Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Huawei piyasasi kotu de ondan. P10 plus almayi cok dusundum fakat daha huawei alinmasi icin biraz daha zaman var
İnanır mısın bilmem ama demin yazılım fanboyunun birisi bana 6S yanında Huawei mate 9 ve P10un oyuncak telefon olduğunu söyledi ne dersin bu konuda ?

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şebeke hususunda sıkıntın varmı?
--- Gönderi Güncellendi ---

Sana ulaşılamadığı oluyor mu?
Bildirimler aninda iletilmiyor yani iphone 6S plusdan whatsappdan mesaj yaziyorum bazen aninda gelirken bazende 1 dakika sonra geliyor mesajlar daha önce ve böyle bisi yasamadim daha önce hep iphone kullandigim icin olabilir birde bildirim panelini bir türlü ayarlayamadim uygulamalarin cogu edge panelini desteklemiyor telefona bildirim geliyor ama edge panelinde gözüken birsey olmuyor bazi uygulamalar destekliyor mesela youtube gibi bildirim geliyor o anda da video falan izliyorsaniz 5 saniye o bildirimin gitmesini bekliyorsun iphonedeki gibi kaydirip kapatamiyorsun arabada buluetooth ile müzik dinliyorsan birde navigasyon programini actiysan ne müzigi anlayabilirsin ne de navigasyon programini ikisi birbirine karisiyor iphonede navigasyon konusurken müzik sesi otamatik kisiliyordu bu yazilimin daha çok eksigi var bence ha birde kapali ortamda ve calistigim yerde sebeke sorunu yasiyorum acil arama dedimiydi disari cikip telefonu kapatip aciyorum yoksa kolay kolay gitmiyor acillik durum, şarj konusunda gayet iyi aslinda telefonda iyi güzel ama onu bitiren yazılımı

Son düzenleme:

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhabalarr ben yeni s8 aldim birkac sorum olacakti
1. si bildirimler bazen silinmiyor uygulamaya basili tutuyorum temizliyorum manuel olarak
2. si dosyadaki uygulamalari siraliyorum sonra kendi kendine tekrar degisiyor
bilginiz varsa yardimlarinizi bekliyorum...

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tekonosa, vatan yada operatörlerden almakla internetten almak arasında bir fark varmı acaba sonuçta hepsi distribütör garantili
İnternette samsung türkiye garantili bulunabiliyor yani alacaksan distribütor değilde türkiye garantilisini almanı tavsiye ederim kendi görüşümce.

Edrolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternette samsung türkiye garantili bulunabiliyor yani alacaksan distribütor değilde türkiye garantilisini almanı tavsiye ederim kendi görüşümce.
samsung türkiye ile distirübütör garanti aynı şeyler değilmi?

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bugün deneme amaçlı bir grup fotoğrafı güvenli klasöre aktarmıştım sonra geri çıkarma seçeneğine bastım galeriye güvenli klasörden. Çok garip bir şekilde 4 te 1'i kadarını fotoğrafların artık bulut yedekleme mi yaptı (google drive 'da yok ?) bir klasöre almış hepsi böyle bulanık yanında bulut işareti var wifi'de indir diyorum tepki yok veride indir diyorum indiriyor ama baya veri yiyor çok değişik bir şey .Bir yere yedeklemiş ama neden ve nasıl bilen varsa yardım ederse ?

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün deneme amaçlı bir grup fotoğrafı güvenli klasöre aktarmıştım sonra geri çıkarma seçeneğine bastım galeriye güvenli klasörden. Çok garip bir şekilde 4 te 1'i kadarını fotoğrafların artık bulut yedekleme mi yaptı (google drive 'da yok ?) bir klasöre almış hepsi böyle bulanık yanında bulut işareti var wifi'de indir diyorum tepki yok veride indir diyorum indiriyor ama baya veri yiyor çok değişik bir şey .Bir yere yedeklemiş ama neden ve nasıl bilen varsa yardım ederse ?
Ayni sikinti bende de var [emoji30] [emoji35]
74b471dc798275189dfc92f49b22fa7c.jpg

Edrolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynı değil. Distribütör, siteden aldığın mazanın garantisi yani bir sorun olduğunda telefonunu o mağzaya gönderiyosun.
Çoğu sitede yukarda samsung türkiye garantili yazıyor altında açıklama kısmında ise distribütör garantili yazıyor iyice kafam karıştı şimdi bak

Edrolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar çok ikilimde kaldım bazı s8 kullanıcılarının yaşadıkları şebeke problemi falan beni tereddütte bıraktı açıkçası bugün sipariş verecem artık s8 mi p10 mu herkesin fikri önemli benim için, lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ben kafamdaki sorularla boğuşurken eşim dayanamamış (senin alacağın yok deyip:) babalar günü hediyesi olarak almış banada süpriz oldu demekki kaderimizde s8 varmış :) ALLAH utandırmasın bende aranızda sayılırım artık :)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar çok ikilimde kaldım bazı s8 kullanıcılarının yaşadıkları şebeke problemi falan beni tereddütte bıraktı açıkçası bugün sipariş verecem artık s8 mi p10 mu herkesin fikri önemli benim için, lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ben kafamdaki sorularla boğuşurken eşim dayanamamış (senin alacağın yok deyip:) babalar günü hediyesi olarak almış banada süpriz oldu demekki kaderimizde s8 varmış :) ALLAH utandırmasın bende aranızda sayılırım artık :)

