Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben ekran suresi olarak 4.30saat aliyorum. Always on display kapaliyken. Siz plus ile kac saat aliyorsunuz tek sarj ile ? 5bucuk saat civarindaysa sizin almama gerek yok tabikide. 450tlye dusurdum fiyati.
Ekran süresinin bir önemi yok , kullanıcıya bağlı yani . Genel kullanımda 1 saat fazladan şarj gidiyor . Bir de ekran büyük 450 TL de değmez bence . 250 300 belki değer . Ama söyleyeyim çook büyük ekran istemiyorsanız S8 en iyisi , hatta fiyatları aynı olsa bile . Şaka yapmıyorum ergonomik olması önemli .

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ekran süresinin bir önemi yok , kullanıcıya bağlı yani . Genel kullanımda 1 saat fazladan şarj gidiyor . Bir de ekran büyük 450 TL de değmez bence . 250 300 belki değer . Ama söyleyeyim çook büyük ekran istemiyorsanız S8 en iyisi , hatta fiyatları aynı olsa bile . Şaka yapmıyorum ergonomik olması önemli .
Ilk alirlen plus modelini de alabiliyordum zaten sadece elimde daha iyi hissettirdigi icin normali aldim. Kucul boyutlu bir telefonda iphone 7 plus ekranindan daha buyuk boyutta bir telefon almak superdi. Ta ki sarji az gidene kadar. Aslinda az degildir ama ben bu cihazdan once kisa bir sure a5 2017 kullandim cok iyiydi sarji. Ondan oncede 7 plus vardi o da cok iyiydi. O kadar yuksek pil surelerinden sonra biraz dusus yasayinca boyle oldum.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Düz S8 ile tüm gün wifi açıkken ara vermeden güç tasarrufuna almadan 6 saat ekran çok rahat alıyorum. Seninki biraz düşük gibi.

valla bende telefonu alığımdan beri hiç 6 saat ekran süresi almadım.güç tasarrufunu hiç kapatmıyorum. mobil veride sürekli açık değil.oyunda oynamıyorum.sadece facebook,messenger,istagram birde twitter yüklü.taş çatlasın 5 saat oluyor.

Ben oyle bir saati goremedim hic. En fazla gordugum 5bucuk saat oldu. Format atmamda ise yaramadi bu arada. Demekki kullandigim uygulamalardan oluyor.

sizinkiyle aynı süreyi alıyorum ve millet çok rahat 6 saat ekran alıyorm deyince ben iyice sinir oluyorum.benim telefondamı sorun var diye huzursuz oluyorum.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
valla bende telefonu alığımdan beri hiç 6 saat ekran süresi almadım.güç tasarrufunu hiç kapatmıyorum. mobil veride sürekli açık değil.oyunda oynamıyorum.sadece facebook,messenger,istagram birde twitter yüklü.taş çatlasın 5 saat oluyor.

sizinkiyle aynı süreyi alıyorum ve millet çok rahat 6 saat ekran alıyorm deyince ben iyice sinir oluyorum.benim telefondamı sorun var diye huzursuz oluyorum.
Sizinle birebir ayni durumdayim iste bende.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
bizdeki sorun ne o zaman bilmiyorumki
Kullandigimiz uygulamalar cok sarj tuketiyo galiba bizde. Dun baktigimda ekranin hemen altinda whatsapp vardi bende mesela. 2 adet grubum var toplamda 110kisi civsrinda toplami ve susmuyor grup hep cekiyor telefon o mesajlari. Instagram cok kullaniyormus sarji. Ben sadece azicik youtube,tapatalk,instagram ve whatsapp kullaniyorum always on display hep kapali ekran isigi orta ve ust seviyede iken max 5 saat ekran suresi aliyorum. Bugune kadar bir kere 6saat gordum o da sansa oldu galiba.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kullandigimiz uygulamalar cok sarj tuketiyo galiba bizde. Dun baktigimda ekranin hemen altinda whatsapp vardi bende mesela. 2 adet grubum var toplamda 110kisi civsrinda toplami ve susmuyor grup hep cekiyor telefon o mesajlari. Instagram cok kullaniyormus sarji. Ben sadece azicik youtube,tapatalk,instagram ve whatsapp kullaniyorum always on display hep kapali ekran isigi orta ve ust seviyede iken max 5 saat ekran suresi aliyorum. Bugune kadar bir kere 6saat gordum o da sansa oldu galiba.

