Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sırf bu kamera ve kasma donma olmasından korktuğum icin samsung almaya terddut ediyorum. Samsung teknik servisinde çalıştım o zamanlar s3 vardı bende. İlk 1 ay cok iyiydi sonra kasmaya başladı. Yazılımı komple tekrar yukledim yine kasıyordu. İphone da böyle bi olay yok. İphone 5s alalı 4 sene oldu 4 kere formatladım şuana kadar oda hafıza açılsın diye hic kasma donma yok. Ama bu s8 de tasarım efsane olmuş ya.

+1 bende 5s kullanıyorum hala

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
5s candır ama ekra küçük geliyor artık bana. Birde ben teli çok düşürdüm en son düşürdüğümde artık ekran çıktı sensör bozuldu. Bir de içine su kaçmıştı ses az geliyor az gidiyor. Acil değişmem gerek. İphone 8 çıkmasına çok var. İphone 7 de almak istemiyorum 6s ile neredeyse aynı özellikler tasarım falan. S8 içinde tereddütlüyüm ne yapsam bilemedim.
--- Gönderi Güncellendi ---
5s candır ama ekra küçük geliyor artık bana. Birde ben teli çok düşürdüm en son düşürdüğümde artık ekran çıktı sensör bozuldu. Bir de içine su kaçmıştı ses az geliyor az gidiyor. Acil değişmem gerek. İphone 8 çıkmasına çok var. İphone 7 de almak istemiyorum 6s ile neredeyse aynı özellikler tasarım falan. S8 içinde tereddütlüyüm ne yapsam bilemedim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
11 Aydır S7 kullanıyorum kasma olacak olsaydı bende de olurdu.
Kamerada samsung saturasyon basıyor. Her seride bu huylarından biraz vaz geçiyorlar. Başka huylarından da vazgeçiyorlar. Mesela S7 karanlıktan detay çıkarmaz karanlık yeri tamamen karanlıklaştırır. S8de detay çıkarıyor ama iyi gren temizliyor nerdeyse tamamen yazılım belki yarın S7 ve S6ya da bu mantık gelecek.
Kamerada gündüz renklerde gerçekçilik arıyorsanız çoğu telefondan daha geride çoğu insanın olmasını istediği gibi photoshopdan geçirip veriyor.
Ama şu var yarın bakmak istediğinde o fotoğrafa bakıyorsun. Gece ise S8, s7ler için konuşmuyorum S8 kadar doğru renk veren gren temizleyen bir cihaz yok önüne geleni ezip geçiyor.
Eğer gündüz renk doğruluğundan vazgeçerseniz S8 alarak belkide piyasanın en iyi OISini , piyasanın en iyi netleme ve düşük ışık performansını alırsınız bu kadar basit.
+1 bende 5s kullanıyorum hala

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
S7 edge ile çektiğim fotoğraf gece aydınlatması iyiydi fakat dediğim gibi gündüz ve gece kısacası çekilen çoğu fotoğraf da samsunglar renkleri çok yapaylaştırıyor.
S7 edge ile çektiğim fotoğraf gece aydınlatması iyiydi fakat dediğim gibi gündüz ve gece kısacası çekilen çoğu fotoğraf da samsunglar renkleri çok yapaylaştırıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam yanlis anlamayin ama bir telefon almak icin sadece kamerayami bakmak gerekiyor? Sizin neredeyse butun yorumlariniza dikkat ediyorum hep kamera hep kamera acikcasi anlam veremiyorum bir insan sadece kamera icin telefon almaz diye dusunuyorum fotograflari cok gercekci istiyorsa gidip canon veya diger bir marka dijital kamera almasi daha mantikli olacagini dusunuyorum
Sen ne bekliyorsun mesela ? Neyi anlatmamı bekliyorsun ? bir telefonda üzerinde durulması gereken yerler kamera ve batarya. Performans vb konular zaten amiral gemilerinde çoktan çözüldü.
Bir de tasarım tarafı var bakılacak.
İnsanlar mağazaya gittiğinde ilk olarak telefonun ekranına bakıyorlar sonra açıp kamera ile birşeyler çekiyorlar
Ha oluyor telefonlar arasında uç noktalar o zaman da birşeyler söylüyorum.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Sen ne bekliyorsun mesela ? Neyi anlatmamı bekliyorsun ? bir telefonda üzerinde durulması gereken yerler kamera ve batarya. Performans vb konular zaten amiral gemilerinde çoktan çözüldü.
Bir de tasarım tarafı var bakılacak.
İnsanlar mağazaya gittiğinde ilk olarak telefonun ekranına bakıyorlar sonra açıp kamera ile birşeyler çekiyorlar
Ha oluyor telefonlar arasında uç noktalar o zaman da birşeyler söylüyorum.