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Eşiniz en iyisini yapıp sizi düşünmekten kurtarmış ;)

Edrolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben kafamdaki sorularla boğuşurken eşim dayanamamış (senin alacağın yok deyip:) babalar günü hediyesi olarak almış banada süpriz oldu demekki kaderimizde s8 varmış :) ALLAH utandırmasın bende
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Eşiniz en iyisini yapıp sizi düşünmekten kurtarmış ;)
Kesinlikle öyle oldu, teşekkür ederim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İnanır mısın bilmem ama demin yazılım fanboyunun birisi bana 6S yanında Huawei mate 9 ve P10un oyuncak telefon olduğunu söyledi ne dersin bu konuda ?
O kadar da degil. Abartmasinlar
Arkadaşlar ben kafamdaki sorularla boğuşurken eşim dayanamamış (senin alacağın yok deyip:) babalar günü hediyesi olarak almış banada süpriz oldu demekki kaderimizde s8 varmış :) ALLAH utandırmasın bende

Kesinlikle öyle oldu, teşekkür ederim.
Hayirli olsun. Esinizden kaliteli supriz

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende dün gittim s8 siyah modelini aldım :D şimdi telefonun hangi sıkıntıları var bunları kontrol etmek istiyorum hani bir sıkıntısı varsa değişime yollıyacağım?

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8in rakibi P10 değil P10, S8in rakibi olamaz. Belki P10 Plus. S8 doğru seçim
arkadaşlar bende dün gittim s8 siyah modelini aldım :D şimdi telefonun hangi sıkıntıları var bunları kontrol etmek istiyorum hani bir sıkıntısı varsa değişime yollıyacağım?
Ekranına bak , hoparlörü kontrol et

M

Murat Burç

SDN Okuru
O kadar da degil. Abartmasinlar
Başka biride ne diyor biliyor musun ?
S8 ve Plusun 7 plusu pilde bariz ezdiği videoları atıyoprum bu videolar yanlı 7 plusun pil ömrü sınıfının lideri diyor. CNNden kaynak atıyuor CNN doğrudur diyor . CNNnin aldığı kaynak phonearena

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 500 tl hediye çekiyle sizler neler aldınız?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kim ne aldı tam bilmiyorum(bi Dex ve bir bottle hoparlör var ama ) Evde bilgisayar yoksa veya sorunluysa televizyonla birlikte kullanmak için Dex alabilirsin benden sana tavsiye. Aslında Akıllı televizyon varsa onada gerek yok çünkü dexde ancak worde girersin yazı yazarsın oyun oynarsın(android) ama akıllı televizyona telefonu kablosuz olarak yansıtıp androidin telefon arayüzünden de yaparsın bunları

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kim ne aldı tam bilmiyorum(bi Dex ve bir bottle hoparlör var ama ) Evde bilgisayar yoksa veya sorunluysa televizyonla birlikte kullanmak için Dex alabilirsin benden sana tavsiye. Aslında Akıllı televizyon varsa onada gerek yok çünkü dexde ancak worde girersin yazı yazarsın oyun oynarsın(android) ama akıllı televizyona telefonu kablosuz olarak yansıtıp androidin telefon arayüzünden de yaparsın bunları
akıllı televizyon var :D bilgisayarda var
kablosuz şarj var 219 tl den 169 tl ye inmiş işe yararmı acaba ?

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yeni alacaklara tavsiyem gidebilirseniz emaar daki samsung a gidin eski telefonunuzu alıyorlar yanında ben dex ve vr gözlük aldım hediye siz isterseniz 360 kamera veya harman kardon kulaklık size kalmış
ekstra olarak çalınma ve kırılmaya karşı sigorta ve full body ömür boyu garantili kaplama hediye :)))

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yeni alacaklara tavsiyem gidebilirseniz emaar daki samsung a gidin eski telefonunuzu alıyorlar yanında ben dex ve vr gözlük aldım hediye siz isterseniz 360 kamera veya harman kardon kulaklık size kalmış
ekstra olarak çalınma ve kırılmaya karşı sigorta ve full body ömür boyu garantili kaplama hediye :)))
ne kadara aldın?

estremofb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben nautilus da 3750 tl ye aldım 500 tl hediye çeki 3250 ye geldi

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ben nautilus da 3750 tl ye aldım 500 tl hediye çeki 3250 ye geldi
hediye çeki babalar kampanyası 500 tl bende de var
hediyeler toplamı 850 tl yaklaşık
hediye olmasa da dex alacaktım ben işim gereği o yüzden benim için çok iyi oldu

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
@Murat Burç Ona bende çok gülmüştüm ya komedi hani bilmesek p10'u , mate 9'u
Edit : Forumdaki sıkıntı nedir aynı mesajı 4 sefer yazmadan tut bir mesajı 10 dk'da anca editledim bu arada @Murat Burç ceza felan mı aldı bilen var mı ?

Son düzenleme: