Pili gayet de iyi. 7.5 saate kadar ekran süresi veriyor3000 mah dan fazlası o kasaya sığardı 5.8 inç 2k ekranı da düşünürsek pil yetersiz çok bir şey beklemeyin iphone 7 ayarında daha hızlı dolan bir pil
Pili gayet de iyi. 7.5 saate kadar ekran süresi veriyor3000 mah dan fazlası o kasaya sığardı 5.8 inç 2k ekranı da düşünürsek pil yetersiz çok bir şey beklemeyin iphone 7 ayarında daha hızlı dolan bir pil
Bende kesinlikle açılmıyor sizde sıkıntı vardır.Telefonda yeni bir sıkıntı fark ettim. Parmak izi sensöründe kayıtlı olmayan bir parmakla girmeye denediğimde bir süre sonra açılıyor. Bu sadece bende mi var yoksa genel bir problem mi?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ve önceden telefonu açarken PIN kodu girmemi istiyordu. PIN kodum kayıtlı olmasına rağmen kilit ekranında PIN kodu istemeden açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Parmak izi sensörünü temizleyin. Sorun devam ederse yapacak bir şey yok maalesef servis yolu gözüküyor. Bende hiç böyle durum olmadı.Telefonda yeni bir sıkıntı fark ettim. Parmak izi sensöründe kayıtlı olmayan bir parmakla girmeye denediğimde bir süre sonra açılıyor. Bu sadece bende mi var yoksa genel bir problem mi?
Ve önceden telefonu açarken PIN kodu girmemi istiyordu. PIN kodum kayıtlı olmasına rağmen kilit ekranında PIN kodu istemeden açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Telefonda yeni bir sıkıntı fark ettim. Parmak izi sensöründe kayıtlı olmayan bir parmakla girmeye denediğimde bir süre sonra açılıyor. Bu sadece bende mi var yoksa genel bir problem mi?
sizler böyle söyledikçe ben iyice sinir oluyorum.millet 7-8 saat diyor bende 4-5 saat ancakPili gayet de iyi. 7.5 saate kadar ekran süresi veriyor
Bende de 4-5 saat. Süreye takılmayın elinize aldığınızda 3g açıkken ne kadsr gidiyor? Benimkisi yarım günden biraz fazla.bendede başka parmakla acılmıyor.
yüz tanıma acıksa ondan acılmış olabilir diye düşünüyorum.
sizler böyle söyledikçe ben iyice sinir oluyorum.millet 7-8 saat diyor bende 4-5 saat ancak
sorun ne anlamıyorumki![]()
Bı ara benim S7'de de vardı o sorun 3k fotoğraf vardı ama bende aylik güvenlik güncellemesinden sonra çözülmüştü.Galeridr toplam 150 resim var ve bir resme tıkladığımda kasılarak açılıyor resim. Sizde de böyle mi?
Mağazadaki ile hepsiburada arasında bir fark yok. Vr veriyor ama hepsiburada da mesela 3500 tl ise mağazada 4499 tl gibi bir fiyat olduğu için vr nın parasını fazlasıyla alıyor zaten. Vr ıda hepsiburada dan alırsın vr da ucuz orda.Selamun aleyküm. Yeni bir konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim;
-Note8 in çıkmasından sonra S8 Plus almayı düşünüyorum lakin hepsiburada.com'dan mı alsam Samsung mağazasından mı kararsız kaldım.Bu husus üzerine bikaç sorum olacak. hepsiburada.com daki ürün ile mağazada ki ürünün farkı yok değil mi? Mağazadan alınca VR gözlük falan hediye veriyolar, hepsiburada.com'dan alınca da veriyolar mı?
Bende de var aynı şey.ayarlardaki google sekmesine girince sizde de altta "tum ekrani kullanmak icin" yazan kisimm cikiyor mu
birde ben dokununca oraya birsey olmuyor sadece yazi var fonksiyon yok
tam fabrika ayarlarina cevirecektim son bir bakayim dedim burayaBende de var aynı şey.
600,35 MB boyutunda güncelleme gelmiş arkadaşlar.
Bende de aynı sorun var yeni galeri güncellemesinden dolayı oldu hatalı verdiler güncellemeyi keşle güncellemeseydimGaleridr toplam 150 resim var ve bir resme tıkladığımda kasılarak açılıyor resim. Sizde de böyle mi?
Otomatik kullanılmayan uygulamaları uykuya alıyorBu bolum nasil kullaniliyor acaba ve ne ise yariyor anlamadim. Bilen birisi aydinlatabilirmi acaba. Pil kullanimi bolumunde cikiyor.![]()
Otomatik kullanılmayan uygulamaları uykuya alıyor
Evet yükledim. Ekran alıntısı almayı unuttum maalesef, otomatik ekran parlaklığında düzenleme yapılmış, ağustos ayı güvenlik güncellemeleri ve navigasyon çubuğunda değişiklik. Navigasyon çubuğunu sabitlemek veyahut gizlemek için düğmeye iki kere basmak gerekiyor artık. Aklımda kalanlar bunlar.bu güncellemedeki yenilikler neymiş peki?
siz yükledinizmi?
Hayır değilpeki resimdeki görüntü üzerinden gidersek görünen uygulamalar uyku modunda mı değilmi?
Otomatik ekran parlakligi hakkaten problemdi bende ..umarim bahsettiğiniz gibi sorun giderilmìştir ..Evet yükledim. Ekran alıntısı almayı unuttum maalesef, otomatik ekran parlaklığında düzenleme yapılmış, ağustos ayı güvenlik güncellemeleri ve navigasyon çubuğunda değişiklik. Navigasyon çubuğunu sabitlemek veyahut gizlemek için düğmeye iki kere basmak gerekiyor artık. Aklımda kalanlar bunlar.
Bölünmüş ekran kullanılırken navigasyon çubuğunu gizleyebiliyor muyuz artık? Çok istediğim bir özellik.Evet yükledim. Ekran alıntısı almayı unuttum maalesef, otomatik ekran parlaklığında düzenleme yapılmış, ağustos ayı güvenlik güncellemeleri ve navigasyon çubuğunda değişiklik. Navigasyon çubuğunu sabitlemek veyahut gizlemek için düğmeye iki kere basmak gerekiyor artık. Aklımda kalanlar bunlar.
Bölünmüş ekran kullanılırken navigasyon çubuğunu gizleyebiliyor muyuz artık? Çok istediğim bir özellik.
Otomatik ekran parlakligi hakkaten problemdi bende ..umarim bahsettiğiniz gibi sorun giderilmìştir ..