Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ben bu guncellemeden sonra hard reset atabilirim. Cunku kacinci buyuk guncelleme oldu unuttum. Nerdeyse telefon ciktigindan beri 2 gb asti guncelleme toplam boyutu
Reset atmanı gerektirecek bir durum yok, telefon performansı artıyor, hiçbir şekilde donma takılma olmuyor gelse bile ayrıca 64 gb dahili depolama alanı var dert etme bu kadar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bana gelmedi güncelleme :(
Çıldırıcam neden gelmez bu lanet güncelleme :mad:
Güncelleme bulunduğun şehre ve yere göre geliyor bu hafta içinde gelir dert etme

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
YAHU ben en son geçen ay geldiğine güncellemiştim hala o güncellemeyle duruyor. Siz diyorsunuz güncelleme geldi. Samsung destekle iletişme geçtim adam yok öyle birşey gelemdi diyor? Anlamadım böyle işi.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
YAHU ben en son geçen ay geldiğine güncellemiştim hala o güncellemeyle duruyor. Siz diyorsunuz güncelleme geldi. Samsung destekle iletişme geçtim adam yok öyle birşey gelemdi diyor? Anlamadım böyle işi.
Banada gelmedi daha sakin ol ya imei gore gonderiyorlar
Bu güncellemeler sayesin de telefon daha da performanslı hale gelmiyormu.Yazılımsal sorunların bir coğunu bu şekil de düzeltiyorlar.
Evet de guncellemelerin oturmasi icin resetlemek onemlidir

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Gelir güncelleme ya takmmayın bu kadar. Ben güncellemicem bile hiç gerek yok

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Dünyanın en güçlü mobil işlemcisi bu fps'yi alıyor biraz komik değil mi? Oyun adı:IRON BLADE
(Not: fps kısıtlaması 60'da)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170714-204505.png
    Screenshot_20170714-204505.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 444

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Optimize sorunu vardır belki. Bütün oyunlar böyle mi?
Evet bazı oyunlarda da 50-60 arası dolaşıyor bazen 40a düşüyor.(fps limiti 60 ama 40'a düşmek nedir?) Umarım optimizasyon sorunudur.
Hatta grafikleri rezalet olan oyunlarda bile 30 fps alıyor. Umarım oyunların kendi 30fps limiti vardır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben S7 ile Mortal Kombat Xde 59 FPS sabit oynuyorum büyük ihtimal üstüne geçemediğindendir 59 da. Ekranlar 60 hz olduğu için geçmemesi normal zaten.
Mortal Kombat X de bile 60 fps alıyorsun 30un altına düşen oyunlarda ya optimizasyon sorunu vardır ya da telefon aşırı ısınıp gücünü düşürmüştür.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Tamamdır Gametuner de ayarları en düşüğe getirip açtım piksel piksel görünüyordu. Gene 30fps verdi. Demekki oyunun kendi içinde sabitlemesi var. Yardımlarınız için teşekkürler :D

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guncelleme gelmis sanirim

konuyla ilgili haber gördum bulamiyorum simdi 750 mb boyutunda

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar güncellemeyi yükledim otomatik parlaklık çalışmıyor 2 kez cihazı sıfırladım aynı. Güncellemeyi yükleyip bu sorunu yaşayan var mi?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar swarm da arkadaşlarımın yaptığı check inler 2 kere gözüküyor. Mesela birisi istanbulda check in yapmış, alta indiğimde eski checkinleri tekrar görüyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim yine aynı. Sizde varmı bu sorun?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar şimdi farkettim en son güncelleme ile ekranı videolarda yatay çevirme butonu da gitmiş ortalıkta yok. Güncelleme yapan var mi?
Arkadaşlar şimdi farkettim en son güncelleme ile ekranı videolarda yatay çevirme butonu da gitmiş ortalıkta yok. Güncelleme yapan var mi?
Telefonu sıfırlayınca düzeldi arkadaşlar.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arksdaşlar s8 e göre cam ekran jelatini bulabilen varmı? Ben cam aldım telefoncudan fakat dokunmatik basmayınca geri verdim. Sonra plastik gibi bişey aldım oda tırnak izi oldu 2 gün sonra ekran çok kötü gözüküyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Telefonu sıfırlayınca düzeldi arkadaşlar.
Guncelleme gelmedi bana.
Bir sorum olucak genel. Spotify da yuksek kalite indirdiğim 450 parca var 4 5 gb yer kapliyordu. Bugun baktim 2 gb neden boyle oldu

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arksdaşlar s8 e göre cam ekran jelatini bulabilen varmı? Ben cam aldım telefoncudan fakat dokunmatik basmayınca geri verdim. Sonra plastik gibi bişey aldım oda tırnak izi oldu 2 gün sonra ekran çok kötü gözüküyor.
Samsung Galaxy S8 Plus TAM Kapatan Kırılmaz Cam Siyah
Bu kırılmaz camı bir kaç aydır kullanıyorum dokunmatik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım dokunmatiği etkilemiyor fakat güneş ışığında çok parladığı için dün çıkardım fullbody taktırdım bu da yumuşak malzemeden yapıldığı için ekranı kaydırmak biraz zor oluyor fakat görüntüsü iyi parlama yapmıyor ve net.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bende mobil veri açıkken durdukyere internete girmiyor telefon ve mobil veriyi açıp kapatımca düzeliyor. Nasıl çözebilirim bu durumu bilen varmı?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaslar kamera ile sorun yasamaya basladim .soyle ki kamerayi actigimda hep bulanik...telefonu acip kapadim , sildim vs ama hep bulanik.. bunun nedenini bilen var midir ? Ya da cozumunu ?