valla ben bu duruma çok takmış durumdayım.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085

Yalnız günlük düşünürsek boşta az yese birde mobil veri wi fi den fazla yiyor. 5 saat alsan iyidir günlük kullanımda.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yalnız günlük düşünürsek boşta az yese birde mobil veri wi fi den fazla yiyor. 5 saat alsan iyidir günlük kullanımda.
benim ortalamaya vurursak 4-4,5 saat oluyor.ekran süresi yüzünden telefonu tam performans kullanamıyorum ekranı kıstım.güç tasarrufunu açtım.aol kapalı vs.

maniapk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hangi ekran koruyucusu ve kap aldınız bazı kaplar ekran koruyucuyu soyuyormus galiba önerdiginiz var mı?

Coskunozturk0053

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
touchwiz güncellemesi gelmiş deneyen var mı ??? her güncellemede daha iyi oluyor sanki ya da ben psikolojik öyle hissediyorum :)
uygulama kısa yollarında iyileştirme yapılmış arayüzde değişiklik yok..
--- Gönderi Güncellendi ---
bence bataryası ne kadar gidiyoru bırakın bu mükemmel cihazın keyfini çıkarın... bugun olması ilerde bataryası zaten yetmeyecek kasmaya gerek yok yapıştırın gidinnnn... siz telefona değil telefon size hizmet etsin en iyi şekilde...

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Touchwiz sürümü ne ki bende güncelleme görünmüyor [emoji848]

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Onu biliyorum arkadaşım Touchwiz 6.1.58.5 sürüm bunun üstüne cıktı sandım :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8
İşlemci
  • CPU Hızı
    2.3GHz, 1.7GHz
  • CPU Tipi
    Sekiz Çekirdek
Ekran
  • Boyut (Ana Ekran)
    5.8" (146.5mm)
  • Çözünürlük (Ana Ekran)
    2960 x 1440 (Quad HD+)
  • Teknoloji(Ana Ekran)
    Dual Edge Super AMOLED
  • Renk Derinliği (Ana Ekran)
    16M
  • S Pen Desteği
    Hayır
DAHA SPECS GÖSTER

Kamera
  • Video Kayıt Çözünürlüğü
    UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
  • Kamera - Çözünürlük
    Dual Pixel 12.0 MP
  • Kamera - f Değeri
    F1.7
  • Ön Kamera - Çözünürlük
    CMOS 8.0 MP
  • Ön Kamera - f Değeri
    F1.7
  • Arka Kamera - Flaş
    Var
  • Arka Kamera - Otomatik Odaklama
    Var
  • Hafıza
  • Kullanılabilir Hafıza
    52.3 GB
  • Harici Hafıza Desteği
    MicroSD (256GB'a kadar)
Ağ/Şebeke
  • Sim Boyutu
    Nano SIM
  • Infra
    2G GSM, 3G WCDMA, 3G TD-SCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM
    GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
  • 3G UMTS
    B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900)
  • 3G TD-SCDMA
    B34(2010), B39(1880)
  • 4G FDD LTE
    B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B18(800), B19(800), B20(800), B25(1900), B26(800), B28(700), B32(1500), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE
    B38(2600), B39(1900), B40(2300), B41(2500)
Bağlantılar
  • ANT+
    Evet
  • USB Arabirim
    USB Type-C
  • USB Version
    USB 3.1 Gen 1
  • Lokasyon Teknolojisi
    GPS, Glonass, Beidou, Galileo
  • Earjack
    3.5mm Stereo
  • MHL
    Yok
  • Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO,1024-QAM
  • Wi-Fi Direct
    Evet
  • Bluetooth Versiyon
    Bluetooth v5.0 (LE up to 2 Mbps)
  • NFC
    Var
  • Bluetooth Profilleri
    A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC Senk.
    Smart Switch (PC versiyon)
İS
  • Android
Genel Özellikler
  • Tip
    Dokunmatik
Sensörler
  • Hareket Sensörü, Barometre, Parmakizi Sensörü, Cayro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensör, Kalp Ritmi Sensörü, Iris Sensörü, Basınç Sensörü, Mesafe Sensörü, RGB Işık Sensörü
Fiziksel Özellikler
  • Boyutlar (YxGxD, mm)
    148.9 x 68.1 x 8.0
  • Ağırlık (gr)
    155
Batarya
  • İnternet Kullanım Zamanı(3G) (Saat)
    11 saate kadar
  • İnternet Kullanım Zamanı(LTE) (Saat)
    12 saate kadar
  • İnternet Kullanım Zamanı(Wi-Fi) (Saat)
    14 saate kadar
  • Video Playback Time (Hours)
    16 saate kadar
  • Standart Batarya Kapasitesi (mAh)
    3000
  • Çıkarılabilir
    Hayır
  • Müzik Dinleme Süresi (Saat)
    44 saate kadar
  • Müzik Dinleme Süresi (Saat, Daima Açık Ekran Kapalı)
    67 kadar
  • Konuşma Süresi(3G WCDMA) (Saat)
    20 saate kadar
Ses ve Video
  • Video İzleme Formatı
    MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Video Oynatma Çözünürlüğü
    UHD 4K (3840 x 2160)@60fps
  • Müzik Oynatma Formatı
    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, DSF
Servisler ve Uygulamalar
  • Gear Desteği
    Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR, Gear VR with Controller, Gear 360, Gear 360 (2017)
Bunu kopyala yapıştır yapıp kendinizi yormanıza gerek yoktu s8 5.8 inç 3000 mah s8 Plus 6.2 inç 3500 mah başka fark yok

