Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Eski modeller ile ilgili forumlari okuyunca samsung ile ilgili en büyük elestirinin guncelleme oldugunu gordum ve bu noktada android 8 guncellemesini epey gec alacagiz diye dusunmekteyim .. guvenlik ile ilgili guncellemelerde sorun yasamayalim yeter simdilik :)
Guvenlikler ay sonuna dogru gelir. Arti s8 de hala guvenliklerle yazilim icin yenilikler geliyor. Onun icin ay sonu. Diger konuya gelince guncelleme heveslisi olmayin kotu guncelleme erken gelmesi hic iyi birsey değil

jragentsmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak s8 kullananlar olarak tarafsız bir şekilde cevap vermenizi istiyorum hatta zamanında benim alacağım kararı alan da vardır illaki aranızda. İphone 7 kullanıyorum. Daha önce de S7 kullandım ama S8 çok hoşuma gidiyor. İphone dan geçiş yaptığım takdirde iphone da alışmış olduğum hız, stabilite gibi konularda pişman olur muyum ya da sizinde şu yönlerden iyi olur kötü olur diyebileceğiniz durumlar var mı?
Bu arada illaki bu soruyu buraya sormak ne kadar doğru diyen arkadaşlar olacaktır ama aranızda samimi arkadaşlarımızın da olduğuna eminim şimdiden teşekkürler

D.Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bakın net söylüyorum değil iphone 8 6s plus'ın yanından bile geçemez.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bakın net söylüyorum değil iphone 8 6s plus'ın yanından bile geçemez.
Tamam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak s8 kullananlar olarak tarafsız bir şekilde cevap vermenizi istiyorum hatta zamanında benim alacağım kararı alan da vardır illaki aranızda. İphone 7 kullanıyorum. Daha önce de S7 kullandım ama S8 çok hoşuma gidiyor. İphone dan geçiş yaptığım takdirde iphone da alışmış olduğum hız, stabilite gibi konularda pişman olur muyum ya da sizinde şu yönlerden iyi olur kötü olur diyebileceğiniz durumlar var mı?
Bu arada illaki bu soruyu buraya sormak ne kadar doğru diyen arkadaşlar olacaktır ama aranızda samimi arkadaşlarımızın da olduğuna eminim şimdiden teşekkürler
S7 den memnun oldugun kadarin +3 fazlasiyla memnun olursun

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7den memnunmuydun hızından felan

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ekran koruyucu ne önerirsiniz veya ne yaptirdiniz ben cam aldim ama kullanamadim ertesi gün cikardim sonra da 360 full covagere (mum) diye bir ekran koruyucusu aldım cok yumusak oldugu icin parmaklarim resmen yapisiyor hissi verdi onuda cikarmak zorunda kaldım
Sizler ne kullaniyorsunuz ne önerirsiniz :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 den memnun oldugun kadarin +3 fazla olursun. Uygulamadan atma uygulama sorunu telefon degil

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaslar ekran koruyucu ne önerirsiniz veya ne yaptirdiniz ben cam aldim ama kullanamadim ertesi gün cikardim sonra da 360 full covagere (mum) diye bir ekran koruyucusu aldım cok yumusak oldugu icin parmaklarim resmen yapisiyor hissi verdi onuda cikarmak zorunda kaldım
Sizler ne kullaniyorsunuz ne önerirsiniz :)
Spigen ürünlerine bakabilirsiniz. Çok güzel ürünler oluyor.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Screenshot_20170613-191429.png
Screenshot_20170713-132638.png

Ilki bir ay önce bu bir ay sonra geekbench skoru düştü telin sizce normal mi? Sizin geekbench skorunuz kaç?

