Hocam elinize s8 alınca plus değil pil performansını deneyip yazarsanız çok memnun olurumHTC 10 kulaklığını S8+ modelinde deneyemedim çünkü kulaklık elimde kaldı( Yenisini arıyorum şu anda
![]()
Hocam elinize s8 alınca plus değil pil performansını deneyip yazarsanız çok memnun olurumHTC 10 kulaklığını S8+ modelinde deneyemedim çünkü kulaklık elimde kaldı( Yenisini arıyorum şu anda
![]()
Bana göre bunlar ama ben devre dışı bırakmadım niye bırakayım ki telefonun özelliklerinden faydalanmadanArkadaşlar S8 de hicbir zman işe yaramayacak telefona gömülü uygulamalarin ismini biliyosaniz yazar misiniz , devre dışı birakayim sarj yemesinler
Buna kendin karar vereceksin. Word yüklü word kullanırım diyorsan kullan mesela olmadı devre dışı bırakArkadaşlar S8 de hicbir zman işe yaramayacak telefona gömülü uygulamalarin ismini biliyosaniz yazar misiniz , devre dışı birakayim sarj yemesinler
EBuna kendin karar vereceksin. Word yüklü word kullanırım diyorsan kullan mesela olmadı devre dışı bırak
Eyvallah hocamBana göre bunlar ama ben devre dışı bırakmadım niye bırakayım ki telefonun özelliklerinden faydalanmadan Ekli dosyayı görüntüle 23460 Ekli dosyayı görüntüle 23461 Ekli dosyayı görüntüle 23462
Tabiki ben karar vericem .s sagolasin hocamBuna kendin karar vereceksin. Word yüklü word kullanırım diyorsan kullan mesela olmadı devre dışı bırak
Sebeke durumu az cekiyorsa o sarjin normal iyi ceken yerlerde 8 9 saat rahat alirsinPil performansı hakkında ne düşünüyorsunuz, 1 haftayı geçti s8 plus modelini kullanıyorum. Sizde herşey yolunda mı acaba ?
3500 mah batarya . Tam ekran büyük ama bu durum sıkıntı . Gerçekten dedikleri gibi samsungların şarjı daha mı az gitmeye başlıyorSebeke durumu az cekiyorsa o sarjin normal iyi ceken yerlerde 8 9 saat rahat alirsin
Ben 7 saat ekrandan fazlasini gordum s8 de yukarda var resim. Samsunglarin sarji az gitme gibi bir durum yok suan elindeki telefon iphone 7 plustan daha iyi sarja sahip dedigim gibi sebeke durumu etkiler. Birde telefon sarj oldukca sarj kullanimi acilir. Yani antremanli forvet oyuncusu olur ben cok hasir nesirim telefonla ondan. Bu islemcinin tarzi kullanirlen az yiyor. Kullanmiyorken de az ekran cok bekleme süresi alirsin bu is boyle3500 mah batarya . Tam ekran büyük ama bu durum sıkıntı . Gerçekten dedikleri gibi samsungların şarjı daha mı az gitmeye başlıyor
Wo WİFİArkadaslar bu ekranin ustteki telefon işaret ne demek S8 cihaz
7 sa ekran süresinden fazlası derkenBen 7 saat ekrandan fazlasini gordum s8 de yukarda var resim. Samsunglarin sarji az gitme gibi bir durum yok suan elindeki telefon iphone 7 plustan daha iyi sarja sahip dedigim gibi sebeke durumu etkiler. Birde telefon sarj oldukca sarj kullanimi acilir. Yani antremanli forvet oyuncusu olur ben cok hasir nesirim telefonla ondan. Bu islemcinin tarzi kullanirlen az yiyor. Kullanmiyorken de az ekran cok bekleme süresi alirsin bu is boyle![]()
Teşekkürler hocamWo WİFİ
wifiye bağlıysa ses kalitesini artırıyor.