MelodyPond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
nette kolayca bulabilirsin ıkısı arasındakı farkı . ancak şahsi fikrim s8 plus kesinlikle tereddütsüz... kullanan biri olarak söylüyorum...

Nette girilen veriler her sorumuza cevap verip merakımızı giderseydi ne kullanıcı tecrübesinin bir anlamı olurdu ne de bu tarz forumların :) Boyut olarak ikisi de bana uyuyor fakat merak ettiğim şey Plus modelinin batarya üstünlüğü fiyat farkına değer mi ?

Coskunozturk0053

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bunu kopyala yapıştır yapıp kendinizi yormanıza gerek yoktu s8 5.8 inç 3000 mah s8 Plus 6.2 inç 3500 mah başka fark yok
detaylara baksın öyle karar versin
Nette girilen veriler her sorumuza cevap verip merakımızı giderseydi ne kullanıcı tecrübesinin bir anlamı olurdu ne de bu tarz forumların :) Boyut olarak ikisi de bana uyuyor fakat merak ettiğim şey Plus modelinin batarya üstünlüğü fiyat farkına değer mi ?
önceki mesajında genel olarak sordun bende teknik özellikleri yazdım. batarya fiyat gibi kafana takılanlar net olarak sorarsan direk cvp verme şansımız olur. günlük canını çıkartıyorum telefonun batarya anlamında çok memnunum akşam 7 gibi eve gidiyorum %30 civarında kalan şarjım. fiyat kısmına birşey diyemem ben büyük ekrandan yana olan biriyim note 1 den bu yana sana kalmış bu durum bana sorarsan her türlü değer..

MelodyPond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
detaylara baksın öyle karar versin

önceki mesajında genel olarak sordun bende teknik özellikleri yazdım. batarya fiyat gibi kafana takılanlar net olarak sorarsan direk cvp verme şansımız olur. günlük canını çıkartıyorum telefonun batarya anlamında çok memnunum akşam 7 gibi eve gidiyorum %30 civarında kalan şarjım. fiyat kısmına birşey diyemem ben büyük ekrandan yana olan biriyim note 1 den bu yana sana kalmış bu durum bana sorarsan her türlü değer..
Teşekkür ederim

hmk_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gündür s8 plus araştırıyorum. Şuan piyasadaki en güzel telefon benim için. Henüz almadım cıhazı. hepsiburada da 3469 TL s8 plus samsung türkiye garantili satış fiyatı var. Sİzce bu fiyata alınır mı s8 plus. Ama tek korktuğum nokta S8 lerde kasa gövde de cam olduğu için çok çabuk kırılıyor olması. Benim arkadaşda iphone 6s var ve ön arka yanlar komple tek parça silikon kılıf ile kullanıyor çok hoşuma gitti. Bu kılıflar S8 lerde var mı acaba. Varsa dokunmatiği etkiliyor mu sizce? Ne yapıyım bilemedim ne alsam karar veremedım. Kredi çekip S8 plus alasım var. Faiz 8 aya 100 TL koyuyor. Bi kaç hafta beklesem telefon ucuzlar mı :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gündür s8 plus araştırıyorum. Şuan piyasadaki en güzel telefon benim için. Henüz almadım cıhazı. hepsiburada da 3469 TL s8 plus samsung türkiye garantili satış fiyatı var. Sİzce bu fiyata alınır mı s8 plus. Ama tek korktuğum nokta S8 lerde kasa gövde de cam olduğu için çok çabuk kırılıyor olması. Benim arkadaşda iphone 6s var ve ön arka yanlar komple tek parça silikon kılıf ile kullanıyor çok hoşuma gitti. Bu kılıflar S8 lerde var mı acaba. Varsa dokunmatiği etkiliyor mu sizce? Ne yapıyım bilemedim ne alsam karar veremedım. Kredi çekip S8 plus alasım var. Faiz 8 aya 100 TL koyuyor. Bi kaç hafta beklesem telefon ucuzlar mı :(
Bütçesi rahat biri değilseniz 2016 amiral gemisi(S7 vb.) İthalatçı garantili (OnePlus 5 örnek olarak ) veya orta segment cihaz alın bu kadar zorlamayın kendinizi

hmk_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bütçemi aşırı zorlamak değil almasına alırım direk bu kadar para vermek istemiyorum taksitle almak için kredi çekebilirim.ama bu s8 lerde 360 kılıflarında hep dokunmatik sorunu oluyor. nasıl kılıf alsam bilemedim. ay başında alacam telefonu

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bügun Bixby'e gelen güncellemenin detaylarını bilen varmı?
Bügun Bixby'e gelen güncellemenin detaylarını bilen varmı?

Coskunozturk0053

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
3d koorumada
Bütçemi aşırı zorlamak değil almasına alırım direk bu kadar para vermek istemiyorum taksitle almak için kredi çekebilirim.ama bu s8 lerde 360 kılıflarında hep dokunmatik sorunu oluyor. nasıl kılıf alsam bilemedim. ay başında alacam telefonu
hiç sorun olmuyor gönül rahatlığıyla al kardeşim. bence 1-2 hafta bekleme şansın varsa note 8 in satışı s8 leri etkilicektir ...
3d koorumada
hiç sorun olmuyor gönül rahatlığıyla al kardeşim. bence 1-2 hafta bekleme şansın varsa note 8 in satışı s8 leri etkilicektir ...
3d koorumada

hmk_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3d koruma hangisi acaba link atabilir misin. ? Ben baktım hepsinde sıkıntı oluyor edge ekrandan dolayı
ustalar bide şöyle sıkıntı var S7 edge en ucuz hepsiburada 2650 TL, S8 en ucuz hepsiburadada 3200 TL ,S8plus en ucuz hepsi buradada 3469 TL.. SOrmak istiyorum s7 edge ile s8 arasında 550 TL fark var sizce normal mı?

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
3d koruma hangisi acaba link atabilir misin. ? Ben baktım hepsinde sıkıntı oluyor edge ekrandan dolayı
Kılıf olarak bunu kullanıyorum 4 aydır hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170928-110444.png
    Screenshot_20170928-110444.png
    531.5 KB · Görüntüleme: 752

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
ustalar bide şöyle sıkıntı var S7 edge en ucuz hepsiburada 2650 TL, S8 en ucuz hepsiburadada 3200 TL ,S8plus en ucuz hepsi buradada 3469 TL.. SOrmak istiyorum s7 edge ile s8 arasında 550 TL fark var sizce normal mı?
Kesinlikle gayet normal.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
benim s8+ da gost screen fark ettim bugün başka başına gelen var mı?
servis tek çözüm sanırım