Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Telefon un fiyatı düşer mi sizce. Tasarım olarak çok fena diğer telefon lar eski çin malı cihaz lar gibi geliyor bana artık

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
İzledim. Sende Xeetechcare testini izle bakalım s8 ekran kırılırken iphone 7 de hiçbirşey yok. Zaten s8 in edge ekranı varken, iphone 7 den daha sağlam bi ekran olmasını beklemek yanlış olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8in AKG kulaklıklarını beğenen var mı ? Beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum kalitesiz müzikden dolayı olabilir mi ?
Sesi çok açmadım ama dış sesi önleme de pek iyi gelmedi.
Kulaklığı S7de kullanıyorum.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
S8in AKG kulaklıklarını beğenen var mı ? Beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum kalitesiz müzikden dolayı olabilir mi ?
Sesi çok açmadım ama dış sesi önleme de pek iyi gelmedi.
Kulaklığı S7de kullanıyorum.
Aynısını tartışmıştım. Ses seviyesi ve düşük bas kalitesi haricinde gayet hoş kulaklık. Dış sesi alması da var bir de.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben bilmiyorum beğenemedim bilmiyorum temiz ses çıkmıyor gibi boğuk ses gibi hoparlör sesini alamıyorum niyeyse anlatamadım tama ama
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir gariplik var ama ne bileyim güzel gibi duruyor sonra kötü bu diyorum
Şuan iyi gibi geliyor ama

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ben bilmiyorum beğenemedim bilmiyorum temiz ses çıkmıyor gibi boğuk ses gibi hoparlör sesini alamıyorum niyeyse anlatamadım tama ama
Bir gariplik var ama ne bileyim güzel gibi duruyor sonra kötü bu diyorum
:D "Ne bileyim yani, ne diyeceksin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine":D Söylediğiniz kadar yok ya ben sevdim. Çok bangır bangır şarkı dinleyen biri değilim sesi gayet hoş çıkıyor. Tiz'i çok iyi midleri idare eder. Baslar dediğim gibi vasat.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Müzik kulağım rezalettir de ne bileyim bilemedim tam karar da veremiyorum. Yav AKG lafını duyunca çok temiz ses bekliyor insan çok temiz ses var da uğultu da var gibi gibi arada başka bir ses var gibi
Sanırım Sonyden devam edeceğim bir dahakine veya HTC 10

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Müzik kulağım rezalettir de ne bileyim bilemedim tam karar da veremiyorum. Yav AKG lafını duyunca çok temiz ses bekliyor insan çok temiz ses var da uğultu da var gibi gibi arada başka bir ses var gibi
Sanırım Sonyden devam edeceğim bir dahakine veya HTC 10
Çok AKG kulaklık tatmış biri olarak zerresi yok. Samsung, yazısını silmiş kalemle AKG yazılmış gibi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hiç AKG kulaklık hatta hiç üst seviye kulaklık kullanmadım dedim ya benim müzik kulağı rezalet hepsi idare ediyor. En üst kullandığım en pahalı kulaklık budur sanırım . En beğendiğim iki kulaklık Sonynin şu modeli ile Sony MDR-ZX310APB Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı G4+ Kendi kutusundan çıkan kulaklık olabilir.
G4ün ses çıkış baya iyi sanırım veya ben beğendim.

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiç AKG kulaklık hatta hiç üst seviye kulaklık kullanmadım dedim ya benim müzik kulağı rezalet hepsi idare ediyor. En üst kullandığım en pahalı kulaklık budur sanırım . En beğendiğim iki kulaklık Sonynin şu modeli ile Sony MDR-ZX310APB Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı G4+ Kendi kutusundan çıkan kulaklık olabilir.
G4ün ses çıkış baya iyi sanırım veya ben beğendim.
S8'in kulaklığının S8'den başka telefonda pek iyi ses vermediğini duymuştum. Doğruluğunu bilemem.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8'in kulaklığının S8'den başka telefonda pek iyi ses vermediğini duymuştum. Doğruluğunu bilemem.
S7de de versin yav o kadar da değildir herhalde
Teknoseyirden Murat Gamsız beğenmiş demek ki ben çok şey bekliyorum.
Zaten beğenmeye başladım yavaş yavaş ilginç bir şekilde :D