Eyvallah kardesim aydinlandim.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Burda kıyaslama yapıyoruz sadece hangisinin kamerası iyi hangisi hızlıdır hngisinin tasarımı iyi vs. Daha iyi kamerası olan telefon varken neden daha kötüsünü alalım?
Burda kıyaslama yapıyoruz sadece hangisinin kamerası iyi hangisi hızlıdır hngisinin tasarımı iyi vs. Daha iyi kamerası olan telefon varken neden daha kötüsünü alalım?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar s8 plus için çok ince bir kılıf tavsiyesi olan var mı? Spigen thin fit var ama onu bulamıyorum hiç bir yerde bulamadım satılan bir yer bilen varsa yönlendirirse memnun olurum. Teşekkürler.

emrecrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S8 plus aldim daha 1 ay olmadi arka kapaginda kilcal bir cizik var ışığa tutunca gorebiliyorum. Servisi aradm eyer kullanici hatasi ise kapak degisimi icin para vericekmisim denildi. Degisim icinde en az 3 kere servise gitmesi lazimmis. Suan agresif ve dorandirilmis gibi hissediyorum kendimi. 4.5 milyarlik telefonun arka kapagi ciziliyorsa ne diyeyim artik. Ve ben cizmedm onu biliyorum goturdugum de kesin kullanici hatasi diyip bana iteliyecekler fiyati. Eyer boyle birsey yasarsam samsung ' a elveda. Not : 1 ayı dolmadi telefonun :)

Wazzie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
S8 plus aldim daha 1 ay olmadi arka kapaginda kilcal bir cizik var ışığa tutunca gorebiliyorum. Servisi aradm eyer kullanici hatasi ise kapak degisimi icin para vericekmisim denildi. Degisim icinde en az 3 kere servise gitmesi lazimmis. Suan agresif ve dorandirilmis gibi hissediyorum kendimi. 4.5 milyarlik telefonun arka kapagi ciziliyorsa ne diyeyim artik. Ve ben cizmedm onu biliyorum goturdugum de kesin kullanici hatasi diyip bana iteliyecekler fiyati. Eyer boyle birsey yasarsam samsung ' a elveda. Not : 1 ayı dolmadi telefonun :)
Kardeşim belki senden dolayıdır. Yüzeyi kötü olan bir masaya koymussundur veya cebinde çizilmiştir veya senin bile hatirlayamadigin küçük bir darbe almıştır cebinden cikarirken veya masaya koyarken.. Şundan dolayı diyorum piyasanın en kirilmayan ve cizilmeyen telefonlarindan ilk 1 veya 2 de dir.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kesinlikle kullanıcı hatası diyecekler samsung teknik servisinde çalıştıpı için biliyorum. Ayrıca arka kapak çizilebilir gorilla glass falan hikaye. Home tuşunun ve diğer geri tuşunun sanal olmasına alıştınızmı kullanım nasıl?

emrecrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşin özü nedir biliyormusunuz 4.5 BİN TL DEYMEZ. Lafımı yabana atmayın ben aldım pişman oldum.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
İşin özü nedir biliyormusunuz 4.5 BİN TL DEYMEZ. Lafımı yabana atmayın ben aldım pişman oldum.
Yalancı yerine koymak istemiyorum yanlış anlama ama resmini atarmısın? Bunu çok yapan var işleri güçleri kötülemek. Lafım sana değil tekrar hatırlatıyorum.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Neyin resmini atayim size neye binayen atayim ?
Telefonun çizik olan arka kapağının resmini atarsanız. Benim gibi diğer merak edenlerin merakını giderirsiniz. Gerçek mi yalan mı bilmek istiyoruz. Flash ile çekerseniz çizik büyük ihtimalle gözükecektir.

emrecrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
.
Yanlizim suan biri gelsin arka tarafi cekerim

Ekli dosyalar

• IMG-20170627-WA0000.jpg
    IMG-20170627-WA0000.jpg
    105.2 KB · Görüntüleme: 587

emrecrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Ekli dosyalar

• IMG-20170627-WA0004.jpg
    IMG-20170627-WA0004.jpg
    76.9 KB · Görüntüleme: 338

