Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

ilyasuzun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa
Arkadaşlar kız arkadaşım almanyadan 750 euro ödeyip s8+ gri renk alıp deutsche post ile yollamış sanırım yarın tr de olur
1.gümrüğe takılır mı takılırsa vergi ne çıkar
2.cihaz sim lock çıkar mı çıkarsa tr de turkcell sim kart takıcam çalışır mı çalışmaz ise ne yapmalıyım
3.samsung tr de garantiye sokuyor mu
Teşekkür ederim bilen bir arkadaşım açıklarsa sevinirim

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
1-3 kesin negatif eğer yanlış anlamadıysam 2.de negatif olabilir duruma göre

M

Murat Burç

SDN Okuru
@Murat Burç Ona bende çok gülmüştüm ya komedi hani bilmesek p10'u , mate 9'u
--- Gönderi Güncellendi ---
Edit : Forumdaki sıkıntı nedir aynı mesajı 4 sefer yazmadan tut bir mesajı 10 dk'da anca editledim bu arada @Murat Burç ceza felan mı aldı bilen var mı ?
Uzun hikaye biriyle sürekli tartışınca ban yedim. Adama atıyorum s8 ve s8 plus pil tarafında 7 plusu eziyor. Adam video çekmiş. Bu tartışığım kişi o gördüğü şeye inanmıyor başka bir yerde pilde yazılı olarak 7 plusu üstün göstermişler ona inanıyor.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Uzun hikaye biriyle sürekli tartışınca ban yedim. Adama atıyorum s8 ve s8 plus pil tarafında 7 plusu eziyor. Adam video çekmiş. Bu tartışığım kişi o gördüğü şeye inanmıyor başka bir yerde pilde yazılı olarak 7 plusu üstün göstermişler ona inanıyor.
Onun hepsini okudum haklısın sen video atıyorsun görüntülü seli kaynak adam seni yanına çağırıyor yok video çekcezde bilmem ne

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce 3 boyutlu cihaz kaplama mı daha iyi yoksa kılıf ve ekran koruyucu mu daha iyi?

Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Şarjım hızlı gidiyor. Pilim saat 9'da %100 dü şuan saat 17.19 %28 ve çok yoğun da kullanmadım sizce de hızlı gitmiyor mu? Elim habire optimize et tuşuna kayıyor bu nedenle. Bir de AOD açıkken akşam şarzı %99 du sabah %89 olmuş.

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
O şekilde ben de denedim gece boyu 12 den 8 'e % 12 yedi bence AOD kaynaklı bir sorun değilse de bir kaç güncelleme sonra Samsung düzeltir

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
O şekilde ben de denedim gece boyu 12 den 8 'e % 12 yedi bence AOD kaynaklı bir sorun değilse de bir kaç güncelleme sonra Samsung düzeltir
Gün içinde de hızlı gidiyor. Umarım düzeltirler benim cihazımdan kaynaklı değildir :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şarjım hızlı gidiyor. Pilim saat 9'da %100 dü şuan saat 17.19 %28 ve çok yoğun da kullanmadım sizce de hızlı gitmiyor mu? Elim habire optimize et tuşuna kayıyor bu nedenle. Bir de AOD açıkken akşam şarzı %99 du sabah %89 olmuş.
Daha yeni aldiniz. Guncellemeyle yoluna koyulur aod.

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben s8 i aldım aldıktan sonra hemen açmadan telefonu teknosadan ekran koruyucu alıp taktırdım kullanmaya başlayınca bazen hani üst ayar pencerini felan açarken bazı yerlere tıklarken algılamıyor yani acaba telefondamı sıkıntı var yoksa ekran koruyucudan felanmidir teknosadan alan varmı ekran koruyucu?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
arkadaşlar ben s8 i aldım aldıktan sonra hemen açmadan telefonu teknosadan ekran koruyucu alıp taktırdım kullanmaya başlayınca bazen hani üst ayar pencerini felan açarken bazı yerlere tıklarken algılamıyor yani acaba telefondamı sıkıntı var yoksa ekran koruyucudan felanmidir teknosadan alan varmı ekran koruyucu?
Ekran koruyucu ve kilif ayni anda mi kullaniyorsunuz ? Cogu ekran koruyucu malesef kilif uyumlu degil ve temassizlik ve bombeler olusuyor.bu da dokunmatigini etkiliyor

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanipta keşke almasaydim diyen varmi. haftaya tel almam lazim. iphone 7 ve s8 arasi gidip geliyorum. bir yandan nerdeyse teknolojik özelligi hic olmayan bir iphone 7 yede o kadar para vermek istemiyorum. ne amoled var ne kablosuz sarj var ne bildirim isigi ne aod...