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
benim telefonda müzikçalar ,hesap makinesi, not defteri ,play müzik ,ses kaydedici bu uygulamalar yok. sanki ilk zamanlar vardı sonra kayboldular bundan da emin değilim. telefonu fabrika ayarlarına geri döndürsem bu uygulamalar geri gelir mi?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
benim telefonda müzikçalar ,hesap makinesi, not defteri ,play müzik ,ses kaydedici bu uygulamalar yok. sanki ilk zamanlar vardı sonra kayboldular bundan da emin değilim. telefonu fabrika ayarlarına geri döndürsem bu uygulamalar geri gelir mi?
Fabrika ayarlarına geri dönmenize gerek yok.Google play e samsung yazın müzikçalar hesap makinesi not defteri ses kaydedici indirebilirsin. Play müziği de yazıp indirebilirsin ama samsung un kendi müzikçaları daha kaliteli gerek yok play müziğe.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Fabrika ayarlarına geri dönmenize gerek yok.Google play e samsung yazın müzikçalar hesap makinesi not defteri ses kaydedici indirebilirsin. Play müziği de yazıp indirebilirsin ama samsung un kendi müzikçaları daha kaliteli gerek yok play müziğe.

ama ben orijinal uygulamalari olsun istiyorum hangisi samsungun bilemem

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Akadaslar merhaba .. cok basit bir soru soracagim ..mesela instagram storydeki videolari veya fotograflara bakarken cogunu tam ekran goremiyorum ..bir kismi sigmiyor gibi ekraba ..bu edge ekranin getirdigi bir sorun mu yoksa benim farkli bir ayar mi yapmam gerekiyor s8 icin ..simdiden tesekkurler

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Akadaslar merhaba .. cok basit bir soru soracagim ..mesela instagram storydeki videolari veya fotograflara bakarken cogunu tam ekran goremiyorum ..bir kismi sigmiyor gibi ekraba ..bu edge ekranin getirdigi bir sorun mu yoksa benim farkli bir ayar mi yapmam gerekiyor s8 icin ..simdiden tesekkurler
Ekran boyutundan dolayı. İnstagram tam ekran yapmak için bir kısmı kırpıyor.

@BayGodin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba.

Telefonu alan herkese hayırlı olsun demekle lafa girmek istiyorum.

Öncelikle şöyle bir sorum olucak yakın 3-4 gün içerisinde iyi bir cihaz almak istiyorum ve taktir edersiniz ki şuan zirvede olan cihaz S8.
İphone SE'den geçiş yapıcagım için Galaxy S8'i düşündüğüm kadar İphone 7'yide düşünüyorum.

Soruma geçecek olursam İphone 7 üzerine Galaxy S8'in sizin gözünüzde ne gibi artıları var?
Klasik samsung modelleri gibi 2 yıl sonra değerini kaybedermi?
Yazılımsal sorun kalmadı dıyorlar 2 gün önce gelen güncelleme ile doğru mudur?
Aldığına pişman olan veya iphone almadığına dertlenen varmı?

Zaman ayırıp değerlendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...

(İphone düşkünü olan biri değilim niyetim aslında S7Edge almak ama bu tasarım gerçekten hoşuma gitti herhangi bir kötüleme yapmadığımı bilmenizi isterim tekrar teşekkürler )

M

Murat Burç

SDN Okuru
Öncelikle Merhaba.

Öncelikle şöyle bir sorum olucak yakın 3-4 gün içerisinde iyi bir cihaz almak istiyorum ve taktir edersiniz ki şuan zirvede olan cihaz S8.
İphone SE'den geçiş yapıcagım için Galaxy S8'i düşündüğüm kadar İphone 7'yide düşünüyorum.

