Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Spesial124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek bir soru arkadaşlar
S8+ mi iPhone 7 plus mi ?
Gerekcenizle aciklarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaş lar benim lg v10 cihazımı1000 tl sayıyor s8 türkiye cihazına üzerine2600 tl istiyor sizce alınır mı gold rengi

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sıf renginden dolayı almadım gerçi kılıf kullanılacağı için rengin de bir önemi yok aslında kararsızım

Enfiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu telefonda iPhone lar daki gibi ekranında 3D Touch var mi

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bu arada telefonu çizilen arkadaşlar ne yapıyorsunuz dağa taşa mı sürüyorsunuz anlamadım ki. S8 i alalı 1.5 ay olacak gece uyku sersemi 50 cm den ekran yere çakıldı. Aynı şekilde de arkası da çakıldı. Kılcal çizik var mı diye baktım hiç yok. Üstelik hiç çizimesin diye dikkat de etmiyorum. Sadece masaya koyarken yavaş koyuyorum o kadar. Eski iPhone um olsa 4-5 yerinden boyası atmıştı. Ve ekranda 4-5 tane çizik olmuştu çoktan.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Düşürme testlerinde s8, iphone 7 den önce kırılıyor. Şans işi bu kırılma ve çizilme olayları.
--- Gönderi Güncellendi ---
Düşürme testlerinde s8, iphone 7 den önce kırılıyor. Şans işi bu kırılma ve çizilme olayları.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung experience guncelleme geldi arayuzdeki hafif laglar icin geldi. Google playden indiriniz

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Biraz önce sdn de haberi okudum. 4 bin tl telefona ver sonra menüde takılsın. Çok saçma bir olay.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Biraz önce sdn de haberi okudum. 4 bin tl telefona ver sonra menüde takılsın. Çok saçma bir olay.
2 günlük ve 3 saatlik iki tane iPhone 6s kameraya girmeye çalışıyorum defalaraca kamerada dondu. Defalarca
Başka bir arkadaş 7 plusda arayüzde Frame düşmelerinden bahsediyordu.
Başka birisi 7 plusla takılma yaşadığını söylüyordu

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Şuan iphone 5s kullanıyorum. Benimkisi donmuyor kameraya girerken. 6s nasıl donuyor anlam veremedim. Ayrıca evde bir iphone 7 var babamda çok hızlı gram takılma kasma yok. İstersen youtube daki hız testlerini de izleyebilirsin iphone s8 den çok daha hızlı bitiriyor geçen senenin telefonu olmasına rağmen. S7 de samsung takılma sorununu çözdü ama s8 de devam ediyor. Geçen gün avm de s8 denedim kamerada foto çekerken arka arkaya çekmiyordu. Diğer resmi çekmek işin 1 saniye bekliyosun.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu yazilimsal sorundu duzelttiler telefon bizim ulkemizde 4 bin tl dunyada 4 bin euro degil. Bu kadar abartili olmayin yazilimsal sorun sanki apple hic bir surumunde olmuyormus gibi
Şuan iphone 5s kullanıyorum. Benimkisi donmuyor kameraya girerken. 6s nasıl donuyor anlam veremedim. Ayrıca evde bir iphone 7 var babamda çok hızlı gram takılma kasma yok. İstersen youtube daki hız testlerini de izleyebilirsin iphone s8 den çok daha hızlı bitiriyor geçen senenin telefonu olmasına rağmen. S7 de samsung takılma sorununu çözdü ama s8 de devam ediyor. Geçen gün avm de s8 denedim kamerada foto çekerken arka arkaya çekmiyordu. Diğer resmi çekmek işin 1 saniye bekliyosun.
Ooo 1 saniye beklemek he:) o 1 saniye bekledigin kamera cok daha iyi cekiyor ama o nasil olucak:)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Abartma hocam. İnternetteki yapılan testlerde neredeyse aynı kamera performansları. Ayrıca samsung da renkler gerçekliğinden daha uzak.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
O düşürme testlerini bir daha izle derim en sonda iphone 7 pert olurken s8 kırık olmasına rağmen çalışıyor ayrıca s8'in ekranı iphone 7'ye göre daha geç kırılıyor. Senin ilk kırılıyor dediğin arka kapağıdır.
Tom's Guide testini izler misin?

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
benim telefonda müzikçalar ,hesap makinesi, not defteri ,play müzik ,ses kaydedici bu uygulamalar yok. sanki ilk zamanlar vardı sonra kayboldular bundan da emin değilim. telefonu fabrika ayarlarına geri döndürsem bu uygulamalar geri gelir mi?

Ahmet Oguz BOZAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR NEREDEYSE KİMSENİN FARKETMEDİĞİ BİR HATAYI FARKETTİM. 2 GÜN OLDU S8 PLUS ALDIM. YOUTUBEDE SORUN YOK VİDEOLAR ÇOK AKICI TAKILMIYOR. YALNIZ DİĞER SİTELERİN VİDEOLARINI AÇTIĞINIZDA VİDEO TEKLİYOR TİTRİYOR. CHROMEDEN GİRİP VİDEO YAZIN VE YOUTUBE HARİÇ DİĞER SİTELERİN VİDEOLARINI Bİ İZLEYİN SİZDE FARKEDECEKSİNİZ.