Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Simdi duzelt kisminda yazan tum uygulamalar aciktir asagida uykudaki uygulamalar kismindaki uygulamalar ise hep kapalidir
18488619fd28f8bf5052da55e52a4657.jpg
Çözünürlük düşürme Note 4de işe yarıyor mu bi ara kamerada sorun çıkarıyordu sanırım.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide normal kullanımda da ekran açıkken iphone 7 daha iyiydi pil konusunda. Güncelleme lâzım
Bekleme modunda pil tüketimi iphone a göre her zaman kötüdür samsunglarda. Yani pil oturmuş oturmamış pek de etkisi yok. Pil oturunca bekleme modunda daha az tüketir pili ama her türlü iphone dan daha çok yer. Ama aktif kullanımda pil ömrü iphone u sollar tabi ki :)

Şu açık uygulamaları nerden görüyorsun? Bunu söylersen sorununu daha iyi anlarım

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bide normal kullanımda da ekran açıkken iphone 7 daha iyiydi pil konusunda. Güncelleme lâzım
Ben rom isleriyle igrasan biriyim cok sik telefonum resetlenir temiz kurulum yaparim ve inan bana 1 hafta adam akilli kullandiktan sonra pil tuketimi col iyilesecek

deno455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, bende s8 plus modelinden alıcam fakat yurt dışından.Aklıma takılan soru şu hep nette tam bulamadım ; telefon yurt dışından getitirdiğimiz de burada ki harç parası ödendikten sonra kullanıma sunuluyor fakat telefonu sıfırlarsam herhangi bi sıkıntı çıkar mı ?

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar merhaba, bende s8 plus modelinden alıcam fakat yurt dışından.Aklıma takılan soru şu hep nette tam bulamadım ; telefon yurt dışından getitirdiğimiz de burada ki harç parası ödendikten sonra kullanıma sunuluyor fakat telefonu sıfırlarsam herhangi bi sıkıntı çıkar mı ?
Çıkmaz kardeşim telefonu sıfırlayınca imei numarası değişmiyor sen telefonun imei numarasını btkya kaydediyorsun burdan alınma cihaz gibi oluyor kapanma filan yok ama guncelleme hangi ülkeye aitse onunla eş zamanda gelir turkiyeye gelmez onuda istersen türkiye romunu kurarsın cihaz türkiye cihazı olur

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
S8 kullananlara soruyorum, telefonu aldığınızdan beri telefonda bir sorun oldumu? Olduysa ne oldu? Sırf bu S8'in sorunları yüzünden Lg G6'ya döneceğim :mad:

Kharuw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bekleme modunda pil tüketimi iphone a göre her zaman kötüdür samsunglarda. Yani pil oturmuş oturmamış pek de etkisi yok. Pil oturunca bekleme modunda daha az tüketir pili ama her türlü iphone dan daha çok yer. Ama aktif kullanımda pil ömrü iphone u sollar tabi ki :)

Şu açık uygulamaları nerden görüyorsun? Bunu söylersen sorununu daha iyi anlarım

Ekranın altındaki home tuşunun sol kısmında duran açık uygulamaları gösteren tuşa bastığımda karşıma çıkıyor.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba arkadaşlar..S8 e dün akşam sahip olmuş bulunmaktayım.. fakat iki kılıfta da- biri samsung orjinal arka kapak koruyucu- ekran korucucu ile uyum sağlanamadı..ekran koruyucular sanki biraz büyük , oturmuyor ekrana..dolayisi ile de dokunmatik sorunlu çalışıyor..hangi ekran koruyucu öneriyorsunuz? Hamburgtaki satürn de uygun bulamadık.. liquid ekran koruyucu uygulamasi kolay ama güvenli midir ?

Önerilerinizi bekliyorum..

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S8 kullananlara soruyorum, telefonu aldığınızdan beri telefonda bir sorun oldumu? Olduysa ne oldu? Sırf bu S8'in sorunları yüzünden Lg G6'ya döneceğim :mad:
Bir sorun yok. Parmak iziyle ilgili bir sıkıntim cikti. Teknik servise gidip degisim isteyecegim. Sonra o kagitla aldigim yere gidecegim. Degisim isteyin yoksa onarirlar dedi. Bir sorunum yok baska lg g6 nedir? Snapdragon 821 telefon alinmaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir sorun yok. Parmak iziyle ilgili bir sıkıntim cikti. Teknik servise gidip degisim isteyecegim veya onarim
Onarımı boşver. Değişim iste yeni cihazı açtırma. Onarım diye diretirlerse tüketici mahkemesine git hiç uğraşma. Ayıplı mal kaç günlük dahada ne onarımı bu