Ekran süresi ne biliyor musun ?7 sa ekran süresinden fazlası derken
Ekrana tıklayıp ekran görüntüsü at bir de bakalım.Bugün bu durumda
Ekli dosyayı görüntüle 23486
Cihaz beklemede şarj yediği halde 3 saat 10 dk yarın da böyle devam edersen 5.5 saat felan ekran süresi alırsın. Bu 5.5 saat ekranın tamamen açık demek kesin aktif kullanım.Tamamdır öğrendiğim iyi oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 23487
--- Gönderi Güncellendi ---
Bugün pek kullanmadım
Bugün iyiymiş o zamanCihaz beklemede şarj yediği halde 3 saat 10 dk yarın da böyle devam edersen 5.5 saat felan ekran süresi alırsın. Bu 5.5 saat ekranın tamamen açık demek kesin aktif kullanım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanınİstemeyecekte olsa artık iPhone 7 Plus aldım.
Çünkü S8 plus bulamadım.
S8'ide bir defa almam dedim.
İlla ki plus olacaktı.Samsungtsn olmuyordu maalesef![]()
Şahsen bu kadar tasarım harikası bir ürün alıp, bu kılıfları kullanarak bütün görseli makyajlamak bana uymuyor. Ince silikon bir kılıf kullanmayı tercih ediyorum.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Şahsen bu kadar tasarım harikası bir ürün alıp, bu kılıfları kullanarak bütün görseli makyajlamak bana uymuyor. Ince silikon bir kılıf kullanmayı tercih ediyorum.
Yanlış okumuşsun galiba ses gidiyor bastırınca geri geliyor yoksa niye bastırayım telefona durduk yere tek çözümü bu deneyen herkes aynısını söylüyorSorunu gidip teknik servise gosteriyorsunuz. Onlar size degisim zarfi veriyorlar. Sonra aldiginiz yere zarfi goturuyorsunuz. Degisim gerceklesiyor.
Servis 1 aylik cihazlarda degisime yanasir. Samsung un politikasi ilk 1 ay degisim 1 ay sonrasi onarimdir.
Bastirmasa sorun olmuyor aslinda) simdi telefona neden bastirirsin ki? Yani arkaya bastirmak aklima gelmez.
Evet kesinlikle normal bir şey değil buBöyle birşeyin olmaması gerekiyor. Götürsün
Aynen bende de oluyor ara sira .. samsung appste de aynisini yasiyorum ... sony xperia xz de böyle bir sorun yaşamıyorum..acaba yazilimsal bir durum mu ? Ilk samsung telefonum bundan yazilim kismini tam bilmiyor ve iui seyler de duymuyorum samsung ile ilgiliArkadaşlar play store ekranında uygulamalara bakınırken aşağı yukarı kaydırma yaptığımızda ekranda titreme oluyor mu sizde de
Aa tamam bende diyorum nasil bastirdi? Serbise gotur yenisini verirler.Yanlış okumuşsun galiba ses gidiyor bastırınca geri geliyor yoksa niye bastırayım telefona durduk yere tek çözümü bu deneyen herkes aynısını söylüyor
Evet kesinlikle normal bir şey değil bu
Goturun servis var. Degisim yapiyorlar allah allahbu nedir arkadaş
bastirinca ses gelir durduk yere gider. ekran pembelesir. hevesim kaçtı valla
Yazınızı okuduktan sonra hemen denedim bir kaç kez. Titreme ile ilgili bir sorun yaşamadım. Teknik Servise bir alo deyin benceAynen bende de oluyor ara sira .. samsung appste de aynisini yasiyorum ... sony xperia xz de böyle bir sorun yaşamıyorum..acaba yazilimsal bir durum mu ? Ilk samsung telefonum bundan yazilim kismini tam bilmiyor ve iui seyler de duymuyorum samsung ile ilgili![]()
Bence değişim talebinde bulunun. Ben kullanalı bir aydan fazla oldu ama henüz bir sıkıntı yaşamadım. Renk sorununu bir arkadaş ayaardan çözmüş ve paylaşmıştı. Sanırım youtube da vardı.bu nedir arkadaş
Samsung Galaxy S8 Plus Stylus Kalemleri | MobilCadde.comArkadaşlar s8 de kullanabilecegimiz 3rd party spen tadinda kalem ne onerirsiniz ?
Bence değişim talebinde bulunun. Ben kullanmaya başlayalı bir ay oldu herhangi bir sorun yaşamadımbu nedir arkadaş