Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Telefon elime geçti her şeyi ile harika diyebilirim aşık oldum telefona resmen Samsung yapmış abi
--- Gönderi Güncellendi ---
K-Lite Codec Pack Full şunu indirip kurun bakalım.
Video için çözüğnürlük önerisi olarak 4K monitörünüz yoksa FHD 60 FPS çekin FHD 60 fps daha akıcı olur.
videoyuda indirdiğinz programla açın
Hocam telefonumun suya dayanıklı olup olmadığına ayarlardan baktım bastırınca aynı kalıyor değerler biraz düşüyor veya aynı kalıyor normal mi

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
s8 kullaniyorum da sizde de always on var dikkatimi cekti sarjda cihazi bıraktım ve 1.30 2 saat dokubmadim sonra aldim. Ekrani actim 01 boyle ekranin arkasinda silik gibi durdu. Ama gitti yani bir anda orasi wallpaper rengini aldi sonradan. Anlamadim:)

Amoledin cilveleri ben hiç rastlamadım s7edge'de ama bir aklım da acaba aod ilerde burn in sorunu yaratır mı diye korkmuyor değil. Gerçi aod sürekli hareket halinde ekrandaki bütün pikselleri tarayarak çok yavaş hareket ediyor hatta sizin telefonlarda bildiğim kadarıyla sanal home tuşu bile hareket ediyormuş; yani samsung önlemini almış. Umarım ileride sorun yaratmaz...

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Telefonu bugun geri verdim lg 20aldm .cunku wifi bulundugum odada cekmiyor,sesi duşuk,tutuşu hoşuma gitmedi.elimden duşecekmiş hissi veriyordu.tlfnu elime bile alamadim.sesi cok gurultulu ortamda asla duyulmuyordu.hoşçakalın

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Amoledin cilveleri ben hiç rastlamadım s7edge'de ama bir aklım da acaba aod ilerde burn in sorunu yaratır mı diye korkmuyor değil. Gerçi aod sürekli hareket halinde ekrandaki bütün pikselleri tarayarak çok yavaş hareket ediyor hatta sizin telefonlarda bildiğim kadarıyla sanal home tuşu bile hareket ediyormuş; yani samsung önlemini almış. Umarım ileride sorun yaratmaz...
Aynen zaten surekli tarıyor pikselleri. Bir kere denk geldi sonra gitti hemen.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Aynen zaten surekli tarıyor pikselleri. Bir kere denk geldi sonra gitti hemen.

Şu da var; bu forumda ve donanım haber forumda sürekli s7edge konularını takip ediyorum 2 aydır hiç burn in sorunu yaşayan görmedim.

Nereden baksan bir seneyi geçti telefon çıkalı öyle bir şikayet olmaması da sıkıntı olmadığını gösterir sanırım bir yerde.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Screenshot_20170519-214527.png

İlk ekran sürem kötü gibi ama daha da açılır sanırım 2k da kullandım sürekli bi şeyler indirdim parlaklık en az %50 de iyi mi arkadaşlar?

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy S4'üm var sığıyor da aralarında boyut olarak büyük fark var. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu S8 vs diğer S serileri
maxresdefault.jpg

Bu da S8 vs S8 plus
AndroidPIT-HaGe-0380-w782.jpg

Burdan bir kıyaslama yapabilirsiniz. Ama teknosa mağazasına giderseniz orda S8 ve S8 plusun kilidi yok çekmecede tutuyorlar orda cebinize koyup test edebilirsiniz.

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bulunduğum şehirdeki Vatan Bilgisayar ve Samsung mağazalarına gittiğimde sadece S8 vardı.o_O Teknosa'ya da bakarım en yakın zamanda. S8 kolayca sığar da S8+'ı bilemiyorum.

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Keşke zamanında gördüğüm telefonları cebime koymayı deneseydim, şimdi de alırken şüphe yaşıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternette gördüklerime göre S8 ve S8+ plus ekran açıkken pil sürelerinde 1 saat fark var. O da beni S8+'a yönlendirdi. Keşke şu Note 7 faciası olmasaydı da S8'e 3500 S8+'a 4000 mAh kapasiteye sahip piller koyabilseydi Samsung.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben S8 Plus alınması taraftarıyım büyük ekran iyidir. Pil tarafı sıkıntı değil.
İkisi de ağır yük altında diğer amiral gemilerini ağlatıyor zaten

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İnternette gördüklerime göre S8 ve S8+ plus ekran açıkken pil sürelerinde 1 saat fark var. O da beni S8+'a yönlendirdi. Keşke şu Note 7 faciası olmasaydı da S8'e 3500 S8+'a 4000 mAh kapasiteye sahip piller koyabilseydi Samsung.
S8 inde pili yeterli gelecektir. Fakar plusta cebinize rahat sigar

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sizce note 8 daha iyi bir telefon mu olacak ne düşünüyorsunuz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar sizce note 8 daha iyi bir telefon mu olacak ne düşünüyorsunuz.
Yahu note 8 s8 den sonra ciktigi icin tabiki daha iyi olacak. Fakat ben cift kamera sevmiyorum bu kadar mi cirkinlestirir tasarimi zaten islemci ayni olucak rami arttirirlar belki oyle gomecegi falan yok bu kadar olup olacagi :) 2 gb ram artar birde kamera iyilestirmesi yapistir gelsin :)
S9 da note 8 i gomecek haberiniz olsun :) s9 ada note 9 gomecek