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Onarımı boşver. Değişim iste yeni cihazı açtırma. Onarım diye diretirlerse tüketici mahkemesine git hiç uğraşma. Ayıplı mal kaç günlük dahada ne onarımı bu
Yok zaten samsung magazasindaki adamda oyle dedi 29 gunu dolmadi. Direk degisim talep edin onaylarlar dedi

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bir sorun yok. Parmak iziyle ilgili bir sıkıntim cikti. Teknik servise gidip degisim isteyecegim. Sonra o kagitla aldigim yere gidecegim. Degisim isteyin yoksa onarirlar dedi. Bir sorunum yok baska lg g6 nedir? Snapdragon 821 telefon alinmaz
İşte yurt dışından alacağım için sıkıntı çıkmaması lazım. S8 alıp sayısal loto oynamak istemiyorum :(

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet sürüm bilgilerinizi bi paylaşabilir misiniz bazı arkadaşlar 2 güncelleme diyor bana 1 güncelleme geldi diye hatırlıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170507-121659.png
    Screenshot_20170507-121659.png
    84.3 KB · Görüntüleme: 644

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Millet sürüm bilgilerinizi bi paylaşabilir misiniz bazı arkadaşlar 2 güncelleme diyor bana 1 güncelleme geldi diye hatırlıyorum
2 geldi bir 660 lik bir de 440 sen toplamda kac mb yaptin guncelleme 2 sini birden mi yaptin acaba

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
S8 de sayisal lotoluk bir durum yok ki kronik bir sorunu yok
Kimde S8 varsa farklı bir sorunu oluyor o_O Forumda da karşılaştım bunlara. s7 edge,iphone 7 plus , sony xperia xz premium,lg g6 , huawei p10 plus gibi modellere kaymaya başladım yavaş yavaş :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
P10 guzel bir telefon niye eledniz ki ?
Bunun Mate 9u ile P10unuda gördük kameraları gece performansı olarak pert.
P10 plusun kamerası gece bunlarla bir olmayacaktır. ama P10un durum ortada hele düşük ışıkta FHD@60da
Ayrıca altta bir boşluk var ama kapasitif tuş yok üstte sanal tuşlar açılıyor geri vb yapmak için onları kapatırsan parmak izi sensörüne muhtaçsın yanlarda boş yer varken niye beni o parmak izi ile uğraştırıyorsun.
Note 5in bile ekran gövde oranı 76 bu cihazın 73.
Apple bile suya dayanıklılık koydu bunlar koymadı.
Kirin 960lı cihazı TRde 4200den çıkarmayı planlıyorlardı S8e yapılan indirimle darbe yemeselerdi. Kirin 960 Gpu olarak S7nin 8890danın GPUsundan güçsüz bir GPUya sahip. Performans sıkıntısı yaşayacağını söylemiyorum. Yaşatacak bir cihaz değil. Ama daha fazla paraya düşük donanım niye alayım ?Bu G6 içinde böyle G6ya 3700 vereceğime V20 alırım G6dan daha üstün bir model sadece fiyat avantajı ile değil Cihaz olarak bana göre daha üstün bir model mesela G6nın 32 bit dacıo sadece amerikada V20nin heryerde ayrıca V20nin arkadaki dar açı kamerasıda daha iyi bana göre.
P10 meselesine gelirsek cihaz kalas işte 4200den girerse hayatta alınacak bir cihaz değil.

F.keskin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Marhaba arkadaşlar 3.5 yıllık note 3 mü satıp galaxy s8 alarak araniza katıldım herkese iyi forumlar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kimde S8 varsa farklı bir sorunu oluyor o_O Forumda da karşılaştım bunlara. s7 edge,iphone 7 plus , sony xperia xz premium,lg g6 , huawei p10 plus gibi modellere kaymaya başladım yavaş yavaş :(
Gider degistirirsin sorun cikarsa sorun bende cikti ben bile bu kadar endişelenmiyorum hahaha

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sorun her telefonda cikabilir takilma al gitsin. Cevrende 3 5 telefonun sorunlu olmasi 70 80 milyon uretilmis bir telefonun sorunlu oldugu anlamina gelmez. Insanliktan yola cikarsak 7.5 milyar insandan 100 bin tanesinin manyak olmasi insanligin hepsinin hata oldugu anlamina gelmez:)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Sorun her telefonda cikabilir takilma al gitsin. Cevrende 3 5 telefonun sorunlu olmasi 70 80 milyon uretilmis bir telefonun sorunlu oldugu anlamina gelmez. Insanliktan yola cikarsak 7.5 milyar insandan 100 bin tanesinin manyak olmasi insanligin hepsinin hata oldugu anlamina gelmez:)
Peki yazılımsal (Örneğin: siyah ekran) sorun çıksa Samsung Türkiye garantisi bunu Kaç TL'ye onarır? Bilen birisi var mı?