Onur sss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S8 alalı 1 hafta oldu cihaz hem şarj olurken hem kullanırken eli yakar derecede ısınıyor. Ve ekranın en üstündeki saat pil bilgilerinin olduğu kenar rengi açıldı. Tamamen siyah duvar kağıdında orası gri olmaya başladı. İlk aldığımda böyle değildi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
S8 alalı 1 hafta oldu cihaz hem şarj olurken hem kullanırken eli yakar derecede ısınıyor. Ve ekranın en üstündeki saat pil bilgilerinin olduğu kenar rengi açıldı. Tamamen siyah duvar kağıdında orası gri olmaya başladı. İlk aldığımda böyle değildi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
Resim atabilirmisin rengi açılan yeri? Bir de telefonu formatla ısınma sorunu düzelmesse servise verirsin.

emrecrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
IMG-20170627-WA0004.jpg

Öneriniz nedir yarin servise goturecegim kapak degisimi icin yardimci olurlarmi sizce ?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar s8 plus için çok ince bir kılıf tavsiyesi olan var mı? Spigen thin fit var ama onu bulamıyorum hiç bir yerde bulamadım satılan bir yer bilen varsa yönlendirirse memnun olurum. Teşekkürler.
Spigen sitesinden almistim. S8 kullaniyorum thin fit takılı

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Peki hocam sırf sizin gibi kullanıcılardan dolayı (siz demiyorum "siz gibi" diyorum) servislerin bu şekilde herşeye kullanıcı hatası deyip gönderdiğini hiç düşündünüz mü?

Bir tane çizik var

Ama kılcal çizik

Hem de sadece ışığa tutunca görünüyor. Diyorsunuz ki telefonu değiştirmezlerse samsunga elveda... O da yetmiyor: "4500 tl'lik telefonun arka kapağı çiziliyorsa..."

Şu konuşmalara bakınca Dubai'de rezidans aldınız musluğu akmıyor sanar insan...

Kusura bakmayın siz tek değilsiniz bir ton siz profilde kullanıcı var ama bir yerde gerçekten pes dedirtiyorsunuz...

Işığa tutunca görülebilen kılcal çiziği siz kendinizin yapmadığınızdan nasıl emin olabiliyorsunuz o da ayrı...

Üçyüz bin liraya araba alan adamlar da araba galeriden çıkınca tekere taş değdi diye araba iade etsin o zaman.

"Üçyüz bin liralık arabanın tekerine de taş değecekse artık... Porsche benim için bitmiştir... Daha da almam!"

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Peki hocam sırf sizin gibi kullanıcılardan dolayı (siz demiyorum "siz gibi" diyorum) servislerin bu şekilde herşeye kullanıcı hatası deyip gönderdiğini hiç düşündünüz mü?

Bir tane çizik var

Ama kılcal çizik

Hem de sadece ışığa tutunca görünüyor. Diyorsunuz ki telefonu değiştirmezlerse samsunga elveda... O da yetmiyor: "4500 tl'lik telefonun arka kapağı çiziliyorsa..."

Şu konuşmalara bakınca Dubai'de rezidans aldınız musluğu akmıyor sanar insan...

Kusura bakmayın siz tek değilsiniz bir ton siz profilde kullanıcı var ama bir yerde gerçekten pes dedirtiyorsunuz...

Işığa tutunca görülebilen kılcal çiziği siz kendinizin yapmadığınızdan nasıl emin olabiliyorsunuz o da ayrı...

Üçyüz bin liraya araba alan adamlar da araba galeriden çıkınca tekere taş değdi diye araba iade etsin o zaman.

"Üçyüz bin liralık arabanın tekerine de taş değecekse artık... Porsche benim için bitmiştir... Daha da almam!"
Puahahahahah koptum ya +1

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Aslında olay şöyle işliyor.. Siz telefonu servise veriyorsunuz. Serviste değişim için gönderilmesine oranın telefon bölümü müdürü karar veriyor. Müdür gönderelim derse, telefonunuzun resmi çekiliyor ve istanbuldaki samsung merkezine gönderiliyor. Merkez de değişiğ değişmeyeceğine karar veriyor. Fakat bu servislerin müdürleri o kadar gıcık adamlar ki, telefon değişmesi lazımsa bile, uğraşmayıp kullanıcı hatası diyorlar. Oysa ki genel merkeze değişim için telin fotosunu gönderse gebel merkez değiştiriyor. Ama çizik kesinlikle kullanıcı hatasııdr.