M

Murat Burç

SDN Okuru
kullanipta keşke almasaydim diyen varmi. haftaya tel almam lazim. iphone 7 ve s8 arasi gidip geliyorum. bir yandan nerdeyse teknolojik özelligi hic olmayan bir iphone 7 yede o kadar para vermek istemiyorum. ne amoled var ne kablosuz sarj var ne bildirim isigi ne aod...
amoled kablosuz şarj AOD hadi neyse onlar ekstra özellik (amoledi herkes sevmez birde)
Bildirim ışığı olmaması rezillik.
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde birşey daha @Wazzie iP7den S8e geçti çok memnun bence S8 al

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildirim ışığı çok önemli bir özellik apple koymamakta neden diretir ki

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sorun ekran koruyucuda. Bende de olmuştu alır almaz koruyucu takmıştım ama rahat tıklanmadığından çıkarmıştım ve sorun geçmişti.

Özgür8610

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş lar bende samsung kullanıcısıyım s3 s4 şu anda da s6 kullanıyorum fakat ipone 7 almaya karar verdim nedenise şu samsung satasıya kadar alırken 3000 tl ye aldım o kadar çok ceşit cıkarıyor ki (a b j s) ve daha fazlası bizim s6 dı piyasa da s3 muamelesi görüyor bir de ayni tarih lerde cıkan ipone 6 bakın hala ayni yerinde sayıyor çünkü üzerine fazla seri koymuyor ve piyasada ölmüyo cihaz benim fikrim bu saygılar.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Yaklasik 1 aydir s8 orchid grey rengini kullaniyorum..wifi sorununu (almanya hamburg teknik servis ile hallettik ) fakat yukarida yazilanlar kadar olmasa da lag ve takilmalar mevcut.. takilirsaniz mutsuz olursunuz :) ben simdilik memnunum cinnetlik olmadi takilmalar .
Objektif olmak gerekirse verdigim 790 € yj hak ediyor mu ? Kesinlikle hayir ...

Ahmet Onat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba bende yeni s8 aldim dun fakat ekranda bir guncelleme cikti 425mblik eski bir guncelleme olabilir fakat batarya da iyilestirme var mi yani indirmeye deger mi sizce

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Arkadaş lar bende samsung kullanıcısıyım s3 s4 şu anda da s6 kullanıyorum fakat ipone 7 almaya karar verdim nedenise şu samsung satasıya kadar alırken 3000 tl ye aldım o kadar çok ceşit cıkarıyor ki (a b j s) ve daha fazlası bizim s6 dı piyasa da s3 muamelesi görüyor bir de ayni tarih lerde cıkan ipone 6 bakın hala ayni yerinde sayıyor çünkü üzerine fazla seri koymuyor ve piyasada ölmüyo cihaz benim fikrim bu saygılar.
Bildirim ledi bile bulunmayan bir telefon iphone eksikleri çok pişman olursun bence ama karar senin...

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Samsung Galaxy S8 cihazımda malum bir hoparlör sorunu vardı yazmıştım bir çok sefer , bu yüzden cihazı Çarşamba günü garantiye verdim, özellikle oradaki görevliye 'Değişim İsteniyor' yazdırdım ve bu servis notunda var ama bugün servis sorgu sitesinde 'Tamir Tamamlandı' ibaresini gördüm kan beynime sıçradı. Tamir edip eski cihazı hem de değişim mi verecekler yoksa birisi işgüzarlık mı yapıyor, servis tecrübesi olanlar yardım ederse iyi olur.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Samsung Galaxy S8 cihazımda malum bir hoparlör sorunu vardı yazmıştım bir çok sefer , bu yüzden cihazı Çarşamba günü garantiye verdim, özellikle oradaki görevliye 'Değişim İsteniyor' yazdırdım ve bu servis notunda var ama bugün servis sorgu sitesinde 'Tamir Tamamlandı' ibaresini gördüm kan beynime sıçradı. Tamir edip eski cihazı hem de değişim mi verecekler yoksa birisi işgüzarlık mı yapıyor, servis tecrübesi olanlar yardım ederse iyi olur.
Eğer ortada sorun kalmamışsa neden illa değişim istiyorsun anlamıyorum? Mantığını açıklarsan ilerde lazım olur belki.

Kharuw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer ortada sorun kalmamışsa neden illa değişim istiyorsun anlamıyorum? Mantığını açıklarsan ilerde lazım olur belki.
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun uyarınca seçimlik hakkı, neden istemesin ki ?

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar ben de S8 alarak aranıza katıldım. Her şey çok güzel ancak benim gözüme karanlık temalar daha güzel gözüküyor fakat Samsung Themes'te stok simgeler bulunduran karanlık tema bulamadım hepsinin simge tipi stok değil. Hem stok simgeli hem karanlık olan tema bulan varsa yardımcı olabilir mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhabalar ben de S8 alarak aranıza katıldım. Her şey çok güzel ancak benim gözüme karanlık temalar daha güzel gözüküyor fakat Samsung Themes'te stok simgeler bulunduran karanlık tema bulamadım hepsinin simge tipi stok değil. Hem stok simgeli hem karanlık olan tema bulan varsa yardımcı olabilir mi?
Karanlık temaya geç sonra tema mağazasında üstte simgeler tarafına geç orayı varsayılan yap