Transistor
Profesör
An itibariyle Benim de gitti
--- Gönderi Güncellendi ---
Parmak olayı bende olmuyor.
Youtube sürümünüz kaç? Benim 12.43.52An itibariyle Benim de gitti
Benim de sürüm aynı. Ama ben bekleyebilirim sorun yok. Samsung mutlaka çözer.Youtube sürümünüz kaç? Benim 12.43.52
Bi ayar değişikliği yapmış olabilirsiniz ben hiç bi ayar değişikliği yapmadım. Yada youtube kaldırıp tekrar deneyin ve önbellek ve veriyi silip tekrar deneyin bu sefer sorununuz düzelebilir.
Bende parmaklada oluyor simgede var hadi sevindim hayirliolsunEvet arkadaşlar düzeldi yeni güncelleme gelmiş daha önce gelmiş ama şimdi oldu ben 3-4 defa sıfırladım düzelmedi ugün eve geldiğimde YouTube'da Bir bildirim yani İki parmağını dokundurup çekin diye Hani bu bildirim gelmeden önce sabah da demiştim ama düzelmişti yani olmamıştı eve geldiğimde hiçbir güncelleme almadı Birden bu bildirim geldi şu an çok mutluyum inşallah bir daha bozulmaz Umarım Sizinki de en kısa sürede düzelir yardımcı olan bütün arkadaşlarımı çok teşekkür ederim
Arama bekletme kapalidir ve otomatik arama cevapla acik olabilir.son zamanlarda telefonla konuşurken sıkıntı yaşıyorum karşı taraf sesimi tam alamıyor...birde ben konuşurken birisi arayınca karşı tarafa bip bip yapıp kapanıyormuş ve banada hiç bir uyarı gelmiyor.daha önce geliyordu...bu sorunları yaşayan var mı...en sıkıntılısı konuşmada kesilmeler vs oluyor.... bu arada ayarlar arama esnasında uyar açık...
Bi resetle fene kurdugun bir uygulamadan olabilirArama bekletme açık. Otomatik cevapla kapalı.... Ayrıca telefon görüşmesi esnasındaki kesilmeler ses gidip gelmeleri var. Bu kronik bir sorun değil dimi. Belki çekim gücündendir...
Valla videodaki yorumların %80i duvar kağıdını sormuşvideodaki duvarkağıdını isteyenler indirebilirEkli dosyayı görüntüle 29991
bende duvar kağıdı konusuna takıntılıyımdır.Valla videodaki yorumların %80i duvar kağıdını sormuş
5 ile 6 saat arası ekran süresi alıyorum. 1.30 ile 1.40 saatte %0dan tam şarj oluyor.Odaklanma sorunu yazılımsal. Düzeltirler diye düşünüyorum. İnce kılıf kullanırsan tasarımından ödün vermiyor ama ekran koruyucu biraz sorun yaratabiliyor. Ses seviyesi Tek hoparlörü olduğu için yeterli seviyede ama kalite olarak güzel diyebilirim.Merhaba ben S8 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olucak sarjı gunluk ortalama kullanımda ne sevıyeye gelıyo ve kaç dakıkada sarjı fuullenıyo ses sevıyesı nasıl , kamerasında odaklama problemı yazılımsalmı ve kılıf kullanımından memnunmusunuz
gördüğüm kadarıyla daha çok s8 lerde bu sıkıntı var.birde sallayınca düzeliyor diyor genelde kullanıcılar.Bu kamera olayı çoğu kişinin canını yakıyor.. umarım yakın zamanda bi Update gelir cihazlarimiza ...
Tabi o da olabilir ama barkod okuyucuyu açtığımda bulanık hemen ardından normal kamerada düzgün çektiğini görünce ya da kamera uygulamasını açıp kapayınca düzeldiğini görünce öyle bir düşünce oluştu.Ben donanımsal olduğunu düşünüyorum Sonuçta kameraya yakın hafifçe vurunca düzeliyor
bence de yazılımsaldır ilk güncellemede değişir hızlı sarj destegı dah hızlı sarj etmesını beklerdım 1 saat içinde yüzde yüze kadar ısınma problemı cok oluyormu5 ile 6 saat arası ekran süresi alıyorum. 1.30 ile 1.40 saatte %0dan tam şarj oluyor.Odaklanma sorunu yazılımsal. Düzeltirler diye düşünüyorum. İnce kılıf kullanırsan tasarımından ödün vermiyor ama ekran koruyucu biraz sorun yaratabiliyor. Ses seviyesi Tek hoparlörü olduğu için yeterli seviyede ama kalite olarak güzel diyebilirim.
hızlı şarjda ısınma problemi yokbence de yazılımsaldır ilk güncellemede değişir hızlı sarj destegı dah hızlı sarj etmesını beklerdım 1 saat içinde yüzde yüze kadar ısınma problemı cok oluyormu
Son dönemde başka markalardan da çıktı bu koruyucu. Hatta koruduğu ispatlandı ama insanın aklında şüpheler yok değil. Ekrana uzun vadede zarar verir mi? Ne kadar süre ekran da etkisi kalacak?Spigen Universal Nano Likid sıvı ekran koruyucu hakkında fikirleriniz neler?Deneyen oldumu?
Yeni konu aç bu konu ne alaka.Konu disi ama arkadasim yurtdisina cikiyor paket aliyor sonrasinda paketi bitiyor mesaj atilmadan asim ucreti olarak 130 bin tl geliyor ne yapilabilir bu durumda mahkemeye gitsek sonuc ne olur sizce ?
Gecmis olsun en fazla indirim yaparlar ama bu fiyata indirim yapsalar nolur arkadasin paket aldi da yurt disi kac gb aldi insan durmazmi buyuk salaklik yapmis gecmis olsun en az yarisindan fazlasini oderKonu disi ama arkadasim yurtdisina cikiyor paket aliyor sonrasinda paketi bitiyor mesaj atilmadan asim ucreti olarak 130 bin tl geliyor ne yapilabilir bu durumda mahkemeye gitsek sonuc ne olur sizce ?