Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Acelem yok aslında fakat yeni çıkıcak İphone cihazınında fiyatının 5 binden aşağı olmıycağını düşünüyorum Türkiye'ye gelmesi bile cihazın Eylülün sonları diyorlar ki artık Apple cihazlarının da 2 yıl sonra şarjda sıkıntı yaratması tak etti diyebilirim.Ama dediğiniz gibi Samsung cihazlar ciddi anlamda değer kaybediyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Cihazı kullanan abilerim, cihazın batarya durumu nasıl?
Genelde çok oyun oynayan biri değilim Whatsapp, instagram kullanıyorum ve akıllı saat nedeniyle Bluetooth full açık kalıyor. Bluetooth tüm gün açık kalırsa batarya konusunda bi sıkıntı çekermiyim batarya sizi tatmin etti mi acaba?
Bluetooth 5.0 şeysi olduğu için bu S8ler , XZpler ekstra verimli bluetooth konusunda kaldı ki bluetooth öyle çok şarj yemiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler bakın şimdi aklıma geldi siz S8 kullanıcılarında para vardır. Gidip kanarsınız gear S2 , gear S3 falan alırsınız almayın bakın bende Gear S2 var hiçbir özelliği yok paranızı çöpe atmayın.

Son düzenleyen moderatör:

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
S8in AKG kulaklıklarını beğenen var mı ? Beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum kalitesiz müzikden dolayı olabilir mi ?
Sesi çok açmadım ama dış sesi önleme de pek iyi gelmedi.
Kulaklığı S7de kullanıyorum.
Dış sesi hiç içeriye almıyor. Ses yalıtımı çok iyi. Ama bassları iyi vermiyor. Ses biraz da tiz çıkıyor. Onun dışında iyi. 1 sene dayanırsa şükür derim :D

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Acelem yok aslında fakat yeni çıkıcak İphone cihazınında fiyatının 5 binden aşağı olmıycağını düşünüyorum Türkiye'ye gelmesi bile cihazın Eylülün sonları diyorlar ki artık Apple cihazlarının da 2 yıl sonra şarjda sıkıntı yaratması tak etti diyebilirim.Ama dediğiniz gibi Samsung cihazlar ciddi anlamda değer kaybediyor.
Cihazı kullanan abilerim, cihazın batarya durumu nasıl?
Genelde çok oyun oynayan biri değilim Whatsapp, instagram kullanıyorum ve akıllı saat nedeniyle Bluetooth full açık kalıyor. Bluetooth tüm gün açık kalırsa batarya konusunda bi sıkıntı çekermiyim batarya sizi tatmin etti mi acaba?
Şarj konusunda sıkıntı ysşatmadı bana 5s. 5 bin vereceksin ama değeride düşmicek sattığın zaman.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler bakın şimdi aklıma geldi siz S8 kullanıcılarında para vardır. Gidip kanarsınız gear S2 , gear S3 falan alırsınız almayın bakın bende Gear S2 var hiçbir özelliği yok paranızı çöpe atmayın.
Yok zaten gereksiz buluyorum suan. Ama alsam kulak ici kulakligini alirim:)

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Şarj konusunda sıkıntı ysşatmadı bana 5s. 5 bin vereceksin ama değeride düşmicek sattığın zaman.
Almanya / Hamburg icin konusuyorum ..799 euroya aldim cihazi 5 mayista ..simdi satmak istesem 500 -550 euro civarinda .. 2 aylik cihaz icin ... Is yerinden bir arkadasim 1 haftalik gri versiyonunu dedigim rakamlarda aldi..

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler cihazlariniz yatirim yapmiyorsunuz. Teknolojik bir urunun fiyati dusmesi kadar normal bir şey yok.
Cok kasıyorsunuz yahu alin kullanin.

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Telefon alıp kullanın kullanamadığınız telefona yorum yapmayın alacak parayı bulun telefonu alıp kullanın öyle yorum yapın

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bencede almayın zaten telefon kendi adım sayıyor illa profesyonel olacaksa xioami nın akıllı ayakkabısını alın 50 75 dolar aliexpressde yada n11de 300 lira hemde şekil spor ayakkabınız olmuş olur

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şu bir gerçek şu an tasarım ve donanım olarak en iyi telefon s8 fiyatı ülke mize göre çok pahalı ve bundan sonra çıkacak tüm marka ve model ler pahalı olacak artık aldığınız telefon u şartlara göre en az 4 sene kullanmalı son kullanıcı olarak telefonun değer kaybı olur mu olmaz diye düşünülmemeli kullanıcı ticaret mantığı ile telefon almaz bakar inceler hoşuna gideni alır şu anda en alı nası cihaz s8 dir