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu note 8 s8 den sonra ciktigi icin tabiki daha iyi olacak. Fakat ben cift kamera sevmiyorum bu kadar mi cirkinlestirir tasarimi zaten islemci ayni olucak rami arttirirlar belki oyle gomecegi falan yok bu kadar olup olacagi :) 2 gb ram artar birde kamera iyilestirmesi yapistir gelsin :)
S9 da note 8 i gomecek haberiniz olsun :) s9 ada note 9 gomecek
S8 Note 7yi gömdü mü ? Bence s7nin Note 5e yaptığını yapamadı.
Note 8 sadece çift kamera ile kalmayacak
Note 8in işlemciside aynı kalmayacak bence
Bundan daha önce s5in ram 2 iken Note 3ün 3gb rami vardı mesela s9un Note8e karşı durumu ne olur bilemem .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S8 Note 7yi gömdü mü ? Bence s7nin Note 5e yaptığını yapamadı.
Note 8 sadece çift kamera ile kalmayacak
Note 8in işlemciside aynı kalmayacak bence
Bundan daha önce s5in ram 2 iken Note 3ün 3gb rami vardı mesela s9un Note8e karşı durumu ne olur bilemem .
Yahu standart bir olaydi note 7 ki note 7 den iyi yanlari da mevcut. Note 8 in islemcisi ayni kalicak. Samsung note serisi rami degistirir birazda buna cift kamera yapar gonderir. Fazla hayale gerek yok. Iki 3 te fszladan kalem ozelligi yapistir gelsin. Note 5 s6 ya sadece 1 gb ram farki ile geldi burasida var:) boyle abartmayin yani tabiki en sin cikan cihaz eskiden iyi olucak. Bence iphone 8 de 7 den iyi olucak:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu standart bir olaydi note 7 ki note 7 den iyi yanlari da mevcut. Note 8 in islemcisi ayni kalicak. Samsung note serisi rami degistirir birazda buna cift kamera yapar gonderir. Fazla hayale gerek yok. Iki 3 te fszladan kalem ozelligi yapistir gelsin. Note 5 s6 ya sadece 1 gb ram farki ile geldi burasida var:) boyle abartmayin yani tabiki en sin cikan cihaz eskiden iyi olucak. Bence iphone 8 de 7 den iyi olucak:)
Ben yeni çıkan cihaz daha iyi olucak olmayacak demiyorum daha note 5e kadar note serisinin işlemcileri S lere göre üstündü. Hatta Hala bile noteların işlemcileri overclockedli olabilir. Yani tam yükte işlemciyi daha yüksek frekansa çıkarıyor olabilir.
Adamlar note 7yi batırdı Note8e mecbur yüklenecek. Koyamadıkları ekran altı parmak izini koyamadıkları çift kamerayı(önemi tartışılır). Ve yeni işlemci gelecek emin ol. Samsung 10nm üretimin ikinci serisine geçti. Yüzde 10 veya 20 performans artışı sağlıyor yanlış hatırlamıyorsam.
S8 dediğin cihaz tamamen Note 7den alıntılama.
HDR ekran Edge ekranların karakteristiği İris tarayıcı. Kamera tarafındaki görüntü işlemcisi kamera algoritması(S7 ve geri kalanlar keskinleştirir ve karanlıktan detay çıkarmaya uğraşmaz ISO kirliliği ile uğraşmaz.. Note 7 ve özellikle S8 karanlıktan detay çıkarmaya çalışır ve daha yumuşak fotoğraf çeker. ) S8 üstün olduğu yelrer var tabiki işlemci ekran kasa oranı vb vb. işte Ama durum bu adamlar bu seneki Notea yüklenecekler.
Varıpta ben Note kullanmıyorum onu kendi cihazım diye savunacak değilim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben yeni çıkan cihaz daha iyi olucak olmayacak demiyorum daha note 5e kadar note serisinin işlemcileri S lere göre üstündü. Hatta Hala bile noteların işlemcileri overclockedli olabilir. Yani tam yükte işlemciyi daha yüksek frekansa çıkarıyor olabilir.
Adamlar note 7yi batırdı Note8e mecbur yüklenecek. Koyamadıkları ekran altı parmak izini koyamadıkları çift kamerayı(önemi tartışılır). Ve yeni işlemci gelecek emin ol. Samsung 10nm üretimin ikinci serisine geçti. Yüzde 10 veya 20 performans artışı sağlıyor yanlış hatırlamıyorsam.
S8 dediğin cihaz tamamen Note 7den alıntılama.
HDR ekran Edge ekranların karakteristiği İris tarayıcı. Kamera tarafındaki görüntü işlemcisi kamera algoritması(S7 ve geri kalanlar keskinleştirir ve karanlıktan detay çıkarmaya uğraşmaz ISO kirliliği ile uğraşmaz.. Note 7 ve özellikle S8 karanlıktan detay çıkarmaya çalışır ve daha yumuşak fotoğraf çeker. ) S8 üstün olduğu yelrer var tabiki işlemci ekran kasa oranı vb vb. işte Ama durum bu adamlar bu seneki Notea yüklenecekler.
Varıpta ben Note kullanmıyorum onu kendi cihazım diye savunacak değilim.
Bende s savunan biri degilim bilirsin suan evde note 5 im hala durmaktadir. Ben mesela iki kameranin hala tasarimi bozdugu dusuncesindeyim yani portre modu icin bu olay cok abartildi. Benim kanaattim teknolojinin kamerada daha farkli gelismesini bekliyorum. Zaten note seriside guzel s seriside isteyen istedigini kullanir ben note cok kullandim s gectim:) 3 sene sonra tekrar donerim belki bakalim:)