M

Murat Burç

SDN Okuru

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Geeekbench 3 de s7nin skorlarını sana soyleyim mi ?
2200e 6400
Geeekbench 4de ne biliyor musun ? 1800e 5400
Aynı işlemciyi kullanan Note 7 FE 1800e 5700-6000
Şu programa guvenmeyin s8in şuan cokluda 7500 teklide 2700 skoru vardı adam gibi skor verseydi
Ne dxomark ne geekbench. Güvenebileceğimiz test sitesi kalmadı. Demin ölçtüm çoklu da 6700 teklide 2010 aldı. Habire değişiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne dxomark ne geekbench. Güvenebileceğimiz test sitesi kalmadı. Demin ölçtüm çoklu da 6700 teklide 2010 aldı. Habire değişiyor.
Yahu 820 geekbenchte 7420nin altına düşüyor bazen adamlar Android 2016 gemilerin hepsini geekbench 4 ile biçtiler . Apple cihazlara andrsogin yüzde 25 gibi dokunuşlar
6sin çoklu 250 düştü s7nin 1000 düştü

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4291669)

Son düzenleme:

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Samsung galaxy s8 de edge ekranından arama yanıtlama özelliği varmı biliyormusunuz?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
instagramda resimler önce bulanık oluyor belli bir süre sonra netleşmeye başlıyor.hücresel veri kullanımı daha az veri kullan olarak ayarlı.ben onu varsayılan yapamıyorum.varsayılan seçiyorum tekrar baktığımda daha az veri kullan olarak görünüyor.
düzeltmek için ne yapmalıyım?

edit:çıkış yaptım tekrar açtım değişmiş :)
Bende de aynı sorum var. İnstagramda fotoğraflar aşırı geç yükleniyor. Hep bulanık oluyor. Videoları zaten söylemiyorum bile. İphone 5s imde daha hızlı yükleniyordu.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Dostum ben iphone 5s den geçtim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İphone daki stabiliteyi bulamassın maalesef. Arada donmalar kasılmalar oluyor. Kötü telefonmu dersen değil. Ama hız ve stabilite bakımından iphone derim. İphone 7 den kesinlikle geçilmez. Ayrıca s8 in tasarımı çok iyi ve çoğu kişi bu yüzden s8 almak istiyor fakat kılıfla tasarım kapanıyor maalesef. Ekrana camda bulunmuyor kırılkrsa 1400 tl veririm ben zenginim kılıfsız gezerim diyosan al. Ama ekran kalitesi müthiç iphone a göre fotoğraf kalitrside iyi.

jragentsmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Dostum ben iphone 5s den geçtim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İphone daki stabiliteyi bulamassın maalesef. Arada donmalar kasılmalar oluyor. Kötü telefonmu dersen değil. Ama hız ve stabilite bakımından iphone derim. İphone 7 den kesinlikle geçilmez. Ayrıca s8 in tasarımı çok iyi ve çoğu kişi bu yüzden s8 almak istiyor fakat kılıfla tasarım kapanıyor maalesef. Ekrana camda bulunmuyor kırılkrsa 1400 tl veririm ben zenginim kılıfsız gezerim diyosan al. Ama ekran kalitesi müthiç iphone a göre fotoğraf kalitrside iyi.
Eyvallah dostum

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Nerden bakiyorsunuz hocam güncellemeye benimkinde güncel diyor yanlis bisi mi yapiyorum acaba?
Bazen otomatik olarak güncelleme yapıyor olabilir.Size söylemeden arka da güncellemiş olabilir.Bazen cihazınıza da geç gelebilir wifi performansından dolayı illa ki gelecektir.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Güncelleme bulunduğun konuma göre geç gelebiliyor hafta içinde gelir, banada gelmedi henüz

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
750 mb ciddi bir güncelleme...
yukleyen arkadaslar kisa yorumlarini yazarsa bizde bilgilenmis oluruz...;)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben bu guncellemeden sonra hard reset atabilirim. Cunku kacinci buyuk guncelleme oldu unuttum. Nerdeyse telefon ciktigindan beri 2 gb asti guncelleme toplam boyutu

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Bu güncellemeler sayesin de telefon daha da performanslı hale gelmiyormu.Yazılımsal sorunların bir coğunu bu şekil de düzeltiyorlar.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bana gelmedi güncelleme :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Çıldırıcam neden gelmez bu lanet güncelleme :mad:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170714-125717.png
    Screenshot_20170714-125717.png
    82.3 KB · Görüntüleme: 468