Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende s savunan biri degilim bilirsin suan evde note 5 im hala durmaktadir. Ben mesela iki kameranin hala tasarimi bozdugu dusuncesindeyim yani portre modu icin bu olay cok abartildi. Benim kanaattim teknolojinin kamerada daha farkli gelismesini bekliyorum. Zaten note seriside guzel s seriside isteyen istedigini kullanir ben note cok kullandim s gectim:) 3 sene sonra tekrar donerim belki bakalim:)
Çift kamera ile bokeh yapanlar önce gece çekimlerini düzetsinlerde öyle çift kameraya geçsinler. Aman neyse ben gidiyorum iyi günler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hahahah şunu anladım bende 6s im çöp gibi çekiyormuş gece s8 e göre bu arada 7 plus da olan porte modu var mı s8 de
Seçmeli odak yapıyor onu.

Şimdi bu dediklerim s6 ve üstü kullanıcılara
Kamerayı açın modlara girin. Yukarda sağda indir yazar yıklayın galaxy apssi açar 7 tane felan daha mod var galaxy apsste

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Seçmeli odak yapıyor onu.

Şimdi bu dediklerim s6 ve üstü kullanıcılara
Kamerayı açın modlara girin. Yukarda sağda indir yazar yıklayın galaxy apssi açar 7 tane felan daha mod var galaxy apsste
Kendisi de yapıyor seçmeli odak seçmeden çok iyi telefon olmuş s8 teşekkürler

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S8 plus aldım ama note 8 beklenebilirdi aslında.
ŞARJ olayı biraz canımı sıktı ilk defa android kullanıyorum. Gece bıraktığımda yüzde 85 ten 76 ya düşmüş. Bilginiz var mı arkadaşlar ya da tavsiyeniz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S8 plus aldım ama note 8 beklenebilirdi aslında.
ŞARJ olayı biraz canımı sıktı ilk defa android kullanıyorum. Gece bıraktığımda yüzde 85 ten 76 ya düşmüş. Bilginiz var mı arkadaşlar ya da tavsiyeniz
alisirsin android o konuda arka plan calisir sabaha kadar 5 6 dusuyor.

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Para çok diyorsun :D
Pil performansı 7 plusa göre nasıl aktif kullanımda
Satıp geçtim ustam :) yoğun kullanımda 2 saat fark var. Garip gelmesinin sebebi iosta arka planda bisey çalışmıyor gibi geliyor androidde psikoloji olarak sanki biseyler çalışıyor ve ŞARJ yiyor gibi geliyor. Tabi alışıyorum ama. Sonuç olarak çok daha elit bir telefon

M

Murat Burç

SDN Okuru
Satıp geçtim ustam :) yoğun kullanımda 2 saat fark var. Garip gelmesinin sebebi iosta arka planda bisey çalışmıyor gibi geliyor androidde psikoloji olarak sanki biseyler çalışıyor ve ŞARJ yiyor gibi geliyor. Tabi alışıyorum ama. Sonuç olarak çok daha elit bir telefon
2 saat fark kimin lehine onu anlamadım
İos kullanım süresi Android ekran sureine eşit değil ona göre karar verme
Elitligini konuşmaya gerek yok zaten :D

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bence daha iyidir :)))
--- Gönderi Güncellendi ---

Nesi garip geldi?
Garip gelen nokta şu üstad ilk defa androidin içime bu kadar girdigim için ram temizleme vs işlemleri ilk defa görüyorum. Farklı simgeler vs alışma asamasindayun. Net olarak eleştireceğim en kötü şey parmak izi bunu da söylemiş olayim
2 saat fark kimin lehine onu anlamadım
İos kullanım süresi Android ekran sureine eşit değil ona göre karar verme
Elitligini konuşmaya gerek yok zaten :D
7 plus daha fazla gidiyor dostum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Garip gelen nokta şu üstad ilk defa androidin içime bu kadar girdigim için ram temizleme vs işlemleri ilk defa görüyorum. Farklı simgeler vs alışma asamasindayun. Net olarak eleştireceğim en kötü şey parmak izi bunu da söylemiş olayim

Ram temizleme işlerine felan bakma bırak kendisi doldurur veya temizler cihaz

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

Yeni aldın dur daha bataryası 1 haftadan sonra açılır

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunun olayı ağır işlerde. O zaman şarj isi coşuyor . Oyunlarda felan özellikle şarj tüketimi diğer telefonlara göre daha az

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
3 saat 4.5 g den oyun oynayip 5 saat ekran aldigimi bilirim harbiden oyunlarda falan bayagi iyi pil tuketimi konusunda birde yuksek performansta oynuyorum oyunlari ınfinty display bende hayranim o konuya. Bu arada kullanici olarak iphone 7 plustan neleri daha iyi buldun senden dinleyelim

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
3 saat 4.5 g den oyun oynayip 5 saat ekran aldigimi bilirim harbiden oyunlarda falan bayagi iyi pil tuketimi konusunda birde yuksek performansta oynuyorum oyunlari ınfinty display bende hayranim o konuya. Bu arada kullanici olarak iphone 7 plustan neleri daha iyi buldun senden dinleyelim
Ekranı artık anlatmıyorum bu konuda denecek birşey kalmadı. 2.olarak telefon cebime sığıyor s8 plus kullanıyorum. Ve hakikaten tek elle kullanman muhteşem birşey. Kamera yönünden çok daha iyi. Ozetle yeni android kullanıcısı olduğum için asamadığım bazı problemler var bunun haricinde iphone dönmeyi düşünmüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekranı artık anlatmıyorum bu konuda denecek birşey kalmadı. 2.olarak telefon cebime sığıyor s8 plus kullanıyorum. Ve hakikaten tek elle kullanman muhteşem birşey. Kamera yönünden çok daha iyi. Ozetle yeni android kullanıcısı olduğum için asamadığım bazı problemler var bunun haricinde iphone dönmeyi düşünmüyorum.
Hızlı şarj nasıl ?:D

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar mesela modern combat 5 yükledim 17mb dosya yüklemesi var guncelenemiyor sorunu oluşuyor sürekli. Asıl sormak istediğim soru şu mesela kullandigim bir uygulama kapattığımda arka planda güç tüketir mi? Üstüne basılı tutup uyku dediğimizde ne oluyor bunu sürekli tekrarlamamız mi gerekiyor
Hızlı şarj nasıl ?:D
Hızlı şarjı saymayı unutmusum çok güzel biraz ısınma yapıyor ama olsun o kadar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar mesela modern combat 5 yükledim 17mb dosya yüklemesi var guncelenemiyor sorunu oluşuyor sürekli. Asıl sormak istediğim soru şu mesela kullandigim bir uygulama kapattığımda arka planda güç tüketir mi? Üstüne basılı tutup uyku dediğimizde ne oluyor bunu sürekli tekrarlamamız mi gerekiyor

Oyunu sil tekrar yukle. Uygulamaları uyku deme telefon onlari sen kullanmadiklarini uykuya alir

M

Murat Burç

SDN Okuru

Oyunu uyutur bildirim gelmez. Fakat oyuna girersen uykudan çıkarır.