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Şu bir gerçek şu an tasarım ve donanım olarak en iyi telefon s8 fiyatı ülke mize göre çok pahalı ve bundan sonra çıkacak tüm marka ve model ler pahalı olacak artık aldığınız telefon u şartlara göre en az 4 sene kullanmalı son kullanıcı olarak telefonun değer kaybı olur mu olmaz diye düşünülmemeli kullanıcı ticaret mantığı ile telefon almaz bakar inceler hoşuna gideni alır şu anda en alı nası cihaz s8 dir
S8 in 4 sene kasma donma olmadan sorunsuz kullanılabileceğini bilsem direk alıcam. Ama en fazla 2 sene stabil bir şekilde çalışır diye tahmin ediyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S8 in 4 sene kasma donma olmadan sorunsuz kullanılabileceğini bilsem direk alıcam. Ama en fazla 2 sene stabil bir şekilde çalışır diye tahmin ediyorum.
S7 1.5 yıldır tık demedi tamamen sorunsuz çalışıyor. S8 hayli hayli çalışır. Hiç merak etmeyin. Samsung eski samsung değil;)

@BayGodin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için çok teşekkürler Perşembe günü hayırlısıyla cihazı alıyorum.

Peki son bir sorum olacak bu cihaz S7'nin kablosuz hızlı şarj standı ile çalışıyormu deniyen varmı acaba?

S7 kablosuz şarj standı 160Tl iken s8 için stand 350 TL deniyor alsam çalışırmı bazı yorumlarda çalışmayan olmuş çalışan olmuş bilemedim bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Cihazı şarj standı ile kullanan arkadaşlar birde cihaz stand ile şarj dolma süresi çok fark ediyormu yoksa kablo ile şarj edincede aynı sürede mi şarj oluyor?

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigen sonunda kılıflarıyla uyumlu Curved Crystal ekran koruyucu çıkarmış S8'e. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ekran koruyucusuz güneşin altında belli olan 3 veya 4 adet ufak çizikler oluştu ve daha da çizik olmasını istemiyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yorumlarınız için çok teşekkürler Perşembe günü hayırlısıyla cihazı alıyorum.

Peki son bir sorum olacak bu cihaz S7'nin kablosuz hızlı şarj standı ile çalışıyormu deniyen varmı acaba?

S7 kablosuz şarj standı 160Tl iken s8 için stand 350 TL deniyor alsam çalışırmı bazı yorumlarda çalışmayan olmuş çalışan olmuş bilemedim bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Cihazı şarj standı ile kullanan arkadaşlar birde cihaz stand ile şarj dolma süresi çok fark ediyormu yoksa kablo ile şarj edincede aynı sürede mi şarj oluyor?
Çalışır ama daha yavaş şarj eder

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kırmızı ekran veya başka bir sorun yaşayan varmı s8 de?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Telefonum bozuldu iyide acil almam gerek. Yarın alıcam s8 alıcam ama çok narin kırılır diye koekuyorum. Ekran jelatini yok falan diyorlar s8 e göre doğrumu?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Hayır jelatin var. Zaten ekranı o kadar narin değil
Jelatin var olmasina ama adam akilli case friendly bir tanesini bulamadik biz Hamburgta.. bildiginiz var ise onerir misiniz ? Otterboxtan umutluydum defender kilif diye uyumlu olsun diye aldik ama malesef husran.. simdilik liquid ekran koruyucu kullaniyorum ..

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yeni nesil cihazlar da büyük sorun lar olmaz artık küçük sorunlar da yazılımsal sorun lar yani müdahale edilebilir sorunlar. Düşürüp kırmadığınız müddetçe uzun yıllar kullanılabilir

@BayGodin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugece Hayırlısıyla Media Markt Web'e Özel ile S8 Plusu 4bin Tl ile sipariş etmiş bulunmaktayım.Sorularımı yanıtlayıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Jelatin var olmasina ama adam akilli case friendly bir tanesini bulamadik biz Hamburgta.. bildiginiz var ise onerir misiniz ? Otterboxtan umutluydum defender kilif diye uyumlu olsun diye aldik ama malesef husran.. simdilik liquid ekran koruyucu kullaniyorum ..
Spigen ürünlerine bakabilirsiniz

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bir de arkadaşlar bu youtube da videoların tam ekran olamması ve instagram da da hikayelerde olmaması, geçici bir sorun mu yoksa düzeltilecekmi?