Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Kemera resimde gordugunuz gibi oldu bir anda ...
4494d4b5e2d84b032dbbcbbc7859b142.jpg

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben S7 ile Mortal Kombat Xde 59 FPS sabit oynuyorum büyük ihtimal üstüne geçemediğindendir 59 da. Ekranlar 60 hz olduğu için geçmemesi normal zaten.
Mortal Kombat X de bile 60 fps alıyorsun 30un altına düşen oyunlarda ya optimizasyon sorunu vardır ya da telefon aşırı ısınıp gücünü düşürmüştür.
ben cihazın oyun performansından memnun değilim, clash royale de oyun takılıyor resmen 6s te takılma vs yoktu.bariz performans güncelleştirmesine ihtiyacı var acilen.özellikle grafik tarafına

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
ben cihazın oyun performansından memnun değilim, clash royale de oyun takılıyor resmen 6s te takılma vs yoktu.bariz performans güncelleştirmesine ihtiyacı var acilen.özellikle grafik tarafına
Bence telefonda değil oyunda sorun vardır oyuna s8 ve s8 plus için güncelleme gelmesi lazım sizin bahsettiğiniz oyunun yani clash royale nin bu cihazı kasmasının imkanı yok çünkü bu cihaz için basit bir oyun.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Elimde s8 plus icin clear wiev ve led wiev kiliflari mevcut almak isteyen var midir hic kullanilmadilar

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bence telefonda değil oyunda sorun vardır oyuna s8 ve s8 plus için güncelleme gelmesi lazım sizin bahsettiğiniz oyunun yani clash royale nin bu cihazı kasmasının imkanı yok çünkü bu cihaz için basit bir oyun.
bence de sikintili oyundan mi artik yoksa telefonun hicbiryerde olmayan cozunurlugunden mi bilemedim... candy crush da da takilmalar oluyor
--- Gönderi Güncellendi ---
bence de sikintili oyundan mi artik yoksa telefonun hicbiryerde olmayan cozunurlugunden mi bilemedim... candy crush da da takilmalar oluyor
kendi kendime cevap vereyim ;)
tam ekrani kapatinca sanirim sikinti olmuyor...suan onu denedim fps degerlerine de baktim gayet iyi...
bazi uygulamalarda da tam ekran hep sikinti oluyor bu da ekranin cozunurlugunun dezavantajindan kaynaklaniyor malesef

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

kendi kendime cevap vereyim ;)
tam ekrani kapatinca sanirim sikinti olmuyor...suan onu denedim fps degerlerine de baktim gayet iyi...
bazi uygulamalarda da tam ekran hep sikinti oluyor bu da ekranin cozunurlugunun dezavantajindan kaynaklaniyor malesef
Bu cihazın çözünürlüğü piyasaya yeni girdiğinden dolayı programların çözünürlüğe uygun hale gelmesi için güncellemeleri beklememiz lazım olsun o kadar nerdeyse %100 ekran oranına sahip cihaz kullanıyoruz.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bu cihazın çözünürlüğü piyasaya yeni girdiğinden dolayı programların çözünürlüğe uygun hale gelmesi için güncellemeleri beklememiz lazım olsun o kadar nerdeyse %100 ekran oranına sahip cihaz kullanıyoruz.
Güncellemeleri beklersek o zamana kadar s10 çıkar heralde.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Clash royalede optimizasyon sorunu var. Sd820 exynos vs çoğu işlemcide sıkıntı yaratıyor

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Güncellemeleri beklersek o zamana kadar s10 çıkar heralde.
O zaman ya telefon değiştireceksin ya da oyunu oynamayacaksın. Piyasanın tepe amiral gemisi cihazın oyun performansı iyi değil diyorsunuz ya pes vallaha o kadar mühendis boşa çalışmış demekki yazık.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Uygulama da optimizasyon sorunu vardir haftalik guncellemelerle cozulen seyler bunlar. Telefonla alakasi yok

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
sadece o oyunda değil facebookta bile gezinirken yağ gibi kaymıyor telefonda performans sorunu var,iphone 6s daha akıcıydı s8+ dan,yazılımla alakalıdır diye düşünüyorum umarım düzelir.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
O zaman ya telefon değiştireceksin ya da oyunu oynamayacaksın. Piyasanın tepe amiral gemisi cihazın oyun performansı iyi değil diyorsunuz ya pes vallaha o kadar mühendis boşa çalışmış demekki yazık.
Ben oyun performansı hakkında bişey demedim yazılarıma iyi bakın. Ayerıca o kadar mühendisin çalışmış olması hiçbirşeyi değiştirmez. Benim sorunum facebook ve instagram ile ilgili. Facebookta bir fotoğraf açıyorum, telefon kasılarak açıyor. İnstagramda hikayeler, sola kaydırmalı resimler, videolar ve profiller çok geç açılıyor, bazen hiç açılmıyor uygulamayı kapatıp açıyorum. İphone 5s telefonumda emin ol ki böyle bir sorun yoktu telefon instagram ve facebookta yağ gibi akıyordu. Telefonun internet tarayıcısı, arayüzü çok hızlı ona lafım yok fakat biz 4 bin tl verdiğimiz bu telefonda uygulamaları takılarak mı çalıştıralım?
sadece o oyunda değil facebookta bile gezinirken yağ gibi kaymıyor telefonda performans sorunu var,iphone 6s daha akıcıydı s8+ dan,yazılımla alakalıdır diye düşünüyorum umarım düzelir.
6s i geçtim hocam, benim 5s instagram ve facebookta daha kararlı çalışıyordu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İnstagram sorunu ekran boyutunun aşırı yüksek olmasından kaynaklı. S8 gibi büyük ekran kullanıcıları arttıkça sorun azalacaktır.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Benim dun yasadigim kamera sorunundan sonra benim de s8 e olan inancim sarsildi..almanya samsung sikayet kisminda 8 sayfa dolusu yazi var bu problemle ilgili ..

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Kamerada ne sorun vardı
Dun Berlinde streetfestte dolasirken fotograf cekiyordum hersey guzeldi.. sonra bi abi yakalamak icin kamerayi actigimda acaip bugulu idi .ve duzelmedi.. kamerayi sifirladim hala duzelmedi..yarin servise goturecegim bakalim ne diyecekler .. bazilari da on kamerada ayni sorunlq karsilasmis .. guncelleme sonrasi duzelmis olmasi gerekiyordu ama bakalim.. dun forumda goruntuyu paylasmistim ..

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
İnstagram sorunu ekran boyutunun aşırı yüksek olmasından kaynaklı. S8 gibi büyük ekran kullanıcıları arttıkça sorun azalacaktır.
O zaman şuanda bu telefonu almakla hata yapmışız. Bu ekran boyutu yaygınlaşınca almak daha mantıklı. Şuan ben 4 bin tl lik telefonda instagram kullanamıyorum ona deli oldum. Bi hikaye yüklicek yüklemiyor ya. Telefon gerçekten çok iyi böylr bir şeyin olmaması gerekirdi.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
O zaman şuanda bu telefonu almakla hata yapmışız. Bu ekran boyutu yaygınlaşınca almak daha mantıklı. Şuan ben 4 bin tl lik telefonda instagram kullanamıyorum ona deli oldum. Bi hikaye yüklicek yüklemiyor ya. Telefon gerçekten çok iyi böylr bir şeyin olmaması gerekirdi.
Maalesef. S7 edge bile almamıştım taa bunu düşünerek. Boyut ve özellikler yaygınlaşmamadan kullanılmamalı

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
katiliyorum...muhendisler bunu dusunememisler sanirim
en yaygin ekran cozunurlugunden devam etseydi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Guncelleme geldi. Bana da indiriyorum
Ben oyun performansı hakkında bişey demedim yazılarıma iyi bakın. Ayerıca o kadar mühendisin çalışmış olması hiçbirşeyi değiştirmez. Benim sorunum facebook ve instagram ile ilgili. Facebookta bir fotoğraf açıyorum, telefon kasılarak açıyor. İnstagramda hikayeler, sola kaydırmalı resimler, videolar ve profiller çok geç açılıyor, bazen hiç açılmıyor uygulamayı kapatıp açıyorum. İphone 5s telefonumda emin ol ki böyle bir sorun yoktu telefon instagram ve facebookta yağ gibi akıyordu. Telefonun internet tarayıcısı, arayüzü çok hızlı ona lafım yok fakat biz 4 bin tl verdiğimiz bu telefonda uygulamaları takılarak mı çalıştıralım?

6s i geçtim hocam, benim 5s instagram ve facebookta daha kararlı çalışıyordu.
Instagram konusunda haklisin. Fakat duzelir bir kac guncellemeye yayginlasmasina gerek yok. Sosyal medya uygulamalari en cabuk adaptasyonu saglar her zaman.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Guncelleme geldi. Bana da indiriyorum

Instagram konusunda haklisin. Fakat duzelir bir kac guncellemeye yayginlasmasina gerek yok. Sosyal medya uygulamalari en cabuk adaptasyonu saglar her zaman.
Instagram saçma sapan tam ekran yapma olayını kaldırsa. Çözülecek zaten. Whatsapp gibi olsa sorun kalkar

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Herkes suya koyuyor bisi olmuyor burdan biri suya koydu mu acaba ondan sordum. Suyun altında fotoğraf çeken dahi var bisi olmuyor yinede. İnsan denemek istiyor tabi yinede ama işte korkuyor.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Herkes suya koyuyor bisi olmuyor burdan biri suya koydu mu acaba ondan sordum. Suyun altında fotoğraf çeken dahi var bisi olmuyor yinede. İnsan denemek istiyor tabi yinede ama işte korkuyor.
Bişey olacağını zannetyorum fakat bu kadar pahalı bir telefonda ben denemem.