında öyle yazmış. O da öyle tahmin ediyorSebebi neki acaba?
--- Gönderi Güncellendi ---
Klavye sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu muhterem..... sorunu.
Anlamıyorum ben bütün siyasi kişiler apple kullanıyor apple da olmuyor da nasıl samsung da oluyor enteresan.O konuda da yazdığım gibi en çok kullanılan kelimeleri yazıyor. Herkes zamanında öyle yazmış. O da öyle tahmin ediyor