Soruma geçecek olursam İphone 7 üzerine Galaxy S8'in sizin gözünüzde ne gibi artıları var?

(İphone düşkünü olan biri değilim niyetim aslında S7Edge almak ama bu tasarım gerçekten hoşuma gitti herhangi bir kötüleme yapmadığımı bilmenizi isterim tekrar teşekkürler )
İşlemcileri eşit (hatta Exynos daha yetenekli ama gigabit internet kapalı geliyor TRde destek o gelirse gigabit internet exynosdan açılacak demiş samsung yetkilileri ) gerisindean kamera en önde giden yerleri s8in

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İşlemcileri eşit (hatta Exynos daha yetenekli ama gigabit internet kapalı geliyor TRde destek o gelirse gigabit internet exynosdan açılacak demiş samsung yetkilileri ) gerisindean kamera en önde giden yerleri s8in
Sanki o kadar kullanacak internet var:D
Kullandığımız 8 mbit değilde 80 olsa yeter;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera batarya ekran en önde giden yerleri olacak

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Öncelikle Merhaba.

Bende s8 alacaktım. İnstagramda ekranın kesilmesi, telefonun heryeri cam olduğu için çabucak kırılacağını düşündüm ve ayrıca samsunglar çok değer kaybediyor. Bu nedenlerden dolayı yeni çıkacak iphone u bekliyorum. Şuan kullandığım telefon bozuk ama yinede bekliyorum. Acelen yoksa seninde beklemeni tavsiye ederim.

@BayGodin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s8 alacaktım. İnstagramda ekranın kesilmesi, telefonun heryeri cam olduğu için çabucak kırılacağını düşündüm ve ayrıca samsunglar çok değer kaybediyor. Bu nedenlerden dolayı yeni çıkacak iphone u bekliyorum. Şuan kullandığım telefon bozuk ama yinede bekliyorum. Acelen yoksa seninde beklemeni tavsiye ederim.
Acelem yok aslında fakat yeni çıkıcak İphone cihazınında fiyatının 5 binden aşağı olmıycağını düşünüyorum Türkiye'ye gelmesi bile cihazın Eylülün sonları diyorlar ki artık Apple cihazlarının da 2 yıl sonra şarjda sıkıntı yaratması tak etti diyebilirim.Ama dediğiniz gibi Samsung cihazlar ciddi anlamda değer kaybediyor.
Cihazı kullanan abilerim, cihazın batarya durumu nasıl?
Genelde çok oyun oynayan biri değilim Whatsapp, instagram kullanıyorum ve akıllı saat nedeniyle Bluetooth full açık kalıyor. Bluetooth tüm gün açık kalırsa batarya konusunda bi sıkıntı çekermiyim batarya sizi tatmin etti mi acaba?

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Acelem yok aslında fakat yeni çıkıcak İphone cihazınında fiyatının 5 binden aşağı olmıycağını düşünüyorum Türkiye'ye gelmesi bile cihazın Eylülün sonları diyorlar ki artık Apple cihazlarının da 2 yıl sonra şarjda sıkıntı yaratması tak etti diyebilirim.Ama dediğiniz gibi Samsung cihazlar ciddi anlamda değer kaybediyor.
Cihazı kullanan abilerim, cihazın batarya durumu nasıl?
Genelde çok oyun oynayan biri değilim Whatsapp, instagram kullanıyorum ve akıllı saat nedeniyle Bluetooth full açık kalıyor. Bluetooth tüm gün açık kalırsa batarya konusunda bi sıkıntı çekermiyim batarya sizi tatmin etti mi acaba?
Bende oyun çok fazla oynamam ama çok fazla sosyal medyayı kullanıyorum. Sabah şarjda çıkarıyorum akşam %50 %40 oluyor yani şarj etme gereği duymuyorum bazen.