Samsung Galaxy s8 alınır mı ?

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Sanmıyorum resimleri hafiften sarartıyor kendince bir şeyler yapıyor P20 Pro :D:D:D
Ve ayrıca fiyatını hak etmiyor bence, şahsen ben P20 Pro ya para verip almam.
Tabi canım ben zaten P serisi sevmem kimseye de önermem herhalde(özgün bir tasarıma geçerse ya da fiyat düşerse belki).Ama Mate 10 serisi gayet güzel bu yüzden 3000tl bandında güzel seçenek.Ama 4000 bandına girince S9+ vs gibi gerçekten güzel cihazlar varken ben de P20 Pro düşünmem.Hatta Mate 10 Pro ile P20 Pro arasında kalsam yine Mate 10 Pro alırım.P20 serisinin tasarımı her yerden alıntılanmış.

---- Mesajlar birleştirildi ----

S8 in kamerasında portre modu var mı ?
Hayır yok.

Son düzenleme:

Huseyn_kahramn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tabi canım ben zaten P serisi sevmem kimseye de önermem herhalde(özgün bir tasarıma geçerse ya da fiyat düşerse belki).Ama Mate 10 serisi gayet güzel bu yüzden 3000tl bandında güzel seçenek.Ama 4000 bandına girince S9+ vs gibi gerçekten güzel cihazlar varken ben de P20 Pro düşünmem.Hatta Mate 10 Pro ile P20 Pro arasında kalsam yine Mate 10 Pro alırım.P20 serisinin tasarımı her yerden alıntılanmış.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hayır yok.

Var diye duymuştum ama tam olarak portre modu değilmiş galiba

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
İthalatçı garantisi olayından rahatsız olmuyorsanız bence oneplus 6 alın.

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Tek bir kameraya göre nasıl peki çift kameralılarla kıyaslarsak
Çift kamera ile bulanıklaştırılması ve kesilmesi gereken noktalar daha stabil yapılıyor tabi ki. Fakat siz S8 almaya karar verdiyseniz S8'inki de gayet kararlı ve çift kamerayı aratmaycaktır

Huseyn_kahramn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çift kamera ile bulanıklaştırılması ve kesilmesi gereken noktalar daha stabil yapılıyor tabi ki. Fakat siz S8 almaya karar verdiyseniz S8'inki de gayet kararlı ve çift kamerayı aratmaycaktır
Son günlerde zenfone 5 baya hoşuma gitmeye başladı onun hakkında ne düşünüyorsunuz

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Alınır ama Mi 8 seçeneği dururken pek mantıklı değil. Fiyat 2800 olsa hemen alın derdim.