Erdem Alsırt
Asistan
Samsung Galaxy S8 önceden şarjını 1 saat, 30-35 Dakikada bitirirken şimdi ise, 2 Saat, 1 Dakikada bitiriyor... Ayrıca şarj kablosunda herhangi bir sorun yok çok iyi bakıyorum telefona ancak bi' ara gelen Android güncellemesi sonrası baya bir yavaşlama oldu... Sizce bu Samsung Galaxy S8 için normal mi? Ayrıca Hızlı şarj özelliğide aktif ve hızlı şarj destekli Samsung Galaxy S8'in orjinal adaptörü üzerinden şarj ettim... Bataryayı sonuna kadar boşaltıp, 0 dan 100'e kadar şarj ettim... Hatta, üşenmeden kayda aldım ve kronometre ile zamanı ölçtüm... Video kalitesiz olabilir çünkü sadece bu olayı sizlere göstermek amaçlı yaptım...
Nasıl eskisi gibi 1 Saat 30 dakikada şarj etmesini sağlayabilirim? Sorun güncellemeylemi alakalı yoksa başka birşey mi? Bu telefonu kullanalı 4 ay falan oluyor daha çok zamanda geçmedi...
Nasıl eskisi gibi 1 Saat 30 dakikada şarj etmesini sağlayabilirim? Sorun güncellemeylemi alakalı yoksa başka birşey mi? Bu telefonu kullanalı 4 ay falan oluyor daha çok zamanda geçmedi...